2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044206 بازدید | 684364 پست
بچه ها من امروز دوباره ازمايش دادم برام دعا كنيد همه چيز خوب پيش بره❤️

به سلامتی عزیزم. انشالله که بتای عالی داشته باشی. ساعت چند حاضر میشه؟

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
سلام چقد درکت میکنم.من دوباره امروز ازمایش دادم با این بتای پایین یا منم پوچم یا رشد نمیکنه دیگه امر ...

انشالله که میره بالا و شروع کرده به رشد کردن 🤲🤲🤲

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خداروشکر. انشالله کامل کامل قطع میشه. اره ۷ صبح رفتم ازمایش دادم گفت ساعت دو جوابش اماده میشه. تو ...

اای جووون دلم 😍😍 خیالت راحت همه چیز اوکی 👏

بچه ها تست دومین قلقلی منم اومد. خداروشکر نرمال بودن. مرسی که این مدت بهم روحیه دادین. ایشالله زودتر ...

دارچين جون خيلي خوشحال شدم كه هيچ مشكلي نبوده

خدا رو صدهزار مرتبه شكر🙏🏼

عزيزم بقيه بارداريت رو زياد مديتيشن كن كه اين همه استرسي كه به جوجه ها وارد شد برطرف بشه

سلام دوستان من چراغ خاموش ار لحظه پیاماتونو میخونم.. با هر غمتون ناراحت و با هر شادی خوشحال میشم.. هر پیام چیکا جونو ک میخونم همراه با لبخنده،، بی بی چک زدنای قشنگش😅😍من ک جرات نکردم تا حالا

من 20 اسفند انتقال دادم هیچ حسی ندارم فقط گاهی تخمدانام تیر میکشه کمی هم درد کمر و شکم دارم،، یه جوریم هیچ حس خاصی ندارم خدا کنه منم مثبت شم خیلی سختی کشیدم😭😭 برام دعا کنین 

سلام دوستان من چراغ خاموش ار لحظه پیاماتونو میخونم.. با هر غمتون ناراحت و با هر شادی خوشحال میشم.. ه ...

عزززیز دلم خب منم هیچ علامتی نداشتم ، چرا حس میکنی هیچ خبری نیست ؟ چندتا جنین چند روزه انتقال دادی عزیزم ؟ 

ایشالله که برای ۱۴۰۰ مامان شدی عزیزم 😍😍

سلام لطفا منو راهنمایی کنید مرکز ناباروری خوب تهران بهم معرفی کنید لطفا نحوه  نوبت دهی شم توضیح ...

عزیزم مرکز مام به نظرم خیلی خوبه البته رویان وابن سینا رو هم بچه ها تعریف میکنن.میخایی همزمان ازدکتراشون وقت بگیرببین کدوم به دلت میشه

سلام دوستان من چراغ خاموش ار لحظه پیاماتونو میخونم.. با هر غمتون ناراحت و با هر شادی خوشحال میشم.. ه ...

تورو خدا بیبی چک نزن ، استرس میگیری 🤭🤭🤭 

منم خیلی زود زدم ولی کار اشتباهی 

عزیزم مرکز مام به نظرم خیلی خوبه البته رویان وابن سینا رو هم بچه ها تعریف میکنن.میخایی همزمان ازدکتر ...

شهرستانم راهم خیلی دوره نمی تونم امتحانشون کنم تبریز دوبار جهاد رفتم اصلا خوب نبود ...می خوام برای بار اخر شانس مو امتحان کنم ....ممنون جواب دادی عزیزم