2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اگر مطمین بودم ذخیره ام زود تموم نمیشه اصلا غصه نمیخوردم، ولی این مدت انقدر روی خودم کار کردم که بتو ...

ذخیره ات مگه چنده؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

[QUOTE=179857404]مامان اینده جون همسرت رژیم رعایت کرد dfi پایین اومد؟[/QUOTEبچه ها برای روز پانکچر ازشما ازمایش تیرویید نگرفتن؟؟نمیدونم چرا اخرررین مرحله گفت به من ک باید حتما ازمایش روی پروندت باشه ب ای بیهوشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=179857404]مامان اینده جون همسرت رژیم رعایت کرد dfi پایین اومد؟[/QUOTEبچه ها برای روز پانکچر ا ...

عزیزم موقع تشکیل پرونده گرفتن ازم. بازم روز عمل قبل بیهوشی ازم پرسیدن. من اکو و تست ورزش هم دادم برای بیهوشی

یک

خوبه گلم واسه چی اهدایی با ذخیره ی زیر یک هم پانکچر میشن. فقط چند ماه قبل مولتی ویتامین قوی بخور. رژیم غذایی رعایت کن. سرخ کردنی و مواد غذایی شرکتی رو حذف کن و حتما پیاده روی و ورزش کن. مطمعن باش تخمک هات عالی میشن انشالله‌. البته انشالله همین دفعه مثبتی

یک

عزیزم منم ذخیره یک با کمترین دوز دارو نه تا تخمک داشتم که هفت تاش جنین گرید آ شد

فقط قبلش حسابی با شوهرم تقویتی خوردیم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم موقع تشکیل پرونده گرفتن ازم. بازم روز عمل قبل بیهوشی ازم پرسیدن. من اکو و تست ورزش هم دادم برا ...

ای خداا کاش منم امروز ناشتابودم همین امروز میدادم بمن گفت طوری نیست همون روز عمل بیاانجام بده حالا همش استرس دارم نکنه یکشنبه چون رو پرونده نیست تخمک کشی نکنن برام  

عزیزم منم ذخیره یک با کمترین دوز دارو نه تا تخمک داشتم که هفت تاش جنین گرید آ شد فقط قبلش حسابی با ...

سلام عزیزم میشه بگی چه چیزایی خوردید و چه قرصای ویتامینی هر دو استفاده کردید

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خانمها آزمایش استرادیول و پروژسترون قبل پانکچر واسه چیه؟درسیکل میکرو آگونیست

این آزمایش واسه اینه که اگه هایپر شدید تشخیص بدن

یه موردشم اینه که ازین آزمایش متوجه میشن فولیکولاتون بالغن و پوچ نیستن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️