2777
2789
عنوان

بیاین بگید چقدر طلا دارید

186 بازدید | 37 پست

بیاین یکم پز بدین 🤪

خودم که بابام قول داده برای گوشواره نو بخره حسابی ذوق دارم 🤩

دوتا گردنبند دارم سه تا النگو یه دونه انگشتر و یه جفت گوشواره قدیمی😁

حدودا ۱۹۰ گرم داشتم

۶۰،۷۰ تاشو دزدین ازم(همسایه)

بقبشم قبلش فروخته بودم

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیاد ندارم.

چون خودم با پول خودم باید بخرم

ب سختی پس انداز میکنم بتونم شاید ی گرمی چیزی بگیرم:))

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

من کلی داشتم فروختم ضرر زدم بخودم ۶ تا النگو و ی دستبند گنده ..همیشه حسرتشونو میخورم

الان سرویس کارتیر دارم ی سرویس دگ دارم.

۵ جفت گوشواره دارم. دوتا انگشتر و حلقه .ی نیم ست 

.ی تکپوش. ی زنجیر و پلاک ظریف

اگه قسمت بشه دوباره میخرم

از کجا فهمیدی کار همسایه هست ؟

چون قبلش رفت تو اتاقم تلفن حرف بزنه اومد رفت خونشون منم طلاهام رو میز بود میخواستم ببرم بفروشم اونشب رفتم بیرون اصلا تو اتاق نرفتم صب رفتم دیدم نیست

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

بزرگترین داراییم و ثروتم سلامتی و آرامشه خدایا شکرت برای همه چی من طلا هامو برای خونم فروختم

عزیزم 

انشالله خدا دو برابر اون طلاها بهت بده 😘

هیچ چیز مهم تر از آرامش و سلامتی نیس 🥰