2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046699 بازدید | 684538 پست
خواهش میکنم دوستان عزیزم ، راستی من خودم حبوبات هم میخورم ، فقط برای همسرم درست نمیکنم چون نمیتونه ب ...

ما هم ميخوريم اما نه به شدت قبل ! حبوباتم ميخوريم و غلات كامل البته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افسون جون  من کار دکتر سعیدی که جنین شناس هست تو آبان رو زیاد شنیدم،شماهم تعریفش رو شنیده بودی ...

عزیزم بله تعریف سعیدیو زیاد میکنن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سعیدی وقت قبلی نمی خواد روزهای زوج ابانه نزدیک ساعت یازده دوازده وقتش خالی می شه خیلی هم با حوصله و اقاست مدارکتو ببر نگاه کنه.روزهای فردم با دکتر ال یاسین کار می کنه نمی دونم کدوم بیمارستان

سلام به همه دوستان خوبم منم روزشنبه رفتم انتقال دادم سه تا جنين رو خيلي خوشحالم در روز مرخصي گرفتم ا ...

عزیزم ایشالله داری مامان میشی.......

روال عادی تغذیتو داشته باش فقط مراقب یبوست و نفخ باش!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من و شوهرم با اینکه منفی شد میکروم ولی خیلی از عارفی راضی بودیم، میگم ک دکتر خوبیه،همه ازمایشاتو برا ...

عزیزم پس تو مصرف مکمل هم دقت کنین البته فکر کنم گفتی همسرت مکمل نمیخوره......چون مصلا ویتامین ای برا همسر منکه چربی داشت خوب نبود......

عزیزم همسرت کمپرس یخ رو انجام میده؟

به نظرم یه سری موارد رو در خصوص خنک نگه داشتن رعایت کنه و چیزایی که لیلا جون در مورد تغذیه گفتنم رعایت کنه خیلی شانس بهبود داره.....

به خودتون یه فرصتی بدین چون میدونی این کارا یکم زمان برن تا نتیجه بدن!!!!!

عجله نکن سر کار رفتنم مشکلی نداره خیلیابا سرکاررفتن مامان شدن.....

ذخیرم ۲/۸ هست،من نمیدونم سیکل بلند چجوریه ولی از دیروز ک ۱۷سیکلم بود روزی دوتا استرادیول داده تا ده ...

عزیزم پس دکاپیتیا برا چی تجویز کرده اگه تو سیکلت ستروتاید داری؟

شاید اینم سیکل متفاوتیه اما احتیاطا تماس بگیر بپرس......

من تا امروز سیکلی با دکاپیتیل و ستروتاید نشمیده بودم!!!!!

دکاپیتیل یک سوم برات تجویز کرده؟

ذخیرم ۲/۸ هست،من نمیدونم سیکل بلند چجوریه ولی از دیروز ک ۱۷سیکلم بود روزی دوتا استرادیول داده تا ده ...

راستی تا یادم نرفته......

شرایط همسرت اصلا قابل مقایسه با همسر من نیست......

دی اف آی همسرت عالیه برا ما همون آیتمی که باید زیر ۱۵ باشه ۳۲ بود یعنی حتی مرز بحرانیم رد کرده بود و تحرک و مورفوشم اون موقع صفر بود......

اما میبینی با کمی مراقبت بابت خنک نگهداشتن وو اصول تغذیه نتیجه گرفتیم........

راستی تا یادم نرفته...... شرایط همسرت اصلا قابل مقایسه با همسر من نیست...... دی اف آی همسرت عالیه ...

آنا جون dfi همسر من هم 8 بود تو ازمایش نوشته زیر 15 عالی هست ..

ولی مورفولوژیش بین 2-3 نوسان داشت 

یه چیز جالب اینکه تو ازمایشگاهای مراکز ناباروری ازمایش هاشو داده ... که نوشته بالای 4 نرمال ، خب سوال من اینه موروفوی همسر من مثلا با عدد 4 زیاد فاصله ای که نداره ، پس  چرا دکتر جنتی و دکتر خودم گفتن با این مورفولوژی ای که داره طبیعی نمی شه باردار شی

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
عزیزم پس دکاپیتیا برا چی تجویز کرده اگه تو سیکلت ستروتاید داری؟ شاید اینم سیکل متفاوتیه اما احتیاطا ...

والا آنا جون خودمم مطمئن نیستم اینو واسه من گفته باشه، واسه همین میخواستم تماس بگیرم بپرسم،من ک دیگه داروهامو گرفتم امید به خدا اینبارم انجام میدم شما دوستانم دعام کنید،شوهرمم فرتیل اید استفاده میکنه روزی دو تا دونه الان دو دوره اس ک میخوره، و کمپرس اب سردم نه مرتب ولی انجام میده، خرداد قبل انتقالم همزمان با داروها تحریک تخمک من ۴تا مونوگون هم شوهرم ب تجویز دکتر جنتی یه روز در میون تزریق کرد دیگه بعد از اون هنوز آز اسپرم جدید نداده ببینم تغییری کرده یا نه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد