2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
دور از جووونت عزیزم 😘😘😘 انشالله این دفعه باهم مامان میشیم  شاید باورت نشه الان که روز ۴ انت ...

نه نزار جلوی خودت رو بگیر یه وقت بی بی نشون نمیده دل سرد میشی

خدا خودش نظر کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نزار جلوی خودت رو بگیر یه وقت بی بی نشون نمیده دل سرد میشی

به خدا خودمم میدونم 

میدونمم نشون نمیده به این زودی خیلی دارم سعی میکنم بیبی چک نزارم ، خدا کمکم کنه بتونم جلوی خودمو بگیرم 😉😉

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
یعنی برای من نشون میده روز دوازده ولی اصلا تحملش ندارم

اگه جنینت ۵ روزه باشه نشون میده 

ولی اگه تحمل بیبی نداری برو آزمایش بده صد درصد نشون میده 

یعنی برای من نشون میده روز دوازده ولی اصلا تحملش ندارم

انشالله که مثبتی و میای خوشحالمون میکنی 

چندتا جنین انتقال دادی ؟

من که هیچ علائمی ندارم خدا به خیر کنه

من داشتم عزیزم به من بخاطر آندومتریوز داد انگاری کیست ها رو خواب میکنه که بعدش که داروهای هورمونی می ...

يعني منم كيست دارم؟ سونو نكرد فقط گفت اينو بخر بزار تو يخچال بعد از تعطيلات بيا سونو كه بگم چقد بايد بزني

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
بعداز عيد،واااي الان پريودم شدم،وااي ديگه جونم داره درمياد حالم از همه چي بهم ميخوره

عزيزم سعي كن خيلي به خودت برسي، انشاالله زودتر حالت بهتر به و جون بگيري

جوجه كبابي چيزي امتحان كن شايد بتوني بخوري

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
برای خاموش کردن تخمدان ها و استراحت رحم و تخمدان هاست که اماده بشن برا شروع سیکل ان شاالله

مرسي عزيزم