2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044854 بازدید | 684415 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب نظرت با دارو درست میشه ؟

به همسر من اسپریژن و فولیک اسید و کیوتن داد ...دیگه بعدش ازمایش نرفت ...نمیدونم‌چه قد تاثیر داشت ...تقریبا دو و نیم ماه خورد...ولی معمولا با دارو مورفولوژی عوض نمیشه

اره تقریبا مثله همسره منه ....دکتر اراسته بهتون نگف که درصدش کمه؟ما رو خیلی ناامید کرد

چرا امروز بهش گفته بود . دارو بهش داده برا دوماه . گفته بود هر شخص سالم ۳۰ درصد امکان داره بچه ش پسر شه تو با دارو ۱۰ درصد . یه سری دارو داده بود بهش . ب نظرت درست میشه ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
چرا امروز بهش گفته بود . دارو بهش داده برا دوماه . گفته بود هر شخص سالم ۳۰ درصد امکان داره بچه ش پسر ...

به ما گف ۵ تا ده درصد امکان موفقیت دارید ....نگران نباش عزیزم ....بیضه هاش خنک نگه داره ...فست فود نخوره ....میوه و سبزیجات مصرف کنه ...لباس تنگ نپوشه ...داروهاشم مصرف کنه ....خداروشکر باز برا میکرو مناسبه دیگه

به ما گف ۵ تا ده درصد امکان موفقیت دارید ....نگران نباش عزیزم ....بیضه هاش خنک نگه داره ...فست فود ن ...

واقعا . ب نظرت فرتیل اید براش بگیرم ؟ 

عزیزم همسرم برای میکرو نیاز داره ک اسپرمو با جراحی ازش بگیرن یا نه ؟ روال میکرو رو نمیدونم‌

خدای من خدای معجزه هاست . 
واقعا . ب نظرت فرتیل اید براش بگیرم ؟  عزیزم همسرم برای میکرو نیاز داره ک اسپرمو با جراحی ازش ...

فرتیل اید رو نمیدونم ...باز بچه ها راهنماییت میکنن...

والا اون روزی که من پانکچر شدم بهمون گفتن شاید نیاز باشه همسرت تسه بشه ....برا همون گفتن ناشتا بیاد و تست کرونا بده ...ولی روز پانکچر خداروشکر  گفتن نیازی به تسه نیست و نمونه برا میکرو مناسبه