2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست

سلام دوستای عزیزم

ماری جون ومامان سبحان جون خیلی خیلی بهتون تبریک میگم خییییییلللللیییی خوشحال شدم 😍😍😍😍😍👪👪💗💗💗انشااله نه ماه بارداریتونو به خوبی وخوشی بگذرونید واسه دوستان و منم دعا کنید امیدوارم دوستای دیگمونم به زودی با خبرای خوب مارو خوشحال و امیدوار کنن آمین آمین آمین هزارن آمین.........

خدایا...شکرت😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستان عزيز :

زندگي جون و سيندرلاي عزيز تبريك به خاطر اينكه داريد به لحظه شيرين مادر شدن نزديك ميشيد .

ماري جون عزيزم منم وقتي گرسنه ميشم كمي حالت تهوع دارم البته شما چون بتات بالاتره حالت تهوع هم قطعا بيشتره ، سيرابي حتما بخور ، اصلا من كلا سيرابي زياد ميخورم يعني ماهي يك بار كه حتما ميخورم اصلا به همين خاطر هم فكر كنم سري قبل هم حالت تهوع كم داشتم .

من امروز رفتم دكتر برام آمپول انوكسپارين نوشت ٢٠ تا و گفت آزمايشم رو هم يك بار ديگه تكرار كنم كه رشد بتام ان شا الله خوب باشه كه سه شنبه ميرم آزمايش ، حالا ان شا الله اگر همه چيز خوب باشه ٣ هفته ديگه ميخوام برم براي سونوي قلب يعني خودم به دكتر گفتم ديرتر برم كه استرس تشكيل شدن و نشدنش رو نداشته باشم كه بهم گفت خيلي هم اينجوري بهتره .

سلام دوستای عزیزم ماری جون ومامان سبحان جون خیلی خیلی بهتون تبریک میگم خییییییلللللیییی خوشحال شدم ...

نيلو جون خيلي ممنون عزيزم ، ان شا الله قسمت خودتون به زودي ، چشم خانمي قابل باشم هميشه دعاگو هستم .

از شما و همه دوستان گلم هم التماس دعاي زياد دارم كه هم رشد بتام خوب باشه و هم ان شا الله قلب ني ني تشكيل بشه . 😘😘😘😘

نيلو جون خيلي ممنون عزيزم ، ان شا الله قسمت خودتون به زودي ، چشم خانمي قابل باشم هميشه دعاگو هستم . ...

انشااله اصلا نگران نباش خدا بزرگه نی نی کوچولوتم هم قلبش درحاله رشده هم بتاش یه روز میای از صدای قشنگ قلب سبحان مامانیت میگی از بارداریت لذت ببر عزیزم توکلت به خدا باشه نه ماه دیگه بغلش میگیری به امید خدا😘😘😘😍😍😍😍

خدایا...شکرت😍
سلام دوستای عزیزم ماری جون ومامان سبحان جون خیلی خیلی بهتون تبریک میگم خییییییلللللیییی خوشحال شدم ...

ممنونم نيلو جون هميشه دعاگو هستم انشالله قسمت شما و همه منتظرا بشه به زودي 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😘

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
نيلو جون خيلي ممنون عزيزم ، ان شا الله قسمت خودتون به زودي ، چشم خانمي قابل باشم هميشه دعاگو هستم . ...

مامان سبحان جون بسلامتي عزيزم انشالله صداي قشنگ قلب دردونتو هم ميشنوي 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 

راستش منم ماهي يكي دوبار و سيرابي ميخوردم اما پريشب كه همسرم گرفت از بوش حالم بهم خورد و اصلا نتونستم بخورم 😷😷😷

من روزي يه دونه ب كمپلكس خارجي دارم ميخورم الان ٣ماهه تازه اينجوري تهوع دارم اگه نميخوردم كه فكر كنم الان بستري بودم اخه سر بارداري اولم چون ناخواسته بود و هيچ ويتاميني نخورده بودم همش بيمارستان بستري بودم و زير سرم ابم نميتونستم بخورم اما باز خدارو شكر الان ميتونم بخورم اما با حالت تهوع 😷😷😷😷بازم خدارو شكر ميكنم خدا قسمت همه از اين تهوع ها بكنه 

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
سيندرلاعزيز و زندگي جون، انشالله كه اين بار مامانيد و به سلامتي ني ني ها رو بغل ميگيريد. كاشكي منم ض ...

مرسی عزیزم ان شاالله مطمئن باش بالا میره زوده زود فدات شم

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷
عزیزم دکتر زنان هم میتونه بنویسه اورولوژم میتونه بنویسه..... برا ما کاریوتاییپمون و دی اف آی، هر دو ...

سلاااااام به همگی دوستانم

آنا جان کاریوتایپ مارو دکتر  ج ن ت ی نوشته بود ولی کریمی نژاد قبول نکرد و ما اومدیم همون نزدیکی دکت م ع ی ن ی نوشت واسمون.باید زنان بنویسه.البته از نظر مرکز کریمی نژاد

پروردگار من .من به تو ایمان دارم و مطمئنم تو بهترین رو میخوای برام.

سلام دوستاي گلم

من دچار ترديد شدم گفتم با شما مشورت كنم.

من ليست ازمايشهاي تكنيلي كه انا جوو گذاشتن رو به ماماي همكار دكترم نشون دادم گفتن كه يه سري از اين ازمايشها رو ما هم مينويسيم اما سي دي ها رو نيازي نيست چون به همه بعد از انتقال انوكسپارين ميديم.

راستش من علاقه ندارم با چندتا دكتر برم جلو البته اگه لازم باشه كه مجبورم.

ميشه نظرتون رو بگيد.😍😍😍

مامي جون، راه درمانش همين انوكسيپارين و در نهايت سرم و پردنيزولون هست. اگر اينها رو دكترت مينويسه به هر حال!؟ ديگه براي چي؟! 

تازه من با سرشناسترين دكتر روماتولوگ كه تخصصش در رابطه با مشكلات ايمني و بارداري و باروري هست تو تورنتو صحبت كردم. انقدر سر شناسه كه همه ميگن هر چي اون بگه حتي يك رو ماتولوگ خيلي معروف ديگه كه رفتم گفتن هر چي اون بگه. دكتر نازاييم هم اونو پيشنهاد داد و دو ماه منتظر شدم تا بهم نوبت بده. 

ديگه واقعا پير اين راه هست و مقالات مهمي داره. اينها رو گفتم كه بگم بهم گفت دخترم تنها كاري كه ما ميتونيم انجام بديم حتي در صورتي كه شما صد در صد مشكل داشته باشي اين هست كه تركيبات هپارين يا مشابهش رو تجويز كنيم به اضافه اينكه يك مقدار جزيي ايمني رو با داروهايي شبيه پردنيزولون پايين بياريم. و اين در حاليه كه هنوز مطمئن نيستيم كه اين روشها چقدر كمك كننده هست. 

در مورد سي دي ماركرخا هم گفت اينها متغير هست توي فصل مختلف و مواجه بدن با الرژيك ها و ميكروب و چيزهاي مختلف و حتي سلامت عمومي بدن و هنوز تحقيقات زيادي لازمه كه بشه ازش نتيجه ديگري كرد. 

ولي در كل بر فرض مشكل دار بودن درمان فعلي همونهايي هست كه گفتم. 

اينها رو بهم گفت كه گفتم بيام اينجا بگو كه تا حدودي خيالتون راحت باشه. 

سلام دوستاي گلم من دچار ترديد شدم گفتم با شما مشورت كنم. من ليست ازمايشهاي تكنيلي كه انا جوو گذاشت ...

سلام،انوکسپارین ک داروی ضد انعقادیه ربطی ب سی دی مارکرا نداره،از رو سی دی مارکرا متوجه میشن مشکل ایمنی داری یا نه،ک اگه داشته باشی بسته ب تشخیص پزشک قرص پردنیزولون و سرم آی وی آی جی تجویز میشه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
مامي جون، راه درمانش همين انوكسيپارين و در نهايت سرم و پردنيزولون هست. اگر اينها رو دكترت مينويسه به ...

دكتر منم يه چيزي تو همين مايه ها گفت، البته من چون سابقه بيماري دارم بهم گفتن آزمايش تو ممكنه بالا پايين باشه بيشتر گمراه كنه دكترارو... كلاً آدم همه چي رو در نظر بگيره خوبيش اينه كه خيال خودش راحت تره...