2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
خب‌عزیزم‌چرااون‌دوتا‌جنین‌۳روزه‌روهمون‌۳روزه‌انتقال‌نمیدی به‌نظرمن‌۲مرحله‌ای‌انتقال‌بده مثلا‌امروز ...

خودمم همینو گفتم به دکترم ، قبول نکرد ، میگه اون دفعه جنین ۳ روزه انتقال دادی و منفی شدی بهتره جنین ۵ روزه انتقال بدیم که نتیجه بده 

نمیدونم توکل به خدا ببینم چی میشه 

دعاکنید جنین هام ازبین نرن و زنده بمونن 

وگرنه خیلی غصه میخورم 😔

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
حتما بهتر میشه مطمئن باش. تازه شما که حتما از من خیلی هم جوون تری، بعدم زمان زیادی از کورتاژت نگذشته ...

انشالله عزیزم

دعا کن برام

از یه طرف آزمایش جنینا

از یه طرف اینجوری

دوری راه

اما چاره چیه توکل به خدا الهی که به حق همین ماه عزیز خدا هیچکس رو چشم انتظار بچه نذاره

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آندومترم اندازشو نميدونم ولي ضخامتش كم بود دوماه تقريبا اينجوري بودم شهريور كورتاژ شدم آبان خوب شدم ...

دارو نمیخوردی

مثلا مهر ماه استرادیول نخوردی؟

انشالله که خوب بشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بهترین راه همون چند ماه استراحته.عزیزم نگران نباش انشاله درست میشه.چله ی یس بگیر برا امام حسین خیلی ...

چشم عزیزم

دعا کن برام

دعا کن خدا صبرم رو زیاد کنه

من روز ۵ انتقالم. حدود ۱۱ روز دیگه بابت نتیجه باید صبر کنم. دعا کن مثبت بشه

عززیز دلم به سلامتی 😍😍😍 انشالله که مثبت میشی و میای همه مارو خوشحال میکنی 

خیلی این روزهای انتقال سخت میگذره 

جنین ها چند روزه بودن ؟

من روز سوم پریودی ام فقط سینافکت و استرادیول و شیاف و ویتامین داده بهم 

من بعد کورتاژ آندومترم داغون شده  الان پیش دکتر علیرضایی بودم گفت استرادیول خارجی بخورم فرورد ...

به نظرم گرون داره میده 

من بسته ۲۸ تایی رو میگیرم ۱۶۵

داروخانه دکتر مریم حیدری سازمان آب .مرکز ناباروری امین

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم ایشالا که نتیجه میگیری توکل به خدا 🙏

انشالله ولی امروز رفتم سونو کیست هام از ۴ ماه پیش هیچ تغییری نکرده ، همون سایزی مونده 😔

دکتر گفت با کیست ها انتقال میده نمیدونم 🤦‍♀️🤦‍♀️

کنسل کردم فقط ببخشید این فولیکولا اینقدر شدن مشکلی پیش نمیاد نکشن

نه عزیزم مشکلی پیش نمیاد ، خودشون آزاد میشن ، و از بین میرن اگه اقدام کنی احتمالا باردار هم بشی 

ولی برات جنسیت مهمه اینکارو نکنی بهتره

عزیزم هزینه اش چقدر شد و اینکه از کی بگم بهشون که نوبت بدن مرکز مام رفتین شما؟؟ من میخوام PRP هم ان ...

نه عزیزم من تو مطب انجام دادم .ماه قبلش بهش گفتم انتقال منفی داشتم قبول کرد برام خراش بده البته بدون بی هوشی .گفت روز دوم پریودت که اومدی مطب واسه سونو بگو برات خراش بدم .کلا ۵ دقیقه هم نشد .فک کنم با سونو و ویزیت شد ۸۰۰

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
گلم بخاطر یکبار کورتاژ پیشنهاد اهدایی دادن؟برا چی کورتاژشدی؟

بچه رو سقط کردم بقایا داشتم کورتاژ شدم

رحمم گویا خیلی آزرده شده گفتن یه راهش رحم اجاره ای هست

اما انشالله که خوب میشه چون تازه آذر امسال کورتاژ شدم

عزيزم  من بعدش پياده روي زياد داشتم و وزنم خيلي اومد پايين و مايعات هم زياد ميخوردم از طرفي ذه ...

انشالله عزیزم