2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
امكان داره بخاطر اون باشه؟ اخه علائم عفونتو ندارم اصلا

اره بخاطر اونه نگران نباش هر چه قرص هورمونی بخوری روی ترشحاتت اثر می ذاره. فقط چک کن بو دار نباشه .آب زیاد بخور .خدای نکرده کمی عفونت هم داشتی رفع بشه .ببخشید اینو میگم ولی تجربه خودمه سعی کن لباس زیرت چسبون و تنگ نباشه .اگه میتونی نپوش اصلا .اولش خیلی حس بدیه ولی بعدش عادت میکنی .من حتی شلوار تو خونه ای هم که میگیرم جنس نخی و گشااااااااد مثل دامن شلواری .الان چند ساله اصلا عفونت نگرفتم 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ويارات شروع شده بسلامتي😍😂

خدا کنه گذرا باشه خیلی بده. سردرد شدید و تهوع و بالا اوردن .یعنی دیگه هیچی تو معده ام نیست .هر چه هم بالا میارم ببخشید همش سفید .نمیدونم چم شده یهو .خیارسبز باد  داره نمیدونم خوردنش تو این دوران چطوره. فقط چیز نمکی میتونم بخورم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز دلمممم چشم قابلی باشم همتون تو ذهنمین عزیز دلمممم💖💖💖

مامان ماهک جون انشالله که به سلامتی نی نی رو بغل بگیری برای منم دعا کن عزیزم خدا با مادر شدنم دلمو شاد کنه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اره بخاطر اونه نگران نباش هر چه قرص هورمونی بخوری روی ترشحاتت اثر می ذاره. فقط چک کن بو دار نباشه .آ ...

نه بو دار نيست خداروشكر اوف يعني اين بدن هزارتا واكنش نشون ميده ميترسم عفونت باشه براي انتقالم بد باشه از يه طرفم دوشنبه دكتر بودم سونو داشتم چيزي بهم نگفت. اره لباس زير نميپوشم مرسي كه جواب دادي عزيزدلم خداروشكر كه تو هستي تو تاپيك چون دكترامون يكي هستش خيلي خيالم راحته😍

خداياشكرت....❤️ 
خدا کنه گذرا باشه خیلی بده. سردرد شدید و تهوع و بالا اوردن .یعنی دیگه هیچی تو معده ام نیست .هر چه هم ...

انشالله كه گذرا هستش عزيزم نگران نباش. نون سوخاري شنيدم خيلي خوبه تونستي بگير بخور فكر نميكنم خيار مشكلي داشته باشه فقط تو مصرف نمك  زياده روي نكن خدايي نكرده فشارت بالا نره

خداياشكرت....❤️ 
نه بو دار نيست خداروشكر اوف يعني اين بدن هزارتا واكنش نشون ميده ميترسم عفونت باشه براي انتقالم بد با ...

نگران نباش.سعی کن استرس نداشته باشی .ضخامتت چند بود؟؟؟

مگه تو همون مراجعه ی اول دکتر برات ننوشته اگه دفترچه داری برو برات بنویسن تا همه ی جوابات اماده باشه ...

نه چیزی ننوشت . جواب آزمایشم ۱۱ ام اماده میشه میبرم تا برام‌ بنویسه . پروانه دکترت محمد زاده بود ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
امروز روز هفتم سیکلم هستم و ترشحاتم زیاد شده امکان داره قبل عمل پانکچر تخمک ها آزاد بشن؟ آخه من تخمک ...

سلام کسی میتونه به من کمک کنه من امروز رفتم برای شروع سیکل میکرو  اماااا خیلی کم دارو داره که خانما براشما چطوریه؟یه دونه سینال داد و روزی دوتا hmgو روزی دوتا قرص....چررررااااا پسسسس

نگران نباش.سعی کن استرس نداشته باشی .ضخامتت چند بود؟؟؟

من روز ٨ ضخامتم گفت ٧/٥ هستش خيلي راضي بود گفت فكر نميكردم اينقدر خوب بره بالا. دوباره شنبه ميرم سونو

خداياشكرت....❤️ 
انشالله كه گذرا هستش عزيزم نگران نباش. نون سوخاري شنيدم خيلي خوبه تونستي بگير بخور فكر نميكنم خيار م ...

اره خودمم میترسم فشارم بالا بره.تا حالا همیشه فشارم پایین بوده .پریود میشدم میومد روی ۷ .باید یه دستگاه فشار بخرم واسه خودم 

اره خودمم میترسم فشارم بالا بره.تا حالا همیشه فشارم پایین بوده .پریود میشدم میومد روی ۷ .باید یه دست ...

اره بخر چك كن ولي طوري نشه وسواسي بشي هي چك كني استرس بگيري

خداياشكرت....❤️ 
من روز ٨ ضخامتم گفت ٧/٥ هستش خيلي راضي بود گفت فكر نميكردم اينقدر خوب بره بالا. دوباره شنبه ميرم سون ...

خوبه خدا رو شکر .واسه من روز ۹ پریودی ۹.۵ بود

سلام کسی میتونه به من کمک کنه من امروز رفتم برای شروع سیکل میکرو  اماااا خیلی کم دارو داره که خ ...

عزيزم من روزي ٢٠ واحد سينافكت داشتم امپول سينال اف هم داشتم و امپول پدي هوموگ 

خداياشكرت....❤️