2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
زینبی جان به دادم برس بخدا دیگه نمیدونم چیکار کنم. خیلی وزنم زود میره بالا. بخدا خیلی رعایت میکنم. ص ...

خانومي سعي كن به جاي نون  و ميوه كه همش قنده پروتئين مصرف كني

مخصوصا گوشت گوسفندي صبح هم تخم مرغ خالي بدون نون

هم سيرت ميكنه هم تمام نيازهاي بدن رو برطرف ميكنه

اين توصيه يه پزشك فوق تخصص بود كه كاناداس

وااای مررسی عزززیزم 😍😍😍 خوبه یادت بودم 🤩🤩🤩 شاید باورت نشه یکی از اون ذرت هایی که خیس کردم حتی ...

اتفاقا با اين بتا مطمئن باش چندتاست😍روز هفت ١٠٠ روز نه دوبرابر ميشه دوباره روز يازده اون دوبرابره دوبرابرميشه همينجوري حساب كني تا روز ١٤ ميره بالاي ١٠٠٠💃🏼💃🏼💃🏼

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماهنده الان همسرت رفته نگفته پس چرا زنگ زدید گفتید یه بسته؟

رفته. نگو مالی به من زنگ زده گفته ما پول دو تا بسته رو ازتون گرفتیم الان یک بسته است بیاین بقیشو ببرین. نمیدونیم فقط جنین شناسی گفته یک بسته دارین. شنبه برگه ی فریز آماده میشه. رفته جنین شماسی گفته ما الان جواب نمیدیم شنبه برگه ی فریز بیاد همه چی توش هست. اصلا نمیدونم چه مرگشونه نه گفتن چند تا تخمک کشیدن نه گفتن چند تا جنین دارین. نه گفتن کیفیتشون چیه. حالا تا شنبه صبر میکنم جواب درست حسابی دادن که هیچی. ندادن یه تصمیم اساسی باید بگیریم. خسته شدم والله

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
خانومي سعي كن به جاي نون  و ميوه كه همش قنده پروتئين مصرف كني مخصوصا گوشت گوسفندي صبح هم تخم م ...

عزیزم اصلا نون و برنج نمیخورم خو. فقط صبح در حد کف دست نون میخورم. اونم بعضی وقتا نه همیشه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم به نظر من ذخیره ات خوبه که تعداد فولیکولت با دارو ۵ تا میشه ... ولی منم چسبندگی داشتم خارج لول ...

بچه ی اولم لاپراسکوپی کردم .5 ماه بعدش باردازشدم .ولی وقتی عمل کردم مشکلی نداشتم بعد عمل هم گفت هیچ مشکلی نداشتی.الان دکترم متخصصه.میگه عکس رنگین مشکلی نداره میتونی باردار بشی 

خدایا شکرت بابت همه چی
عزیزم اصلا نون و برنج نمیخورم خو. فقط صبح در حد کف دست نون میخورم. اونم بعضی وقتا نه همیشه

مهم اينه پروتئين زياد بخوري عزيزم  تا سير بموني و ضعف نكني

آزمايش دفع پروتئين هم كه ميخواي بدي كار خوبي ميكني

ای جان شادن جان ، میومدم میخوندم تاپیکو ، دیدم لیلا و شما هم باردار شدین خیلی خیلی خوشحال شدم انشالل ...

قربونت عزیزم، ممنون😙😙😙 معجزه ی خدا شامل حال ما هم شد البته لیلا جون مثل شما طبیعی ولی من با میکرو😊

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
وااای مررسی عزززیزم 😍😍😍 خوبه یادت بودم 🤩🤩🤩 شاید باورت نشه یکی از اون ذرت هایی که خیس کردم حتی ...

به به مبارکا باشه عزیزم💕💕💕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اتفاقا با اين بتا مطمئن باش چندتاست😍روز هفت ١٠٠ روز نه دوبرابر ميشه دوباره روز يازده اون دوبرابره د ...

اینجوری میگی قند تو دلم آب میشه به خدااا 😂😂😂 خدا کنه من که بدم نمیاد دوقلو بشه 

اونم یه پسر یه دختر نااااز 😍😍😍 

خدااا به زودی زود قسمتت کنه عزیزم که انقدر انرژی هم میدی بانوووووو 🤲🤲🤲😇😇😇😇😇😘😘😘

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام شادن جون نی نی خوبه خداروشکر عزیزم شما آنوکسا یا آسپرین استفاده میکنی

سلام عزیزم😙 خوبه خداروشکر ممنون

انوکسا رو تا 16 هفته داشتم(اینجوری که یادمه) ولی آسپرین رو همچنان دارم میخورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ی اولم لاپراسکوپی کردم .5 ماه بعدش باردازشدم .ولی وقتی عمل کردم مشکلی نداشتم بعد عمل هم گفت هیچ ...

انشالله که مشکلی نیست و زود زود دوباره مامان میشی ، یکباره برو ای وی اف کن و تعیین جنسیتم کن خودتو راحت کن 😂😂

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
اینجوری میگی قند تو دلم آب میشه به خدااا 😂😂😂 خدا کنه من که بدم نمیاد دوقلو بشه  اونم یه پسر ...

فداتشم عزيزدلم مهم سلامتشونه الهي كه بارداري راحتي داشته باشي و صحيح و سالم بغلشون كني مامان مهربون😍

خداياشكرت....❤️