2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از روز چندم پریودی دارو برای تخمک بهتون دادن؟ من روز سوم باید برم که بهم دارو بدن، شما چطور بود؟

برای تخمک کشی از روز دوم پریودی دارو خوردم 

الان تو سیکل انتقالم

🌺 خدایا شکرت 🌺                                        
عزیزم من دو بار با دکتر منتظری پانکچر شدم نگران نباش، شنبه خیلی خوبه، گاها روز چهارم هم سیکل پانکچر ...

عزیزم کار انتقال دکتر منتظری چطوره؟ نغمه جان هر دفعه جنین هات رو بلاست انتقال میدادن؟ هزینه ی انتقال توی مام الان چقدر شده؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
کیوتن رو نمیدونم عزیزم .منم شنیدم بیشتر برا پانکچر میخورن .رو بستش رو نگاه کن ببین چی نوشته

سلام. عزیزم اسم پزشک معالج خودت و همسرت توی رویان چی بود گلم؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم منظورتون از سونوی روزای اخر کدوم مرحله س؟

روزای اخر، قبل از پانکچر

من رویان میرم. چند روز مونده به پانکچر چندتا سونو پشت سر هم داره

ولی مثلا بچه های مرکز مام، خیلی سونو ندارن طبق حرفای خودشون یکی شروع سیکل و یکی اخر سیکل (چند روز قبل از روز عمل پانکچر) سونو میشن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه ها من قبلا امپول پروژسترون میزدم بعد دو روز درد میگرفت امروز واسه انتقالم اولیشو زدم درجا یه کبودیه بزرگی شد و تیر میکشه طبیعیه؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

بچه ها خیلی دیدم داخل آزمایشات ایمنی و انعقادی شما هم تست آپکا دادید

APCA

عددتون چنده؟ نظر دکترتون چی بود

لطفا اگه میدونید راهنمای کنید

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه😑😑😑 آخه دفعه های قبلی بهش گفتم گفت دیگه بعد از انتقال نخور .از طرفی تو کانال مامانای موفق میکرو ...

دلارام جان شما ازمایش ایمنی و انعقادی داده بودین؟

فاکتوری بنام APCA (آپکا) نداشتین؟

سلام. عزیزم اسم پزشک معالج خودت و همسرت توی رویان چی بود گلم؟

شوهرم دکتر سجادی بود .خودمم دکتر مصطفایی . اما دفعه سوم با دکتر محیطی ویزیت شدم که دوباره یسری از فاکتورای انعقادی و ژنتیک رو برام نوشت بخاطر دوتا منفی شدنم و از اول بهم گفت آسپرین و ب کمپلکس بخورم و بعدش که جواب آزمایشم اومد متخصص خون برام نوشت از روز اول انتقال آنوکسا تزریق کنم اما دکتر مصطفایی گفت بعد از مثبت شدن آنوکسا تزریق کنم. نوع انتقالم و اینکه جنینای مرحله دومم بلاست باشن رو هم دکتر محیطی برام تو پرونده نوشت. کلا دکتر مصطفایی خیلی خونسرده . فکر کنم اگه اون بود بازم دستور میداد جنین دو روزه برام انتقال بدن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت