2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام گلم انشالله هفته آینده انتقالمه التماس دعا.  امروز سونو شدم دکتر خیلی از رحمم راضی بود گف ...

خداروشکر. امیدوارم همینجوری عاااااالی پیش بره برات تا مامان شدن. 

من منتظرم دکتر رزاقی برگرده از کانادا تا برم انتقال. گویا خرداد میاد. حالا دیگه نمی دونم بخاطر کرونا دیرتر بیاد یا نه

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر. امیدوارم همینجوری عاااااالی پیش بره برات تا مامان شدن.  من منتظرم دکتر رزاقی برگرده ...

مرسی عزیزم ممنونم انشالله.انشالله هممون به مراد دلمون برسیم . ای وااای دوباره رفتن دکتر رزاقی؟ انشالله زودتر برمیگردن گلم شما هم بزودی خبر خوش بارداریتو بهمون میدی به امید خدا

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام عزيزم اي جووووون دلم خدا حفظ كنه پرنسستو الهي😍😍😍😍ارزو جون طول سرويكست ٣٠ بود تو ان تي؟ براي ...

قربونت عزیز دلم .کار خاصی نکردم به نظرم به مرور زیاد میشه.ضمن اینکه واسه تو دو قلو هست احتمال سرکلاژ بیشتره برات .البته این نظر منه .برو از بارداریت لذت ببر جیگمل ❤❤❤

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام گلم ای جان دل خاله. خدا حفظ کنه ما هم خدا رو شکر همگی بدک نیستیم. انشالله سلامت باشی. لباسا بیش ...

قربونت عزیز دلم .اشکال نداره حالا که مشخص شده میرم کلی لباس گل گلی میخرم واسش 🥰🥰🥰🥰

[QUOTE=186811070]عزیزم تو نت آموزشش هست شوهر من هم خیلی میترسید الان عالی میزنه[/QUOداری فیلمشو میتو ...

عزیزم فیلم تو نت هست احتمالا منو همسرم یک روز رفتیم مرکز خانومه برام زد شوهرم فیلمشو گرفت براش هم کامل توضیح داد از تو نت هم خوند شروع کرد به زدن. اولی رو زیاد جالب نزد ولی دومی به بعد رو دیگه خوب زد. اصلا هولش نکن خودتو کااااامل شل کن بعد هم با آرامش تمام بگو بزنه اصلا موادو سریع نریزه. کافیه سوزنو سریع وارد کنه. برای باسن سطح باسن چهار قسمت کنه سطح بالاییش گوشه به سمت بیرون بزنه. فیلم هم ازش میپرسم داشت برات میفرستم گلم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلااممم عزیزم انشالله همیشه خوش خبرباشی قربون دختر کوچولوت برم. میشه منم دعاکنی جنینام گرفته باشن ور ...

الهی شکر عزیز دلم .ان شاالله با خبرای خوش بترکونی تایپیک رو 💕💕💕💕💕

سللللللااامممممم عزیزدلم خوبی؟ گل پسرماچطوره؟ روز زایمانت ایت الکرسی خوندما. راستی عزیزم منم بالاخره ...

سلام نازنینم، خوبی مهربون جون؟ انشالله به حق این ماه مبارک نی نی جونا تو دلت چسبیده باشن و سی و هشت نه هفته دیگه قدم به خونه ات بذارن. مرسی برام ایت الکرسی خوندی عزیزم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی گلم . من یه چندتایی پروژسترون از قبل داشتم که درب یخچالی گذاشتم دکتر اینجوری بهم گفته بود اونم ...

تاریخ مصرف داره. نمیدونم سرما خرابشون میکنه یا نه. یه سرچ کن عزیزم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
زینب جون یعنی واقعا تصویب شد ؟هزینه آزاد یعنی چی ؟آخه الان هم فکر کنم هزینه ش آزاده هست چون زیاده اگ ...

یعنی دیگه بیمه تکمیلی ها یا بعضی جاها که بیمه ایی انجام میدن تقبل نمیکنن یعنی قبلا اجباری بود الان نه 

و مجوز سقط هم نمیدن به راحتی 

الهی شکر عزیز دلم .ان شاالله با خبرای خوش بترکونی تایپیک رو 💕💕💕💕💕

ممنونم ازت عزیزم خیلی امیدوارم خدا خودش ناامیدنکنه. کوچولوت تودلت تکون خورد دعامون کنی ها. 

منم صلوات میفرستم براتون

سلام نازنینم، خوبی مهربون جون؟ انشالله به حق این ماه مبارک نی نی جونا تو دلت چسبیده باشن و سی و هشت ...

قربونت برم الحمدلله. خودت خوبی؟ درد نداری؟ بخیه ات کی میری بردارن؟ سخت بوداره؟؟ 

حکمت این بوده که انتقال منم بیوفته این ماه. میگم عزیزم اطلاعی داری؟ دیروز یکم حرص وجوش زدم بعدشم دقیقا یه دوش 5دقیقه ای گرفتم امروز کمرم درد میکنه چیه

ازت یه دنیاممنونم خداگل پسرتوحفظ کنه براتون صلوات میفرستم. 

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

سلام گلم انشالله هفته آینده انتقالمه التماس دعا.  امروز سونو شدم دکتر خیلی از رحمم راضی بود گف ...

سلام عزيزم به سلامتي. ضخامت آندوت چقدر بود ؟ روز چندم سيكلت سونو شدي؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
خانما شما آمپول پروژسترون و آمپول انوکسا  رو کجای خونتون نگه میدارید؟ به داروخانه گفتم بزارم در ...

انوكسا رو من ميزارم رو در يخچال يه مقدار خنكتره چون هوا هم داره گرم ميشه. 

ولي پروژسترون نزار يخچال اصلا چون دردش خيلي زياد ميشه بيرون بزار باشه. 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦