2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
مرسی عزیزم ممنونم انشالله.انشالله هممون به مراد دلمون برسیم . ای وااای دوباره رفتن دکتر رزاقی؟ انشال ...

آره مدام در رفت و آمده 😁 به امید خدا عزیزم 😊💫

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مهلا جون فداتشم تو چطوري؟ والله ازشون خبري ندارم😂استراديول روزي يكي از شنبه يك روز در ميان پرو ...

من که خیلی خیلی  حالم بده چیکا جان 

کلا حالت تهوع دارم معمولا روزی یک بار یا دوبار بالا میارم 

بقیه روز هم کلا حالت تهوع دارم 

بوی هیچی رو نمیتونم تحمل کنم ، از بوی غذای همسایه ها هم حالت تهوع میگیرم ، کلا چیزی هم نمیتونم نمیخورم به جز چند لقمه نون پنیر 

من که خیلی خیلی  حالم بده چیکا جان  کلا حالت تهوع دارم معمولا روزی یک بار یا دوبار بالا م ...

الهييييي عزيزم با دكترت مشورت كن شايد قرصي چيزي براي كنترل بهت بده ميفهمم تهوع خيلي بده چيزايي كه دوست داري رو دم دستت بذار يكم ازش بخور كم كم انشالله درست ميشه عزيزم

خداياشكرت....❤️ 
با این حال خرابم اصلا یادم نمیاد 

چون گفتي ٩ هفته و دوروز هستي براي همين پرسيدم چون فكر كنم انتقالم چند روزي از شما زودتر بود اما من الان طبق سونو امروز ٩ هفته شدم

خداياشكرت....❤️ 
الهييييي عزيزم با دكترت مشورت كن شايد قرصي چيزي براي كنترل بهت بده ميفهمم تهوع خيلي بده چيزايي كه دو ...

سلام عزیزم خوبی؟ ببخشید من بازاومدم😔

میگما من کمردرد ولم نمیکنه ازچیه؟ بدترانگار یه جاش اتیشه

سلام عزیزم خوبی؟ ببخشید من بازاومدم😔 میگما من کمردرد ولم نمیکنه ازچیه؟ بدترانگار یه جاش اتیشه

سلام مامان مهربون به فال نيك بگير منم كمر درد داشتم🥰يكم پاشو تو خونه قدم بزن اروم اروم

خداياشكرت....❤️ 
سلام مامان مهربون به فال نيك بگير منم كمر درد داشتم🥰يكم پاشو تو خونه قدم بزن اروم اروم

سلام فدای تو خوشگل مامان دوقلوها. به مامانم الان داشتم میگفتم توروکلی ذوق کردبراشون. چشم پاشم راه برم توکل بخدا خخخخ راستش یه اعتراف بکنم؟خودمم دارم یه فکرایی میکنم خخخ همش دارم دنبال تاییدمیگردم😁😁😁

سلام فدای تو خوشگل مامان دوقلوها. به مامانم الان داشتم میگفتم توروکلی ذوق کردبراشون. چشم پاشم راه بر ...

اي جون دلم عزيييزم زنده باشن الهي به مامان گلت بگو التماس دعاي فراوان هرچي باشه مادره و دعاش گيرا بگو برام دعا كنه بتونم صحيح و سالم بغلشون كنم. بگو سر نمازاش برات دعا كنه دعاي مادر ردخور نداره الهي قربون قلب پاكشون بشم من❤️❤️❤️❤️عزيزم درد تخمدانم كه گفتي حتما بيشتر به فال نيك بگير😍😍😍در كل من تير كشيدن تخمدان و درد پهلو و پاها و درد كمر داشتم هنوزم همون دردارو دارم🤕

خداياشكرت....❤️ 
اي جون دلم عزيييزم زنده باشن الهي به مامان گلت بگو التماس دعاي فراوان هرچي باشه مادره و دع ...

اخه مگه توچهار روزمیشه؟؟ خخخ گاه میگم اره حتماحاملم گاهم میگم چه متوهمم توچهار روزعلایم. 

چشم مادرم روزه اس بهش میگم ازته دل دعاکنه تعریف نباشه اون خیلی خوبه دلش پاکه مث من نیست. حتما انشالله کوچولوهات روصحیح وسالم بغل میگیری وکلی باهاشون بازی میکنی. زایمان تقریبی ات انشالله کی هست؟ 

خداوندبه همه مامانهاسلامتی بده توام مامانی الان یه حمدمیخونم همین الان

نگووو عزیزم😍😍😘😘خودت مهربونی فداتشم.  امروز دلم یه طوریه بنظرت یعنی خدامعجزه میکنه؟

به همین وقت اذان واسه تو ومامان ماهنده و کاربر فرشته رو اسم ببردم برای بقیه هم دعا کردم. نگران نباش مامان شدی گلم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤