2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام نازنین جون خوبی؟ نینی جون خوبه؟ میگم شما فولیک اسیدت ۱ هست یا ۵؟ دکتر به من ۱ داده فکر میکنم دو ...

سلام عزیزدلم ممنونم ...ای میگذرونم درد دارم مثل ماه های اول تهوع وسردرد دارم اذیتم ...شماتهوعت بهتر شد ؟ من فولیک ۱ میخوردم ..برای کسایی که کم خونی شدید دارن فولیک ۵میدن ...عزیزان پیام رویاجونو ببینید 

@لی_لا1   ..... @faribakhanoomi   .... @bopo    

سلام عزیزان 

من روز هفتم انتقالم

دفعه دوممه جنین فریز داشتم این دفعه 

دفعه اول فرش داشتم که از روز چهارم دلدرد پری داشتم و لکه و بینی و بعدشم از منفی و دوروز بعدشم پری 

الان باز دلدرد پری دارم یعنی باز منفی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟😢😢😢😢

عزیزم دی اف آی سی و خورده ای مشکل نداره معمولا بعد بارداری اگه بگیره. دی اف آی های بالا دچار مشکل می ...

من شنیدم دی اف ای بالای سی امکان ۹۹درصد باردار نمیشن ....مگر بیاد زیر سی 

این موضوع دی اف ای خیلی اذیتم میکنه 

الانم تو بدشرایطی هستم از نظر هزینه درمان 

بخاطر همین خیلی خیلی بهم ریختم 

چون هم مشکل هست هم باید خودم تقویت بشم هم شوهرم هم اصلا هزینه دارو درمان رو نداریم فعلا😔

شغل همسرم یکم بهم ریخته ازنظر مالی خیلی تحت فشاریم 

از اون ور هم میگن باید تحت درمان باشید برای بارداری 

آخه وقتی پول نیست چجوری؟

من گریههههههه😭😭😭😭😭😭😭

امروز روز مرد بود اینقدر به شوهرم نق زدم که چرا پول نیست چرا بچه نیست چرا ماشین نیست اینقدددر نق زدم که اونم ناراحت شد ازم باهام قهره 

ببخشید اگر اینجادردودل کردم 

اره عزیزم جنینم بلاست بوده سره ۹ روز نشون میده دیگه واقعا نمیخوام خودمو گول بزنم شکر خدا باز تا ۱۰ و ...

انشالله که تا دهم مثبت میشه . داروهاتو ادامه بده . میگم ب نظرت دکتر انصاری فر خوبه یا محمد زاده ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
شما درد پریودی داشتین ؟؟؟  من تازه انتقال دادم درد پریودی دارم

عزیزم من هیچ علائمی جز سردرد نداشتم اونم بخاطر پروژسترون بود کلا یه بار انتقال دادم اونم منفی شد بارداریم طبیعی بود ...ولی نگران نشو خیلیا با درد وعلائم خیلیا هم بدون علائم مثبت شدن ایشالا که خیره 

سلام عزیزدلم ممنونم ...ای میگذرونم درد دارم مثل ماه های اول تهوع وسردرد دارم اذیتم ...شماتهوعت بهتر ...

فولیک اسید رو باید تا اخر بخوریم یا نه لازم نیست؟ من از ۱۳ هفته که دکتر دیگه برام ننوشت نخوردم. قبلش فولیک ۵ میخوردم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت