2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044177 بازدید | 684362 پست
نه باخدا که نمیتونم قهرکنم ولی دیگه بریدم  دوبسته دیگه جنین دارم ولی اونا هم مثل همیناست  ...

عزیز روش کمکی استفاده کردی؟ خراش و پی آر پی؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه باخدا که نمیتونم قهرکنم ولی دیگه بریدم  دوبسته دیگه جنین دارم ولی اونا هم مثل همیناست  ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم ، آدم نمیدونه اینحور مواقع باید چی بگه 😔😔 ولی پیام هاتو که میخوندم متوجه شدم که پر از استرسی ، نگران از دست دادن زندگیت بعد از منفی شدن 🤦‍♀️🤦‍♀️ به نظر من که یه غریبه هستم انتقال منفی که داری با جنین بلاست ناشی از همین استرس هاست .

به تهش فکر کن ، ته ته تهش 

بگو آخر آخرش چی میشه ؟ خودتو تصور کن که قراره اگه منفی بشی چکار کنی ؟ همه اینارو هم بنویس 

حتما بنویس 

بعد بگو حالا اگه مثبت بشه چکار میکنی ؟ 

آروم میشی اینجوری تکلیفت با خودت معلوم میشه 

میخواستم یه چیزای دیگه بنویسم برات گفتم شاید ناراحتی الانت بیشتر بشه 

ولی دوستانه ، خواهرانه ، ... قبل از این که شروع کنی برای انتقال دوباره ، حتما خودتو شوهرت برید پیش یک روانشناس تا این بار منفی که از انتقال های قبلی تو وجود و روح شما هست کم بشه ، و بتونید در کمال آرامش انتقال بدی 

هرچی که خیره برات آرزو میکنم عزیزم ، هیچ کدوم ما اینجا شرایط خوبی نداریم 😔

ولی بین خیلی بد و بد هستیم ، فقط خدا کمکمون کنه ❤

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
چه خوبه که تو این تایپیک هستی حرفات پر از انرژی و امیدواریه انشالله که خدا یه نی نی سالم به هرکی که ...

ممنون عزیزم ❤ همه ی ما اینجا کنار هم هستیم تا از هم آرامش و انرژی بگیریم 🌹🌹

ان شاءالله  همه مامانای منتظر به لطف خدا طعم شیرین مادر شدن رو بچشن و  به زودی نی نی های نازشون رو بغل کنند⚘⚘⚘

شوهرمنو با سرنگ کشیدن انتقال اولم بود منفی شدم پانکچر قبلیم جنین هانموندن. شوهرت کلا آزوهست یا ضعیف ...

کلا آزو 

انشالله اینبارعزیزم باردارشی نجات پیداکنی ازاین راه سخت

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
نمیدونم امشب فقط دعا فقط اینه بمیرم چون اصلا طاقت دوری ازشوهرم روندارم  اما عشقم به بچه هم بی ...

همسرت دلش گرفته خودشو مقصر میبینه یه مدت زمان بگذره ان شاالله هر دو آروم میشین

عزیزم بحق مولود با عظمت امشب ان شاالله خدا با اومدن نی نی خودتون دلتونو شاد می کنه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم خیلی ناراحت شدم ، آدم نمیدونه اینحور مواقع باید چی بگه 😔😔 ولی پیام هاتو که میخوندم متوجه شدم ...

به خدا اینباردرارامش بودیم هم شو هرهم من کلی شکرگزاربودم 

کلا همش ارامش بود سراغ بی بی چک نرفتم ارامش داشته باشم

اما هیچی دست ما نیست تا خدا نخواد نمیشه 

خداهیچ کس رو اینقدرسخت امتحان نکنه که هرلحظه تن بدنش بلرزه

کلا آزو  انشالله اینبارعزیزم باردارشی نجات پیداکنی ازاین راه سخت

ممنون عزیزم شوهرمنم کلا آزوهست.ببخشید به تاپیکت درمورد آی یو آی هست

چجوری آی یو آی کردی؟میشه با اسپرم بیضه آی یو آی کرد؟

یا رب العالمین
همسرت دلش گرفته خودشو مقصر میبینه یه مدت زمان بگذره ان شاالله هر دو آروم میشین عزیزم بحق مولود با ع ...

امشب اینقدرگریه کرده دلم براش کبابه میگه خونه رومیزنم به اسمت طلاق بگیر 

منم تنهایی راحت ترم کمترعذاب میکشم 

چه میدونم مگه اینکه توزندگی من معجزه بشه 

به خدا اینباردرارامش بودیم هم شو هرهم من کلی شکرگزاربودم  کلا همش ارامش بود سراغ بی بی چک نرفت ...

انشالله خدا یه زود زود یه نی نی ناز نصیبت کنه بعد از این همه انتظار 😔😔

منم مثبت شدم ولی تا دلت بخواد لکه بینی شدید دارم 🤦‍♀️🤦‍♀️ دیگه باید بسپریم به خدا 

حکمتشو شکر 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
ممنون عزیزم شوهرمنم کلا آزوهست.ببخشید به تاپیکت درمورد آی یو آی هست چجوری آی یو آی کردی؟میشه با اسپ ...

نه ما ۳ماه رفتیم اردکان طب سوزنی اونجا آی یو آی کردیم نشد 

ازشانس من مطب دکترروبستن😔حالا هم رفتم پیش دکتر نصر اونم کلا ازایران رفت یعنی هرجا میرم درش تخته میشه

عزیزم شما قبل انتقال چه کارهای کردی که مثبت شد دارو یا مکمل استفاده می کردید 

عزیزم من از دو ماه قبل هفته سه یا چهار بار حدود ۱ ساعت پیاده روی میکردم...بیشتر گرمی میخوردم و لبنیات و هم اگه میخوردم هفته ای دو سه بار با مصلحاتش میخوردم حتما مثلا شیر و با دارچین و عسل و ماست و با دلال یا نعناع و فلفل فراوون میخوردم خیلیم خوشمزه میشد اینطوری...همش روی غذاهام فلفل قرمز می ریختم میخوردم اخه من کلا فلفل دوستم😍یک ماه قبل انتقال ویتامین ای میخوردم دو روز در میون تو یه تاپیک خونده بودم که خوبه و قرص فرتیل سی ام از ۲ ماه قبل انتقال روزی ۳تا خیلی قرص خوبیه...چای و چند ماه بود ترک کردم و فقط دمنوش که توش زعفرون،دارچین،زنجبیل،هل،سیب خشک،گل محمدی بود با عسل میخوردم...

ترشیجات نمی خوردم اصلا چون سرده

از یک ماه قبل از انتقال یک روز در میون ده دقیقه روغن سیاهدانه میمالیدم به شکمم و ماساژ میدادم و بعدشم بادکش میذاشتم ۲۰ دقیقه بمونه برا گرم کردن رحم بادکش عاااالیه...تو گوگل سرچ کنید نحوه بادکش کردن در منزل فیلمش هست راحته یاد میگیرید

بعد انتقالم اصلا سرمو بالا نیاوردم تا ۱٫۵ ساعت و بعدشم جلو ماشین دراز کشیدم برگشتم خونه دستشویی ایرانی استفاده کردم چون توالت فرنگی مون سیفونش خراب شده بود

بعد انتقالم همون روز سیب زمینی آب پز و تخم مرغ خوردم و شبم سوپ قلم خوردم...فرداش ماکارونی درست کردم خوردم و هر روز سیب زمینی و تخم مرغ آب پز و صبحا میخورم عادت کردم آخه...انواع مغزها و گردو(2تا) رو خوردم هر روز از هر کدوم ۵ تا دونه کافیه

شیر سویا نخوردم چون تیروئید دارم و نشاسته هم زینبی جون گفت بی فایدست نخوردمش

استراحت نکردم خیلی زیاد و کارای سبک مث غذا درست کردن و ظرف شستن و خودم انجام دادم...

درکل من بیشتر سعی کردم به توصیه های زینبی جون عمل کنم و زیاد سخت نگیرم و زندگی عادیمو داشته باشم بعد انتقال

دیگه فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه...موفق باشید...