2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046556 بازدید | 684527 پست
سلام دوستان عزيز جاي امپول پروژسترون من سفت شده و خارش داره، البته ميدونيد كه مم حدود ده روز پيش قط ...

عزیزم کیسه گرم بذار و برا خارشش هم برا من اون دوران شربت پرومتازین تجویز شده بود معجزه میکرد......

به من گفته بودن روزی ماکزیمم سه قاشق بخورم ولی من یه قاشق میخوردم تا چند روز دیگه از خارش خبری نبود!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
درست دکتر عارفی هر دفعه باید همه چیز بش بگی و لی دکتر عوض کردن وقت ادم میگیره من بار دومم بود قبلا ت ...

منم با دکتر عوض کردن خیلی موافق نیستم چون مگه دکترا چه قدر با هم فرق دارن؟

من با دکترم با اینکه میکروی دوممو باهاش منفی شدم عوض نکردم و شکر خدا میکروی سوم جواب گرفتم......

اما یه حسن دکترم این بود که تکی ویزیت میکنه و همه کاراشم خودش انجام میده و برا همین کمتر چیزی از قلم می افته......

اگه قرار باشه با یه منفی دکترو عوض کنیم که باید منفی با تک تک دکترارو تجربه کنیم......

لااقل دکتری که تحت درمانشیم یه چیزایی دستش اومده و کمکی میکنه زودتر به نتیجه برسیم وگرنه بریم دکتر دیگه اونم مجدد از اول شروع میکنه به تشخیص و عیب یابی و.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ستایش جآن شما اهوازی هستی .. .. .. منم اهواز م .. منم ماه دیگ میرم تهران دکتر رزاق ،، ميشه بگي رفتی چی بهت گفت .. .. خوب بود .. .. تک تک ویزیت می کنه 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

سلام، من دیروز رفتم پیش دکترم آب پاکی رو ریخت رو دستم گفت با این وضعیت اسپرم شوهرت ده بار دیگه هم آی وی اف کنی نمیگیره،گفت باید جنین اهدایی بگیری،ب زور خودمو کنترل کردم ک تو مطب نزنم زیر گریه،من میخوام بچم از خودمو شوهرم باشه،شوهرم موفولوژیش۰-۱℅ شده سرعتشم ک صفره،یعنی واقعا دیگه میکرو نمیشه کرد؟اینسری ک من سه تا بلاست خوب داشتم،چرا دکتر اینو بهم گفت  😢،با اصرار راضیش کردم یکبار دیگه میکرو کنم،اونم با عصبانیت قبول کرد،داروهامو کامل تغییر داد، از دیروز ب مدت ده روز روزی دوتا استرادیول،بعد دیگه چیزی ندارم تا پری شم،از روز سوم پریود هم ستروتایدو گونال اف تجویز کرد

یعنی هیچکی نبوده با شرایط مثل شوهر من انتقالش مثبت شه؟

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

راستی از بس سر سری ب ماماش گفت دارو بنویسه فک کنم اشتباه شد آخه بهش گفت براش دکاپپتیل بنوس ولی تو داروهام ننوشته بود،انگار میخواستن از سر بازم کنن تند تند داروهارو نوشت و تمام ،با اصرار خودم و ب تجویز خودم اسپرینو اسید فولیک۵ و ب کمپلکس و کیوتن یه مولتی ویتامینم برام نوشت، ب نظرتون با این سیکل دکاپپتیلم باید جزو داروها میبود؟

ستایش جآن شما اهوازی هستی .. .. .. منم اهواز م .. منم ماه دیگ میرم تهران دکتر رزاق ،، ميشه بگي رفتی ...

ان شاءالله موفق باشی ،دکتر من عارفیه، اصلنم تک تک ویزیت نمیکنه،گله ای ویزیت میکنه

ستایش جآن شما اهوازی هستی .. .. .. منم اهواز م .. منم ماه دیگ میرم تهران دکتر رزاق ،، ميشه بگي رفتی ...

سها جون من خودم هیچ مشکلی ندارم دکترم اینسری گفت ازمایشات زیادی هم خوب بوده،مشکل من شوهرمه،ب خاطر بیماریش داروی کورتون و فشار و دو سه جور دارو دیگه استفاده میکنه ک کیفیت اسپرمشو حسابی خراب کرده،ب خاطر بیماریش حتی نمیتونه دارو تقویتی یا هورمونی استفاده کنه ک یه کم وضعیتش بهتر بشه، همه بار این دوا درمون افتاده رو دوش من،به خدا راضی ام من ب جاش هرچیزی بخورم ولی نتیجه بگیریم،دکترم میگه با این وضعیت نشدنیه😢

ستایش جان ،خدا نکنه ،دور از جونت عزیز دلم،صد سال زنده باشی ایشالله، والا بودن با اسپرم با شرایط سخت تر باردار شدن، چرا دکترت همچین حرفی زده، عزیزم ببخشید ولی یکم دست نگه دار برای رفتن تو سیکل ، عجله نکن، داروهاتم که سر سری نوشته، چرا میترسی دیر بشه اگر جای دیگه بری؟ انقدر بدم میاد دکتر گله ای ویزیت میکنن، یعنی چی، بحث اینه که شاید دلم نخواد در مورد مشکل همسرم دیگران هم بدونن، خب تازه قاطی پاتی هم میشه.

منم قبول دارم که ممکنه دکترا یادشون نمونه ولی اون پرونده پزشکی مال چیه ، مال اینکه دکتر بنویسه چی به چی شد یه دقه نگا بندازه بعد همه چی یادش میاد ، جدیدا بعضی دکترا یکم تنبل شدن. 

من از ته قلبم برات دعا میکنم ،خدا قبول کنه، اگر میتونی یکم صبر کن. 

برای همسرت هم نمیتونه دارو تقویتی بخوره با تغذیه تقویتش کن، همسر منم لب نمیزنه به داروی تقویتی چون به قدری معده و روده اش اذیته که جا برای تقویتیا نیست، ولی با تغذیه .خیلی تاثیر داره.

ستایش جان امیدتو از دست نده ، من تو تاپیک اینور دیدم که خیلیاااا با شرایط سخت تر نتیجه گرفتن. امید خدا عزیزم. 

دوستان من زیاد سبزیجات مصرف میکنم، میام حتما برنامه غذاییم رو میگم شاید کمکتون کنه، همسر من به خاطر  مشکلات معده و روده ، خیلی چیزا رو نمیخوره ، سبزیجات پخته زیاد مصرف میکنیم، هر روز ،همسر من ناهاراش سبزیجاات پخته است ،خودم هم بدون سبزیجات نمیتونم زندگی کنم .

سلام، من دیروز رفتم پیش دکترم آب پاکی رو ریخت رو دستم گفت با این وضعیت اسپرم شوهرت ده بار دیگه هم آی ...

سلام دوستاي گلم من چندوقتي به خاطر اسباب کشي در گير بودم و نتونستم بهتون سر بزنم ستايش جان عزيزم 31 شهريور روز جهاني همايش شيرخوارگان حضرت علي اصغر هست اگه تو شهر شما اين مراسم برگزار ميشه سعي کن حتما شرکت کني و حتما هم ي نذري کن که تا سال اينده ان شاءلله دامنت سبز بشه اميدوارم خدا به حق حضرت علي اصغر به همه اونايي کپ دلشون اولاد ميخواد عنايت کنه و به تو هم نظر ويژه کنه و زودتر جواب بگيري باور کن معجزه ميکنه آقا من خودم تو اين مراسم  ي چيزايي ديدم و افرادي ديدم مه حاجت گرفتن که باور کردني نيست 

دارم از غصه میمیرم، چرا این گره زندگی من همش داره محکمتر میشه،توروخدا با دلای پاکتون برا من دعا کنید ...

ستایش جون 

دکترعارفی اینجوری شده حوصلش نمی گیره و آب پاکی رو می ریزه و خیال خودش رو راحت می کنه

ولی باشرایط مشابه شما من دیدم که باردارشدند،یعنی اسپرم با مورفولوژی بین 0 - 1

اصلا دلشون به حال مریضها نمی سوزه،من که نظرم اینه عارفی که مریضهای قدیمی ازش می گن دیگه نیست

دارم از غصه میمیرم، چرا این گره زندگی من همش داره محکمتر میشه،توروخدا با دلای پاکتون برا من دعا کنید ...

ستايش عزيزم ميدونم چه حس بدددديه وقتي يه دكتر يهو با يه جمله اش دنياي آدمو رو سرش خراب ميكنه... اي خدا كاش زودتر تموم ميشد اين روزاي بلاتكليفي و ترس و نگراني... به نظر من تو اين شرايط اصصصلا عجله جايز نيست و فقط ممكنه يه شكست ديگه بهت بده اونم در اثر سهل انگاري دكترت ، برو يه جا ديگه زودتر ، من بودم اين كارو ميكردم. دكاپپتايل بزني كه پريود نميشي خب سيكل عقب ميفته اگه اشتباه نكنم ، اين داروها خيييلي مهمه درست مصرف كردنشون عزيزم به خاطر خودتم كه شده سعي كن با اطمينان مصرف كني... من هميشه دوستامو دعا ميكنم كه انتظارشون زودتر و به بهترين شكل تموم بشه، ان شاءالله دعاهامونو خدا ميشنوم عزيزم