2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من پانکچر قبلی خیلی برنامه ریزی کرده بودم حتی تاریخ تولدش که نیمه دومی نشه خداحسابی زد پس کله م اصلا ...

من دفعه قبل که انتقال دادم و منفی شد . دقیقا فردای روز انتقالم گفتن کرونااا وارد کشور شد ، انقدر خبر فوت نزدیکانمو تو اون ۱۴ روز شنیدم کلا نابود شد 

اندفعه فقط از خدا میخوام نتیجه مثبت بشه و من مادر بشم انقدر عمل و پانکچر شدم که دیگه خسته شدم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دفعه قبل که انتقال دادم و منفی شد . دقیقا فردای روز انتقالم گفتن کرونااا وارد کشور شد ، انقدر خبر ...

الهی بمیرم من اولین بارمه انقدر سختمه ان شالله خدا خودش کمک کنه این بار مامان بشی 

خدا خودش نظر کنه
شوهرمنم میگفت همراه میخوای دفعه اول میگفت به مامانت بگو گفتم مادرم خونه ش دوره نمیتونه بیاد اینحاپیش ...

شماهم لاپارسکوپی شدی ؟ من ۳ روز بیمارستان بستری بودم ؟ خیلی حالم بد بود 

برامن یه عالمه توصیه کرد خیلی سخت بود    چای وقهوه وشیرگفت نخور گفت غذاهای گرم وبا طبع گرم ...

بعد انتقال گرمي نخور ننه

ماكاروني و فرني با نشاسته و سيب زميني و برنجو اينا خوبن چند روز اول بخور. 

خداياشكرت....❤️ 
الهی بمیرم من اولین بارمه انقدر سختمه ان شالله خدا خودش کمک کنه این بار مامان بشی 

دور از جووونت عزیزم 😘😘😘 انشالله این دفعه باهم مامان میشیم 

شاید باورت نشه الان که روز ۴ انتقالم دلم میخواد برم بیبی چک بزارم انقدر هول و جو گیر شدم 

خودمم میدونم با این که جنین بلاست داشتم حداقل باید ۱۰ روز بگذره ولی دل تو دلم نیست 

خونه ما پله داشت مامانم نذاشت برم

نه من مامانم نمیدونه فکر هم‌نکنم بدونه اصرارکنه بمونم اخه بارداری این مدلی ندیدن که چمیدونن همشون خواسته وناخواسته باردارشدن دوسه ماهشون بوده فهمیدن  

یا رب العالمین