2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ممنون شما غیر از لکه بینی علائم دیگه ای مث درد پریودی یا سر درد یا درد و سوزش سینه نداشتین؟

زیر دلم درد میکنه ، سینم تیر میکشه ، عطسه زیاد ، پاهام یخ بود روزای اول بیشتر 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
برای منم هردو ۲۸هفته زده ...ولی تویه صفحه کلی اعداد بادرصد زده زیرشم نوشته تمامی اعداد ودرصد هادرمحد ...

بهترین کارو میکنی عزیزم، حساسیت زیاد فقط استرس رو بیشتر میکنه

اعداد سونوها تقریبی هستن دیگه ولی سونوی معتبر خب درصد خطاش پایینتره

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بسلامتی سونو رفتی نی نی چندتا داری دو تاش گرفته یا یکی ایشالله که همون باشه که دلت میخواس

اره عزیزم دیروز رفتممم سونو ، یدونه بودد 😍😍😍 ایشالا قسمت همه بشه 🙏🙏♥️♥️

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
بهترین کارو میکنی عزیزم، حساسیت زیاد فقط استرس رو بیشتر میکنه اعداد سونوها تقریبی هستن دیگه ولی سون ...

اره برای دوهفته دیگم سونودارم بازم تا اونموقع بیشتر برسم به نینی یکم تپلی بشه 😃

راستی فسقلی توانومالی بریچ بود سفالیک شده 

برای من تا سونوی 18 هفته بریچ بود هفته ی 25 سفالیک شد دیگه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
دفعه قبل سينال بود و اچ ام جي و ستروتايد ايندفعه بجاي سينال پرگو بهم داد. بجاي اچ سي جي هم اويترال ...

من دفعه قبل فقط سینال روزی ۲تا و ارگالترون ۳تاروزای اخر این دفعه فعلا فقط۷تا پرگووریس.شما روز پانکچرتون تو هردو دفعه چندسیکل بود؟ازروزچندم دارومصرف کردی؟

مم دفعه قبل از دوم سونوشدم وداروداد ازهمون دوم مصرف کردم روز ۱۴ سیکل پانکچر شدم.

ایندفعه روزاول سونو شدم گفت از روز سوم امپولا رابزنم.

کاش میشد بدونم پانکچرم کی میشه

یا رب العالمین
سلام دوستان روز 12انتقال جنینام هست تست خودکاری مدیکور زدم هاله خیلیییی کمرنگ انداخت یعنی مثبته یا ن ...

سلام ان شاء الله که مثبته و بارداری

منم امروز ۱۳ انتقالمه

ولی جرئت نمیکنم بیبی بذارم

جنینات چند روزه بودن؟ فریز انتقال دادی یا فرش؟

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

اهان دیگه همون سفالیک میمونن فکر نکنم بچرخن البته ماهاکه سزارینیم فرقی نداره 

ااا یعنی از چند هفته به بعد دیگه نمیچرخن؟ من سونوی 28هفته بریچ بود. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان روز 12انتقال جنینام هست تست خودکاری مدیکور زدم هاله خیلیییی کمرنگ انداخت یعنی مثبته یا ن ...

عزیزم اتفاقا خیلیم خودکاری حساسه ودقیق مبارکه جنینات چند روزه بودن امپولی که تستو مثبت نشون میده نزده بودی

ااا یعنی از چند هفته به بعد دیگه نمیچرخن؟ من سونوی 28هفته بریچ بود.  

فک کنم از ۳۴ به بعد نمیچرخه دیگه جانداره ولی توسونو ۳۶هفته قطعی میگن که بچه بریچه یاسفالیکه مدل زایمان وتعیین کنن 

سلام عزیزم رفتم سونو بچم ۳۶سانته ۱۰۳۰گرمه ۲۹هفته باپریودی هستم سن جنین هم ۲۸هفته و۳روزه دکترگفت باید ...

ای جونم فسقلی ببین من از یه پیجی تو اینیستا با تحقیق ازش پک بارداری گرفتم که انومالی گفت کمه ۲۸ هفته بودم خوردم که ۲۹ رفتم گفت خیلی خوبه وزنش حالا نمی دونم تاثیر اون بود یا نه هنوزم دارم‌می خورم ولی ۴ روزه سه شیره و دوتاشو بخاطر گرمی نمی خورم خواستی بگو بهت بگم بری باز پیجشو ببین

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود