2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045077 بازدید | 684424 پست

دوستاي گلى ممنون از راهنماييتون البته دكتر من فقط انوكسپارين ميده سرم و پردنيزولون نميده

مشكلم اينه كه اگه برم به جاي ديگه و تستها رو برام بنويسن بعد به دكتر خودم چي بگم؟

يعني نميدونم حرف كدوم دكتر رو بايد گوش بدم.

دكتر من از همكاراي دكتر اقصي هست و ممكنه مثل ايشون توجهي به اون تستها نكنه.نازي جون از صحبتهاي دكتر شما متوجه شدم كه ممكنه سي دي ها اصلا قابل اعتماد نباشند؟ چون بسته به شرايط متغيرند؟

از طرفي نميخوام هم سعي و خطا كنم.😔

هر چند كه دكتر من ميگه اگه همه چيز هم اوكي باشه ممكنه نتيجه منفي باشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامي جون، راه درمانش همين انوكسيپارين و در نهايت سرم و پردنيزولون هست. اگر اينها رو دكترت مينويسه به ...

موافقم. منم دکتر زرنانی برام همه داروها رو داده . پردنیزولون و سلکسان و سرم.
نمی دونم چرا این دفعه که رفتم پیش عارفی بقیه سی دی ماکرها رو هم نوشت برام. دیگه چی بیشتر می خواد بده بهم. خوششون میاد اینا هم

خدایا شکررررررر

مامي جون حالا ببر يك دكتر ديگه بنويسه جوابش انشالله بي مورده وهمه چيز تو رنج نرمال اما اگر مورد داشت ببر پيش همون دكتر خودت فكر نميكنم تو ايران تو پرونده ياداشت كنند چيا برات تجويز كردد!؟ جواب رو ببر بهش نشون بده و اگر موردي باشه ناديده نميگيره مطمئن باش. بعدشم حتي اگر دعوات كرد بگو بهش كه ديگه طاقت منفي شدن نداري و مي خواستي همه چيز رو قبلش چك كرده باشي. حالا بذار دو تا دادم اون بكشه. 😄

ازيتا جون همون دكتره كه پيشش رفتم اينها رو گفت كلي برام ازمايش نوشت ولي تو تمام مدت كه باهاش ويزيت ميشدم تاكيدش رو داشتن جنين سالم بود، بهم گفت قدم بعديت بايد اين باشه كه از داشتن جنين سالم مطمئن باشي يعني جنيني انتقال بدي كه پي جي اس شده باشه. اين موضوع براي ماها كه شوهرامونم مورفولوژيشون پايينه و منفي زياد داشتن به اضافه سقط لازمه.

ازيتا جون همون دكتره كه پيشش رفتم اينها رو گفت كلي برام ازمايش نوشت ولي تو تمام مدت كه باهاش ويزيت م ...

من ميترسم تو پي جي اس اسيب ببينن. يعني سالم باشن ولي با اينكار اسيب ببينن

ازيتا جون دكتر زرناني بعد از ازمايش اين داروها رو دادن؟

آره عزیزم. آزمایش کلی نوشت . برای آزمایشگاه کاج
بعدش این داروها رو داد. یه نامه نوشت گفت ببر برای دکتر زنانت. تو نامه نوشته که هرکدوم از داروها از چه زمان قبل از انتقال باید شروع بشه. ب6 و ب12 هم توش هست

خدایا شکررررررر

اره مامي جون پنج در صد ريسك اسيب هست ولي اگر جاي خوب انجام بشه اين ريسك پايينتر مياد، اگر شما تعداد جنين زيادي داري بهتره انجام بدي! يادم نيست چند بار تا حالا كلا انتقال داشتي و مشكل اسپرم داري يا نه. اخه براي اينكه به كسي پي جي اس پيشنهاد بشه يا نه فاكتورهاي ديگه هم لازمه، مثلا كسي كه دو تا جنين ميمونه براش رو بهش پيشنهاد نميدن كه انجام بده ولي كسي كه جنينهاش  زياده و تعداد انتقال منفي قابل توجهي داشته رو ميگن كه بهتره انجام بشه. 

اره مامي جون پنج در صد ريسك اسيب هست ولي اگر جاي خوب انجام بشه اين ريسك پايينتر مياد، اگر شما تعداد ...

نازي جون من يك بار انتقال داشتم.

همسرم مشكل انسداد لوله داره و بيوبسي شدن به ما همه چيز رو گفتن خوب بوده يعني نگفتن غير نرمال بوده.

من ٦ تا جنين ديگه دارم ولي چون همسرم هر بار بايد بيوبسي بشن كار سخت ميشه.

دكتر من اعتقاد داره دليلي نداره همه چيز براي همه كس تست بشه البته راستش من هم موافقم، ميدوني من نظرم اينه كه اگه ادم خيلي دنبال مشكل باشه بالاخره يه چيزي پيدا ميشه اما شايد اون مشكل اصلا باعث منفي شدن نشده باشه.

نميدونم منظورم رو رسوندم يا نه.

البته اين نظر منه و مطمئنا خيلي از دوستان موافقش نيستن.

آره عزیزم. آزمایش کلی نوشت . برای آزمایشگاه کاج بعدش این داروها رو داد. یه نامه نوشت گفت ببر برای دک ...

آزيتا جون شما بعد از اينكه انتقالت منفي شد رفتي پيش دكتر زرناني يا قبلش؟

دوستان براي وقت گرفتن از دكتر زرناني  چه موقعي بايد تماس گرفت. من ديروز صبح به شماره اي كه مار ...

عزيزم بخش اي وي اف و بگير و بگو از دكتر زرناني وقت ميخوام

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤