2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
والله من که مام نرفتم ولی حد عقل اینجا کمی ارزونتر در میاد چند ملیونم خودش خوبت برایه ماها که تو این ...

خوب میگم نکنه مرکز مام با بار اول نتیجه بگیریم . اینجا مجبور شیم دوباره انجام بدیم 

مرسی فک کردم خیلی پایینه

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام، من مرکز مام میرم، دکترم منتظری هست، هم تو مام هست هم ابن سینا

توی پیج مرکز مام توی اینستا، برای دکتر منتظری نوشته سابغه درخشان در زمینه ناباروری.شما راضی هشتین؟ به نظرتون پیگیرن؟ 

پس من چه امید کاذبی داشتم با یه تخمک پانکچر شدم😂😂

من میخوام تعیین جنسیت داشته باشم به خاطر اون کنسل کردم کم بود البته دکتر نظرش اینه تخمدانم حجمش کوچیکه بیشتر ازاین دیگه نمیشه ولی باز گفتم یه بار امتحان کنم

من دفعه اول نمیدونستم‌چجوره خیلی استرس داشتم 

اره دفعه اول من برای انتقالمم استرس داشتم ولی اندفعه با دکترو پرستارا درمورد آش های محلی و ... حرف میزدیم ، انگار نه انگار داشت جنین انتقال میداد ، دکتر خیلی باحالیه 😅😅

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم فرتیل بیوتیک عالیه مثل اوابوسته کیوتنم خوبه  مشکلت چیه منم میخوام بگیرم تا بعد عید انشال ...

من یه لوله ندارم اون یکی لوله ام بسته اس ماه پیش گونال و اچ ام جی زدم فقط۳تا فولیکول ۱۷ و۱۸ دوتا ۱۰ داشتم که به خاطر تعیین جنسیت انجام ندادم دکترم عوض کردم الان رفتم اونا تبدیل کیست شدن دوماه قرص ال دی داد گفت ازبین میرن کیست هورمونیه بعد به جای کیوتن ۳۰ کیوتن ۱۰۰نوشته بود که پیدا نکردم گفت ۴۰روز دیگه بیا اگه کیستت ازبین بره وارد سیکل میشیم فقط بهش گفتم ژل رویال بنویس گفت من اعتقادی بهش ندارم ازادم رفتم بگیرم ۳۰۰تومن بود نگرفتم

سلام به نظرم تا ده روزت کامل نشده بی بی چک نزن . انشالله مثبتی

به خدا سعی خودمو میکنم که بیبی چک نزنم ، میدونم اگه بزنم و منفی بشه نابود میشم ، مخصوصا اگه زود زده باشم و به خاطر این منفی بشه 🤦‍♀️🤦‍♀️ 

ولی چشم عزیزم تمام تلاش خودمو میکنم که بیبی چک نزارم ، مرسی از دعای خوشگلت ❤❤🤲🤲🌹🌹🥰😍

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
توی پیج مرکز مام توی اینستا، برای دکتر منتظری نوشته سابغه درخشان در زمینه ناباروری.شما راضی هشتین؟ ب ...

راستش من فقط پانکچر کردم پیششون، کلا تو مرکز مام بیشتر کارها با ماما هست، یعنی دکتر سونو میکنه خودش و به ماما توضیح میده ، بعد دیگه ماما هست که به طور کامل داروها و ... رو برات میگه

دکتر اطرج که دکتر اورولوژی مرکز هستش به ما گفت برید پیش دکتر منتظری

ببخشید دوستان برای اینکه حجم تخمدانم زیاد بشه کسی نمیدونه چیکارکنم ؟کسی نبوده مثل من باشه تخمدانش کو ...

ژل رویال کپسول سی تاییش که جنسینگ هم داره من ۱۳۰ گرفتم.طبیعیش هم بخوای گرمی ده دوازده فکرکنم باشه.دکترمن برا خیلی ازبیماراتجویزمیکرد.فرتیل اید ومتفورمین هم برامن نوشت.شماهم دوسه ماه مصرف کن بعد واردسیکل بشو.کاری به حرف دکترنداشته باش.میگن طبیعیشو بگیری بهتره خوردنش ضرر نداره یه خانمی تومطب دکترم‌میگفت استفاده کرده خیلی براش خوب بوده  به شوهرتهم بده بخوره

یا رب العالمین