2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045047 بازدید | 684424 پست
فکر کنم جدی جدی آخرش مجبور شم برم پیش روانشناس که راهنماییم کنه:( احساس میکنم مغزم گنجایش اینهمه فکر ...

عزیزم انشالله بهترین ها برات رقم بخوره. 

این اعداد برای AMH هست. باید یه حد وسطی باشه. نه خیلی بالاش خوبه نه خیلی پایین. فکر میکنم بهترین حالت بین ۲ تا ۶ باشه

عزیزم سلامت خودت قطعا مهمتر از ازدواج یا بچه است. شاید من نتونم خوب شما رو درک کنم ولی باید به خودتو ...

بعد میدونی آخه کیفیت زندگی هم مهمه (که هم سلامتی روش اثر داره، هم ازدواج هم بچه). من هیچوقت تفکرم اینجوری نبوده که بگم ازدواج به هر قیمتی با هر کسی! ولی خب نمیتونم جواب روج و روانمو بدم اگه یه وقت کسی مناسب باشه یا دوسش داشته باشم بخاطر همچین چیزی از دستش بدم. نمیشه هم قطعی گفت که اگه طرف با همچین چیزی مشکل داشت پس آدمه خوبی نیست، دلیل نمیشه. خیلیا میترسن. بالاخره هدف از ازدواج درسته که داشتنه همدمه، ولی برای آقایون ابعاد دیگه اش هم بسیار پر رنگه. ضمنا اگه عمل نکنم و سلامتیم به خطر بیفته هم باز موردی که این ویژگی رو داشته باشه هم از دست میره!

یعنی الان مسئله ام اینه که نمیدونم راه حل بهینه و کم خطر (با توجه به شرایطی که بالاتر گفتم، برای از دست نرفتن همچین مواردی) کدومه. عمل کردن یا نکردن. برای همینه که با خودم گفتم خدایا من خودم این مسیر عمل ولی با کش و فس فس رو میرم و مقدماتش رو آماده میکنم، میسپرم خودمو به خودت. خودت زودتر یه جوری به دادم برس و یه کاری کن که به جایی نرسه که دق کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی دوستم شما کیستت چند سانت بود؟ داخل تخمدان بود یا از بیرون بهش چسبیده بود؟ از قبل عمل از دکتر ...

عزیزم اینقدر نگران نباش دوستم اردیبهشت کیستش پاره شده بود وبرده بودن عمل و یکی از تخمدان هاش رو برداشتن.انگار این کیست رو از چندسال پیش داشته.بعد یکم به خودش استراحت داد والانم ۵ماهشه و بارداره.یه تخمدان داشتن مشکلی پیش نمیاره

اره میدونم برای همین به شماهاگفتم چون هیچ کسی حتی خانواده هم نمیتونن درک کنن وادم دلش نمیادبگه, فقط ...

نگران عوارض داروها نباش،صد در صد که نیست.سعی کن سبک زندگی سالمی رو در پیش بگیری. مایعات و آب هم  زیاد بخور.ایشالا که بزودی حال دلت و حال دل هممون خوب و عالی بشه

عزیزم انشالله بهترین ها برات رقم بخوره.  این اعداد برای AMH هست. باید یه حد وسطی باشه. نه خیلی ...

عه چه اطلاعات خوبی دادین. مرسی گلم    خیلی توی نت گشته بودم چیزی راجع بهش پیدا نکرده بودم.

احیانا CA125 رو هم در جریانین که اگه بالا باشه دکترا چه برخوردی باهاش میکنن؟ آخه من خوندم لزوما به معنیه سرطان نیست و خیلی کیست ها و حتی تاریخ پریود هم روش اثر داره (من یک هفته مونده به پریودم بوده نمیدونم باعث میشه بیشتر شه یا کمتر)، ولی میترسم یهو دکترا بگن خب چون بالاست مشکوک به بدخیمی هستی. و یه جا خوندم اونایی رو که مشکوک به بدخیمی هستن درجا با تخمدانشون در میارن و صبر نمیکنن اول جواب پاتوبیولوژی بیاد.

برای من مقدار مجازشو زده 35 و نوشته مال من 53 هستش. خودشم زیر نویس نوشته که چک شده و از نظر فنی درسته اما اگه با بقیه علائم نمیخونه نیازه که دوباره نمونه گیری بشه. توی برگه ام CA15-3، CEA، AlPHA PETO PROTEIN، HCG، HٍE4، ROMA رو نرمال زده و هیچکدوم مرزی هم نیستن حتی.  

من سونوی رنگی هم رفتم گفت این قیافه قیافه ی درموئیده اصلا. ولی خب CA125 ام 18واحد بالاست الان.

عزیزم اینقدر نگران نباش دوستم اردیبهشت کیستش پاره شده بود وبرده بودن عمل و یکی از تخمدان هاش رو بردا ...

خب دوستتون متاهل بوده. منم همینو میگم دیگه. اگه ازدواج کرده بودم و این اتفاق میفتاد ببخشید ولی طرف تست میکرد میدید که باردار شد!
ولی قبل ازدواج پیش بیاد خب از نگرانیشون نمیگیرن آدمو. الان مگه میتونم به خودم بقبولونم نگران نباشم که یه پسر بخواد توی کتش بره

راستی خدا دوستتون و نی نی شو بابای نی نی شو برای هم حفظ کنه   

اره عزیزم با یه تخمدان طرف غریبه هم بود سنتی ازدواج کرد من اشنای دوره دقیق درجریان نیستم ولی مطمانم ...

مرسی عزیزم از راهنمایی خوبت   
انشاالله اگه در پی نی نی هستی خدا زودتر بهت یه سالم و خوبشو بده. اگر هم داری خدا سایه خودت و همسرت رو بالای سرش به خیر و خوشی نگه داره

سلام عزیزم . خوبی ؟ گل پسری خوبه ؟ اینکه میگن برای سزارین ۳۸ هفته باید پر بشه منظورشون ۳۷ هفته و ۷ ر ...

سلام عزیزم مرسی مام خوبیم 

نه دیگه از ۳۸ هفته و ۱ روز یعنی ۳۸ هفته پر میشه منم ۳۸ هفته و ۵ روز زایمانمه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
آره عزیزم آزمایش داد گفتن جواب 6آماده میشه  امپول همسرم hcg بود نه ساعت مشخص تزریق نمیکرد هر د ...

معمولا زودتر از تاریخی که گفتن اماده میشه ان شاء الله که وضعیت همسرتون بهتر شده و بسلامتی وارد سیگل میشید.میگم خواهر براشوهرم PDpreg داد داروخانه .امکان داره اسم امپولو بگی؟ میگم نکنه اشتباه دادن .

دوستان من روز ۱۰ پریودی سیکل لانگ انتقال جنین هستم ولی اندومترم ۴/9 شده بود 

نمیدونم چرا رشد نکرده ، دفعه قبل که انتقال دادم سیکل کوتاه بودم اندومترم روز ۱۰ شده بود ۷ 

نگران شدم ، کسی بوده این شکلی باشه ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم انشالله بهترین ها برات رقم بخوره.  این اعداد برای AMH هست. باید یه حد وسطی باشه. نه خیلی ...

راستی مرسی عزیزم انشاالله برای شما و نی نیت و همسرت هم در کنار هم به خیر و خوشی بهترین ها رقم بخوره سالیان سال.

سلام عزیزم مرسی مام خوبیم  نه دیگه از ۳۸ هفته و ۱ روز یعنی ۳۸ هفته پر میشه منم ۳۸ هفته و ۵ روز ...

به سلامتی گلم . این چند روزن زودتر بگذره زودتر بغلش بگیری خیالت راحت بشه 😍😍 خیلی خوشحالم برات که این مسیر طی کردی و داری جواب زحمت هاتو میگیری 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
معمولا زودتر از تاریخی که گفتن اماده میشه ان شاء الله که وضعیت همسرتون بهتر شده و بسلامتی وارد سیگل ...

اسم امپول دقیق یادم نیست تموم شد انداختم دور حالا از شوهرم میپرسم اگه یادش باشه بهت میگم مگه چند مدل hcg داریم؟ 

من پریودم حدودا یروز زودترازهمیشه تموم شد.ترشحات تخمک گذاری طبیعیه بخاطر داروهاست ولی من حس میکنم دف ...

عزیزم من روز اول رفتم سونو. الان روز چهارمم پریودم هم تموم شده ترشحاتم شروع شده. فک میکنی حدودا کی پانکچر بشم؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰