2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست

خب می بینم که دغدغه هامون هم تقریبا شبیه هم هستش..ای واااای😊😐😊😐

جالبه که منم چند روز بود خیلی دقیق شده بودم و پوستمو چک میکردم پوستم اصلا لک نداشت اما احساس میکنم یه چند تا لک کوچولو ایجاد شده..خلاصه رفتم سراغ سرچ و ایناااا..این پیج رو تو اینستا دیدم گفتم به اشتراک بگذارم امیدوارم مفید باشه..

پرپر جون مارک آبرسان رو میگی عزیزم؟؟بعد ژل هست یا محلول؟؟

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واااي كيميا جان خيلي خوشحال شدم  ديروز از ته دلم موقع نماز مغرب دعااا كردم ن براي شما براي همه ...

عزیزم من سینه هام روز ۵ تیر میکشیدن و تخمدان سمت راستم هم همینطور هنوزم همونجوریم

فارا عزیزم خیریت باشه انشالله دوتاش برات بگيره سالم وصحبح. عزيزم من انتقال داشتم ولی مشکل داشتم و سق ...

سها ستاره جان، از توجهت ممنونم عزیزم. من بیرون از خونه پیاده‌روی نمی‌کنم. فکر می‌کردم شاید پیاده‌روی آروم خوب باشه. اما حالا که تو می‌گی دوست خوبم، بیشتر رعایت می‌کنم

کیمیا جون خیلی خوشحال شدم 😘

عزیزم نگران نباش امام رضا عیدیتو داده 😊😊

انشااله نه ماه بارداریتو به خوبی خوشی وسلامتی بگذرونی نی نی نازتو درآغوش بگیری😍😍

جنینات چندروزه بودن؟

خدایا...شکرت😍
کسی بوده با بتای پایین باردار بوده

سلام به همه دوستان گلم :

كيميا جون عزيزم خيلي خيلي خوشحال شدم برات ، ديگه فقط خوشحال باش خانمي ، به اعداد و ارقام هم خيلي توجه نكن فقط براي احتياط ٢ روز ديگه آزمايشت رو تكرار كن تقريبا بايد ٢ برابر بشه ، واقعا برات خوشحال شدم دوست خوبم . 😘😘😘😘😘

كيميا جون مبارك باشه عزيزم. انشالله كه همه چيز خوبه. بعضيها بتاشون پايينتر هست كلا، ولي براي احتياط حتما تكرار كن بعد از دو روز كه انشالله دو برابر شده و خيالت راحت ميشه. درد سمت تخمدانت اگر زياده سونو زودتر برو چون هفته پنجي الان و ساك قابل رويت از اين لحاظ كه خيالت از خارج رحمي راحت بشه. 

ولي خارج رحمي تا اونجايي كه من ميدونم بتا خيلي بالا ميره! 

اميد به خدا انشالله سر جاش چسبيده و به خوبي رشد ميكنه. 🙏

مرسی از همه دوستان ولی میگن باید بالای ۱۰۰۰ باش مشکوک به خارج رحمی

مبارک باشه کیمیا جان،هورااااااا،نه عزیزم کم نیست خیلیم خوبه،ارقام ما با بارداری طبیعی فرق داره، برای ماها از ۵۰ بالاتر یعنی بارداری، اصلا فکرت رو درگیر خارج رحمی و این حرفا نکن بارداری عزیزم مبارکت باشه، پس فردا تکرار کن که رشدش بررسی بشه، من خانومی که باهام بود الانم با هم دوست موندیم بتا اولش جنین ۵ روز بلاستوسیست ۷۵ بود ،،،ماشالله یه پسر خوشگلیم داره که آدم دوست داره فقط بخورتش، به هیچ عنوان بتات رو با بارداری طبیعی مقایسه نکن، چون برای ما معلوم نیست جنین کی لانه گزینی کرده ، رشد بتا مهم عزیزم نه عددش، خیلیییی هم عددت خوبه، مال خیلیامون ۱۰۰ اینطورا بوده اولین بتا، دیگه شک نباشه من یه قر بدم ،والا خوشحالیم ،جشن بگیریم ،،،دوستان دست بزنین ، نازی جون بیا وسط .

قرررررررر....قرررررررر...👏👏👏👏👏👏💃💃💃💃💃

جنینام ۴ روزه بودن من ۴۰ تا ختم یاسین برداشتم تا پس فردا هر کس تونست کمکم کن مرسی برام دعا کنید

یعنی تا پس فردا ۴۰تا باید بخونی عزیزم? من ۴تاشو میخونم برات فدات شم

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷