2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044758 بازدید | 684410 پست
اگه راهی نباشه ب مامانم میگم . ای خدا چقدر این راه سخته 

عزيزم نميشه بگي خريد داري؟  مثلا داري ميري خريد، بگو شارژتم كمه، كه نگرانت هم نشن

شما تا ساعت يك انشاالله خونه هستي

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
فکر نکنم. دیگه توان جسمی ندارم

چندمين انتقالت بود عزيزم؟ 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۱۸ دی انتقال دادم و روز ۱۴ پری میشد الان طبق سونو قلب ۸ هفته و ۴ روزمه. که این یعنی تو هفته نه هس ...

آره اگه اینجوری نگاه کنیم درسته شما داری ۹ رو پر میکنی من ۱۰ رو

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
آره خیلی سخته😥 منم به خانواده ها مون چیزی نگفتم مادر شوهرم از شهرستان اومده منم پریود شم باید برم ...

ای بابا . برو چند تا نمک بریز تو کفشش . خیلی کم مثلا ۲ تا دونه . دلش شور میزنه میره 🤣😄😄

والا ب چشم خودم دیدم 

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزيزم نميشه بگي خريد داري؟  مثلا داري ميري خريد، بگو شارژتم كمه، كه نگرانت هم نشن شما تا ساعت ...

نه مشکل اینه که باید از شهرستان بیاد . گفتنش مهم نیست . مامانم بیماری زمینه ای داره میترسم یه موقع چیزیش شه خدایی نکرده 

خدای من خدای معجزه هاست . 
بچه ها من حالم خیلی گرفته بعد این همه امپول روز ۸ پریود فقط یدونه فولیکول سایز ۱۵ داشتم😔😔😔😔از نا ...

نازی😔 رژیم و ورزش و مولتی ویتامین رو چند ماه قبل سیکل انجام دادی عزیزم؟ 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
مهگل جان چرا یه مدت صبر نمیکنی dfi بیاد پایین؟ مظلوم فرد به ما گفت باید زیر سی بشه بعد وارد سیگل میک ...

عزیزم ما دو ماه نیم صبر کردیم و دارو خورد اگه میخواست بهتر بشه میشد دیگه بیشتر از این صبر جایز نیست به نظرم 

بچه ها من حالم خیلی گرفته بعد این همه امپول روز ۸ پریود فقط یدونه فولیکول سایز ۱۵ داشتم😔😔😔😔از نا ...

عزیزم چرا اولین بارت بوده پانکچر میخواستی بشی؟ ذخیرت چنده دکترت نگفت چرا

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم ما دو ماه نیم صبر کردیم و دارو خورد اگه میخواست بهتر بشه میشد دیگه بیشتر از این صبر جایز نیست ...

عزیز من شوهرم هر ۷۵ روز به دارو جواب میده. شد ۷۵ روز؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰