2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
من كه بي بي چكم منفي شد روز ١١ هستم 

عزیزم خوب زود بوده!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه ما ۶ نفر بودیم تو عرفا انتقال دادیم با عارفی یک نفر با بتای ۱۲۰۰ باردار شده بقیه همه منفی من ک ب ...

خب قربونت برم اصلا از کی تا حالا از روی عدد بتا تشخیص بارداری سالم یا غیر سالم میدن، رشد بتا مهمه، تازه باید دید اون شخص چند تا جنینش گرفته ، خود من یه جنین داشتم بتا ۱۰۲، همون دوستم یه جنین داشت بتا ۷۵، حالا اینا میکروییا ، یکی از دوستای خودم ۴ سال پیش که باردار شد ،بارداری طبیعی روز موعد پریودش بتا ۹۵، الان پسرش سه سال و خورده ایه، اصلا دنبال عدد نباش، رشدش رو باید دید ، دلت شاد عزیزم، اون خانوم هم باید دید چند تا جنین انتقال داده ، جنین چند روز بوده، کی لانه گزینی انجام شده، ولی عزیزم اصلااا فکرتو خراب نکن، مرحله اول آزمایش بتا اول با نتیجه مثبت انجام شد،دیگه آنا جون هم برات توضیح داد پس به خودت استرس نده ، فردا نه پس فردا برو برای آز دوم بتا ، فعلا لذت ببر .

عزیزم ممنون از اطلاعات خوبت...... فقط یه چیزی که هست موندم میتونم این همخ کارو انجام بدم یا نه..... ...

آنا جونم میفهمم که چقدر وقت کم میاری، شما هم دست تنها هستی و پرنسس ناناز ما هم که کلا مامانشو تمام وقت میخواد😍😍 

ولی آنا جون شما اون ژل شستشو رو بذار جلو دستت که شب رفتی مسواک بزنی یا مثلا دیگه میدونی از خونه بیرون نمیری صورت رو بشوری، حالا صبح نتونستی عیب نداره ، بعد اون ماسک هم هر وقت تونستی ،چون یه ربع باید رو پوست بمونه هر ساعتی از روز شد انجام بده هفته ای یه بار ، و حتماااا ضد آفتاب ، خیلی مهمه.

آنا جون من هر وقت روحیه ام کسل میشه سریع میرم آرایشگاه موهامو یکم کوتاه میکنم ، واقعا تو روحیه تاثیر داره، دیر نشده ماها چون جوونیم زود پوستمون هلو میشه😉😉 الان به خودت برس همین شستن صورت خیلی تاثیر داره آدم حس میکنه داره برای زیباییش یه کاری انجام میده بنابراین روحیه رو عوض میکنه ، روحیه شما هم خب مستقیما روی خوشگل خانوم ما تاثیر داره، و آنا جون خودتو موظف نکن حتما مثلا ساعت مشخصی اینکارارو انجام بدی هر وقت شد مثلا یه شب ساعت ۸ وقت داشتی، یه شب ساعت ۱۲ ، مهم انجام دادنشه، میفهمم کاملا ، والا بعضی از دوستای من مامانشون یه طبقه باهاشون فاصله داره باز میگن وقت نداریم الان شما چی بگی 😲😲 ولی یکم بزرگتر بشه به سلامتی خیلی شما راحت تر میشی، دوستم دخترش سه و نیم سالشه،میگه بزرگ میشن خیلی راحت تری چون حرف میزنن، میفهمن ،بازی میکنن ، کم کم شما هم برای خودت وقت بیشتر پیدا میکنی.😘😘❤❤

اخه ما ۶ نفر بودیم تو عرفا انتقال دادیم با عارفی یک نفر با بتای ۱۲۰۰ باردار شده بقیه همه منفی من ک ب ...

کیمیا جون مبارک باشه 

به سلامتی عزیزم،می شه بگی مشکلت چی بود؟

وقبل ازانتقال جنین دکتر سرم یالنفوسیت برات انجام داد؟

چون دکتر من هم عارفی هست

سلام به همگی 

انا جون خسته نباشی عزیزم ...

مبارک باشه کیمیا جون ...بسلامتی ان شالله 

پرپر جون ان شالله که زود بوده برا بی بی چک مثبت ....برات دعا میکنم این بار مامان شده باشی 

آمین !

کیمیا جون مبارک باشه   به سلامتی عزیزم،می شه بگی مشکلت چی بود؟ وقبل ازانتقال جنین دکتر س ...

مرسی عزیزم انشاالله قسمت تک تکون بش من قبل از انتقال ۳ تا سرم ای وی ای جی داشتم مورفولوژی شوهرم بین یک و دو درصد هستش البته من قبلا زایمان و بارداری طبیعی داشتم مشکل ژنتیکی داشتن و بچه هام دوساله از دست میدادم

مرسی عزیزم انشاالله قسمت تک تکون بش من قبل از انتقال ۳ تا سرم ای وی ای جی داشتم مورفولوژی شوهرم بین ...

عزیزم من ۴تا سوره یس خوندم برات مطمئن باش همه چیز به خوبی پیش میره برات گلم  

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷

دوستان یه سوال دارم امروز روز چهارم انتقالم دیشب نصف شب بیدار شدم رفتم دستشویی بعد که دوباره دراز کشیدم زیر شکمم بدجور تیر میکشید البته صبح بیدار شدم خوب شده بودم به نظرتون جنینام داشتن لانه گزینی میکردن دیشب? یا علامت بدی بوده?

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷

سلام دوستان عزیز

سلام انا جون خوبی؟دخملت خوبه؟

دوستان اینجا شاید منو خیلی نشناسن من هر از چند گاهی پیام میدم اما مطالب رو سعی میکنم بخونم البته الان کمتر وقت میکنم.

راستی انا جون نینی منم دخمله

نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"