2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044786 بازدید | 684410 پست
عزیزم من بارداری طبیعی داشتم . این چیزی ک شما میگین کاملا طبیعیه . توی بارداری هر لحظه حس پریود شدنو ...

واقعا؟؟ مرسی عزیزم خدا خیرت بده یکم آروم شدم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام عزیزم فدات خواهری من درد شدید دارم فردا پانکچر دارم دکتر گفت هایپر شدی . من همسرم توی کوه آشنا ...

الهی به سلامتی خدا پشت و پناهت باشه

بعدش رژیمت رو رعایت کن انشالله اذیت نمیشی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام قربونت برم مرسی که به یادم بودی والا از 3 تا جنینم یکیش از فریز درنیومد اما دوتا فندوق گرید a ...

خب خداروشکر

الهی به سلامتی

الهی که خدا دم عید دلت رو شاد کنه

نه کاملا طبیعیه همشم به خاطر داروهاست اصلا نگران نباش

همه فکرای منفی و بریز دور،فقط شاد باش طنز نگاه کن بخند

روحیه تو قوی کن کن مطمئنم آخرش شیرینه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

میشه به این سوالم جواب بدید؟

من ۱۴ روز پیش تقریبا , iui انجام دادم شنبه هم باید برم آزمایش،  الان از دیشب هی دلم درد میگیره هی ول میکنه، گاهی مثل پریود شدن گاهی خفیف،  این یعنی دارم پریود میشم؟

خدایا تو دلیم رو حفظ کن...🌹🌹😍😍
خب خداروشکر الهی به سلامتی الهی که خدا دم عید دلت رو شاد کنه نه کاملا طبیعیه همشم به خاطر داروهاس ...

مرسی که انقدر خوب و مهربونی کلی دلگرمی میگیرم از حرفات حتما عزیزم دیگه فکر بد نمیکنم 

ایشالله بعد عیدم تو خبر خوب بهمون بدی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
میشه به این سوالم جواب بدید؟ من ۱۴ روز پیش تقریبا , iui انجام دادم شنبه هم باید برم آزمایش،  ا ...

عزیزم من تجربه بارداری نداشتم اما دوستانی که داشتن میگن علایم بارداري کاملا مثل پریود ایشالله که خیره و شنبه با خبر خوش میای

عزیزم من تجربه بارداری نداشتم اما دوستانی که داشتن میگن علایم بارداري کاملا مثل پریود ایشالله که خیر ...

مرسی جواب دادی عزیزم ، واقعا برام مهمه بدونم هر کی باردار خم میشه درد پریودی میگیره؟  خسته شدم از انتظار 

خدایا تو دلیم رو حفظ کن...🌹🌹😍😍
سلام ماهک جون.به سلامتی جمعه یاشنبه میری برای زایمان.امیدوارم که به شادی و سلامتی گل پسر رو بغل کنی. ...

سلام عزیز دلمممم چشم قابلی باشم همتون تو ذهنمین عزیز دلمممم💖💖💖

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم یه سوال من امروز روز سوم انتقالم بود از بعدظهر ترشح دارم  شما ترشح نداشتین؟ شبیه ترشح قب ...

عزیزم شما هم بخاطر پروژسترون هم بخاطر استرادیول ترشحات زیاد میشه نگران نباش.منم داشتم .فقط من ببخشید چک میکردم هم رنگش رو هم بو .نباید بودار باشه 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم شما هم بخاطر پروژسترون هم بخاطر استرادیول ترشحات زیاد میشه نگران نباش.منم داشتم .فقط من ببخشید ...

اتفاقا میخواستم بگم اما روم نشد نه اصلا بو نداره رنگشم سفیده دقیقا ترشحات قبل پریوده خوب خداروشکر خیالم راحت شد خدا نینی خوشگلتو حفظ کنه برات

مرسی پروانه جون . دستت درد نکنه گلی .  میگم‌من پریودی بعدیم حدودا اول فروردینه ک ابن سینا تا ۱ ...

مگه تو همون مراجعه ی اول دکتر برات ننوشته اگه دفترچه داری برو برات بنویسن تا همه ی جوابات اماده باشه به امید خدا پریود بعد عیدت اول تا سومش نوبت بگیر سیکلتو شروع کنه

عزیزم دهم مرسی انشالله همه ی منتظرها به مرادشون برسن واقعا این چند رروزاخر نمیگزره

من از الان واسم نمیگذره چه برسه روزای اخر که نفس گیر میشه منم 18 ام ازمایش دارم به امید خدا ایشالله عید امسال دل همه منتظرا شاد بشه

ان شاالله سال بعد،روز تولد حضرت علی علیه السلام،همتون مامان بابا شده باشین صلوات.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
مرسی که انقدر خوب و مهربونی کلی دلگرمی میگیرم از حرفات حتما عزیزم دیگه فکر بد نمیکنم  ایشالله ...

انشالله عزیزم🥰🥰🥰