2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کیمیا جونی مبارکه ان شا...9ماه عالی رو پشت سر بداری و بچتو صحیح و سالم بغل کنی به حق امام رضا

نگران نباش.ان شاا...2روز دیگه 2برابر میشه و خیالت راحت میشه

پروردگار من .من به تو ایمان دارم و مطمئنم تو بهترین رو میخوای برام.
جنینام ۴ روزه بودن من ۴۰ تا ختم یاسین برداشتم تا پس فردا هر کس تونست کمکم کن مرسی برام دعا کنید

کیمیا جون من 3 تا خوندم همون زیارت آل یاسین  بود درسته؟؟عزیزم فقط مثبت فکر کن..الهی که خوشحالیت مستدام باشه عزیزم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
مرسی فدات بشم لبلا جون انشالله روزی خودت

كيميا جون مباررررركه خيلي خوشحال شدم به خدا ، به نظرم مهم بالا رفتن بتاست نه لزوما عدد أوليه، همه چي خوبه ان شاءالله و تا آخررررشم خوب پيش ميره توكل به خدا

چشم آنا جون، ولی جالب منم دقیقا یهو زوم کردم رو پوستم حس کردم داره بدجور میشه، حتما در خدمتم، اولین ...

عزیزم ممنون از اطلاعات خوبت......

فقط یه چیزی که هست موندم میتونم این همخ کارو انجام بدم یا نه......

باورت میشه بعضا دستشویی هم نمیتونم برم چه برسه هی با صورتم ور برم بازم تمام سعیمو میکنم لاقل شوشو خونه هست یه سری کارارو انجام بدم و اگه این پرنسس مجال بده.....

من که زیاد اهل آرایش نیستم از این لحاظ بازم یکم راحتترم و منم نهایت یه عروسی ای چیزی بخوام آرایشی چیزی بکنم......

ولی ضد آفتابو یه مدت اهمال کردم...

ایشالله سرت میاد میفهمی......

با این وروجکا آماده شدنتم سه سوته باید باشه از طرفی خیلی وقتا وقتی کرم میزدم چون دستش به صورتم میخورد دفعه بعد دیگه رغبت نمیکردم کرم بزنم......

اما دیگه میخوام جدی بگیرم چون تو روحیم خیلی تاثیر داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ازمایش من ۱۳۹ هست؟ 

عزیزم خیلی خیلی بهت تبریک میگم......

ایشالله به سلامتی بغلش کنی عزیزممممممم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان خوبم. میخوام از یک تجربه براتون بگم. من بهمن ۹۵ اولین تجربه میکرو ام رو داشتم که نگرفت و ...

عزیزم به سلامتی ایشالله این دفعه خوش خبر خواهی بود.......

عزیزم آبم زیاد بخور بخصوص حین پیاده روی با خودتم آب ببر.....

فارا عزیزم خیریت باشه انشالله دوتاش برات بگيره سالم وصحبح. عزيزم من انتقال داشتم ولی مشکل داشتم و سق ...

عزیزم به نظر منم بعد انتقال پیاده رویو نری بهتره لااقل تو گرمای روز نرو حالا عصری یا شب با شوشو خواستی یه قدمی بزنین.....

سلام به همه دکتر خیلی خوب تهرن برای میکرو معرفی کنین بهم لطفا. من رفتم طرازی اما از ش خوشم نیومد.. ...

عزیزم من نمیگم دکتر بی عیبیه اما در کل دکتر خوبیه و احتمالا روزی که باهاش ویزیت شدی تو مود خوبی نبوده......

عزیزم من تجربه میکروی منفیم باهاش داشتم باهاش مامانم شدم.....

مرسی از همه دوستان ولی میگن باید بالای ۱۰۰۰ باش مشکوک به خارج رحمی

کی گفته بالای هزار باید باشه؟

عزیزم ما تک و توک بالای هزار داشتیم.......

به این اعداد و ارقام دقت نکن......

تو فقط به ریتم افزایشش دقت کن.....

حالا دو روز دیگه آز دومو بده نتیجش دلتو آروم میکمه!!!!!

کسی بوده با بتای پایین باردار بوده

عزیزم با بتای ۵۰ هم مامان داشتیم......

مهم رشدشه نه عددش!!!!!!

دوستان كسي ميدونه ازمايشهايي كه دكتر زرناني مينويسن رو كجا بايد انجام بديم؟

عزیزم دوستان یه جاییو گفتن فکر کنم کاج برد جالا باز میان و جواب سوالتو میدن....