2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ممنون فقط نمیدونم چرا از۱۵ تا تخمک ۸ تاجنین شد خواستم جنین شناسو ببینم نشد پرستاربهم گفت همه تخمکا ک ...

منم 13 تا تخمگ داشتم ...که هشت تاش سالم بود باقی پوچ ...از هشت تا چهار تا جنین شد که موقع انتقال وقتی از فریز خارج کردن یکی باز از بین رفت سه تا موند انتقال دادن

خدا خودش نظر کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به من تو ابن سینا گفته بودن سنت اونقدی بالا نیست که فرصت دوباره نداشته باشی و دو تا گذاشتن. من 33 سا ...

فکر کنم‌شما گرید جنین هاتون بالاتربودن من ۳۱ سالمه ۳تا گذاشتن ۸سلولی A 

6سلولی B و۶سلولی bc

یا رب العالمین
عزیزم اگه فرش انتقال میدادی هزینه نداشت. اما الان هم هزینه ذوب میگیرن، هم عمل انتقال    

هزینه داره منتهی روز تخمک‌گیری علی الحساب همشو میگیرن مرکز ما همون روز ۸تومن گرفته موقع انتقال وفریز هم چیزی نگفتن فکر کنم هزینه انتقال فرش راگرفتن فریز راهم احتمالا یکی دوتا نی راپولشو اول میگیرن اگرنه این بیمارستانا نمیزارن ادم همینجوری بیاد بیرون  دفعه قبلی انتقالم کنسل شد یه مبلغی پس دادن

یا رب العالمین
منم 13 تا تخمگ داشتم ...که هشت تاش سالم بود باقی پوچ ...از هشت تا چهار تا جنین شد که موقع انتقال وقت ...

منو نگفتن پوچ یا علتشو دکترم که فهمید ۸تاجنین شده گفت چه کم‌۱۵ تاتخمک داشتی

یا رب العالمین
سلام ببخشید‌دکتر برام کیوتن ۳۰ روزی ۷ تا نوشته با فری بیوتیک روزی ۲تا با قرص لویتود (ال دی) اینا خوب ...

عزیزم فرتیل بیوتیک عالیه مثل اوابوسته کیوتنم خوبه 

مشکلت چیه منم میخوام بگیرم تا بعد عید انشالله عملم

یا کیفیت اسپرم خوب نبوده

دفعه قبلی که جنین هانموندن جنین شناس گفت از اسپرمه ولی دکتر اورولوژ گفت کیفیت اسپرم خوبه مرکزمو عوض کردم روز پانکچر هم که نمونه‌گرفت جنین شناس گفت خوبه منم فکر میکنم تخمکام خوب نبوده چون ایندفعه داروهام عوض شد به ماه مکمل داشتم  اگه چندماه میخوردم شاید همش خوب میشد شوهرمم البته دکتر قرص داد نزدیک ۲ماه خورد

یا رب العالمین