2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044789 بازدید | 684410 پست
عزیزم سلام. منم باید آزمایش خون بدم اگه خدای نکرده مثبت بود حلق و بینی بدم. این درسته که میگن معمولا ...

نه من پانکچر اولم یه مرکز دیکه بودم روز اول پریود تست حلق دادم قبل پانکچر هم تست خون مرکز یکم گیر دادن ولی قبول کردن میگفتن تسخ خون‌که فایده نداره

یا رب العالمین
یک

من نمی دونم دکتر عارفی چرا باید به ذخیره یک روزی دو تا پرگوریس بده. دفعه پیش هم با من اینکارو کرد با سمرم همینطور. کاش بهش بگی دوزشو زیاد کنه اگر روزهای اولی هنوز، به بعضیها هورمون رشد هم میدن با توجه به وضعیتشون

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم مينور باشه مشكلي نيست فقط دراينده نبايد با  كسي كه مينور ازدواج كنه

من خیلیا رادیدم اینجوری بودن ازدواج کردن طبیعی هم بچه دارشدن بچه هاشدن ظاهرا که سالمن هیچکدوم ای وی اف وpdg نکردن فقط یکیشون یبار تو بارداری گفتن ماژور هست سقط کرد

یا رب العالمین
سلام عزیزم  الان دیدم شما آی وی آی جی می خواستی بخری، خریدی؟ تاریخ انقضاشو بهم میگی و قیمتش ر ...

آره من پیدا کردم

با ۳-۴ تا رابط بلاخره پیدا شد، دوستمون به دوستش گفته بود و اونهم به آشنایی که دارن و اونهم از یه شرکت دارویی که میشناسه داروهای خاص دارن پیدا کرد

اسپانیایی هست انقضاش آخر ۲۰۲۲ و قیمتش هم هر سرم ۴٫۷۶۰٫۰۰۰ تومن 😔😟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مرسی عزیزم التماس دعا خدا کنه کارم به حلق و بینی نیفته خیلی درد داره واقعا تا الان سه بار تست حلق و ...

عزیزم انشاءالله که نیازی به حلق و بینی نباشه، درکت می کنم، آدم استرس این آمپولا و خود انتقال رو داره این کرونا هم قوز بالا قوز شده، تو مثبت فکر کن گلم، بگو آزمایش خون کرونا حتما برام منفی میشه، حالا برای شما خوبه برای انتقال شوهرت نمیخواد تست بده، مرکز ما برای انتقال شوهرمم تست خون باید بده، اون سری که مثبت شد مردم و زنده شدم، ریه هم مشکوک زد، حلق و بینی منفی شد، من باید حواسم به اونم باشه کرونا نگیره.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ای جانم طفلکها  انشالله دو قلو باردار میشی کیف میکنی با دوقلوهات  😍 دلیل اینکه پرسیدم ا ...

آره راستش دلم برای اون طفلکیا هم کباب شد، گناه داشتن، انشاءالله که هر هفت تا هم سالمه و هفت تا جنین سالم و ناز داری و با انتقال بعدی دامنت سبز میشه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
آره من پیدا کردم با ۳-۴ تا رابط بلاخره پیدا شد، دوستمون به دوستش گفته بود و اونهم به آشنایی که دارن ...

چند تا باید بزنیم در کل؟ دکترم به منم گفته باید موقع انتقال بزنم منتها هنوز ایران نیومده من هم میترسم تا اون موقع کلا نیست و نابود بشه این سرم. اسم یا تلفن اون شرکت رو برام میتونی بفرستی؟

سلام عزیزای دلم. من زیر دلم سمت چپ درد خفیف میگیره گه گاهی. گاهی پای چپم خواب میره ولی سمت چپ زیاد م ...

خداکنه به حق فاطمه زهرا اینا علایم بارداریت باشه کی باید ازمایش بدی؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
خداکنه به حق فاطمه زهرا اینا علایم بارداریت باشه کی باید ازمایش بدی؟

انشالله عزیزم من همش فک میکنم از پروژسترونه. پونزدهم عزیزم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ممنون. سرم ivig پیدا نکردم. سرم اینترالیپید زدم. امیدوارم تاثیرش مثل ivig باشه

محتویاتشون باهم فرق داره. Ivig از آنتی بادی چندین انسان درست شده ولی اینترالیپید از سویا و...  امیدوارم کارکردشون یکی باشه.  دکترت گفت اینو بجاش بگیری؟