2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044757 بازدید | 684409 پست
انشالله ایندفعه مامان میشی

انشاالله هرچي خيره، توكل به خدا😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
اره واقعا😂😂😂تاخابم میخاد ببره پام میپره و ازخواب پامیشم میبینی چندساعته نخابیدم.واقعا اذیت میشم😭

روسری محکم ببند یاجوراب بلند واریس بپوش من باجوراب راحت نیستم همون روسری جواب میده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب خداروشکر انشالله بشی و زودتر کارت انجام بشه

سمر جواب آزمایش شوهرم اومد اسپرم بعد دو ماه دارو هیچ فرقی نکرده چقدر دارو خریدیم هیچی که هیچی حالا به دکتر پیام دادم میگه احتمالا باید تسه بشه گفت باید دوباره مظلوم فرد ببینتش منم گفتم تو رو خدا راهم دوره خودتون با دکتر مشورت کنید من پریود شدم امپول بزنم 

چقدر ماه گفت باشه صبح ساعت 9بهم یاد آوری کن که خودم با مظلوم فرد صحبت کنم گفت پریود شدی امپول بزن چقدر امروز گریه کردم dfi 32 دارم دیونه میشم 

سمر جواب آزمایش شوهرم اومد اسپرم بعد دو ماه دارو هیچ فرقی نکرده چقدر دارو خریدیم هیچی که هیچی حالا ب ...

الهی عزیزم انشالله خیره من تسه خیلی نمیدونم چی هست ولی انشالله با همین روش کلی جنین خوب براتون تشکیل میشه انشالله فردا خوش خبر باشه دکتر براتون عزیزم غصه نخور توکل بخدا. والا منم یه لک خیلی کوچیک دیدم با دکتر صحبت کردم اگه فردا تبدیل به خونریزی شد قرصامو بخورم اگر رحمم ضخامتش اوکی شده بود انتقال بدن برام بیستم اسفند اگه نه هم که دوباره فروردین دارو بخورم. 

در اندک من تویی فراوان یارب..
الهی عزیزم انشالله خیره من تسه خیلی نمیدونم چی هست ولی انشالله با همین روش کلی جنین خوب براتون تشکیل ...

این عقب افتادن آدم دیونه میکنه واقعا کم سنمون بالاس هی زمان هدر میدیم 

این عقب افتادن آدم دیونه میکنه واقعا کم سنمون بالاس هی زمان هدر میدیم 

انشالله همین ماه عزیزم پانکچرت انجام میشه. آره واقعا خیلی انتظار سخته منم معلوم نی فردا خونریزیم شروع بشه یا نه فقط یه لک خیلی کوچیک اونم ببخشیدموقع پاک کردنم دیدم تا ببینم فردا چی میشه دیگه هرچی قسمتمون باشه مجبوریم قبول کنیم.تعداد اسپرم شوهرت کم بود ؟ چند بود تعداد؟ روی همسر منم اصلا دارو جواب نمیده اینهمه مدت داروهای مختلف خورد دریغ از یه تغییر ولی تعدادش همیشه بالا بود

شادن جون من امروز واکسن کزاز زدم، اما الان یه جایی خوندم کسایی که مشکل انعقادی دارن نباید بزنن. حالا ...

عزیزم من اطلاعی ندارم ولی فکر نمی‌کنم منظور از مشکل انعقادی شما باشین

چون مشکل انعقادی زندگی عادی اون افراد رو مختل می‌کنه 

انشالله همین ماه عزیزم پانکچرت انجام میشه. آره واقعا خیلی انتظار سخته منم معلوم نی فردا خونریزیم شرو ...

انشاءالله فردا پریود بشی انتقال بدی سر سفره هفت سین سه نفره باشین 

والا تعداد زیاد تعریفی نداره 20میلیون خیلی خستم خیلی 

انشاءالله فردا پریود بشی انتقال بدی سر سفره هفت سین سه نفره باشین  والا تعداد زیاد تعریفی ندار ...

مرسی عزیزم خودم که همش به این دل خوش بودم دیگه که امسال دیگه سر سفره هفت سین آرزو و دعام این نیست که بچه بده خدا بهم اینه که نی نیمو حفظ کنه برامون خیلی تو ذوقم خورده ولی توکل بخدا انشالله اگه قسمتم و صلاحمه فردا پریود بشم راحت شم از این بلاتکلیفی هیچوقت فکر نمیکردم یروز برسه از اومدن پریودم ذوق کنم والا.

ببین تعدادش خوبه گلم کمم نیست مطمئن باش جواب میگیرید مگه برای میکرو چقد میخوان ده پونزده تا اصلا بیست تا خوب توی بیست میلیون مطمئن باش پیدا میشه عزیزم بخدا توکل کن الهی بحق علی هیچکس انتظار نی نی دار شدن نکشه خدا تو سال جدید به هممون یدونه سالمو صالحشو بده ماهم آرزومون برآورده بشه.

بچه ها یه سوال البته ببخشید  ارضا بدون دخول بعد از مثبت شدن ای وی اف اشکال داره؟یعنی تو یکماه ...

گلم تا جایی که من شنیدم نشه بهتره مخصوصا اوایل بارداری حالا بازم دوستان دیگه که بهتر میدونن انشالله میان جواب میدن.