2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
خب لاپاروسکوپی که کردم ، از کیست ها نمونه برداری شد که تو آزمایش گاه گفتن اندومتریوز  دکترم بر ...

خب‌عزیزم‌چرااون‌دوتا‌جنین‌۳روزه‌روهمون‌۳روزه‌انتقال‌نمیدی

به‌نظرمن‌۲مرحله‌ای‌انتقال‌بده

مثلا‌امروز‌دوتا۳روزها

فردا۵روزه‌رو...مثل‌شادن‌جون‌..اگه‌اشتباه‌نکنم‌دلارام‌جون

که‌خداروشکرمثبت‌هم‌شدن

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من النوا زدم امپول خیلی خوبیه نصبت به سینال برایه من خیلی بهتر جواب داد با سینال ۸تخمک ودو جنین با ا ...

پس خوبه پناه بر خدا انشالله رو من هم جواب بده خواهر النوا رو خودت زدی یا بردی درمانگاه زدن برات

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ببین عزیزم از ۲۱ سیکل ماه قبلی روزی ۲۰ واحد سینافکت میزدم بعد پریود شدم استرادیولو شروع کردم با همون ...

اخه استرادیول نداده؟

فقط دوفاستون خوردم ده روز دیگه روز دوم نرفتم دکتر

روز ششم میرم

یعنی از روز اول سیکل تا روز شش من هیچ دارویی نگرفتم!!!

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
چرادکترت‌صبرنمیکنه‌اون‌دوتا‌۱۰‌هم‌به‌۱۸‌برسن اینجورکه‌فقط‌۳تاشون‌جنین‌میشن.. دکترت‌کیه‌عزبزم؟

خواهری نمیتونه صبر کنه نامتناسب از هم رشد کردن بخواد بصبره اون ۱۸ ها از دست میرن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بله گلم امروز گل پسر یخیمو از فریز در اوردم ومهمون دل مامانشه برام دعا کن دکترمم گفت اصلا استراحت مط ...

خداروشکر

انشالله‌تا۹ماه‌مهمون‌مامانشه‌گل‌پسری

حتماعزیزم‌..

دکترمنم‌میگه‌استراحت‌مطلق‌نباش

امابه‌نظرمن‌۳روزاول‌بیشترمراعات‌کنی‌بهتره

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
اخه استرادیول نداده؟ فقط دوفاستون خوردم ده روز دیگه روز دوم نرفتم دکتر روز ششم میرم یعنی از روز ا ...

خود دکتر گفت ۶ سیکلت بیا .؟

نمیدونم والله شرمنده اطلاع ندارم اونو دیگه چون من کرتب پشت هم ۴۵ روزو دارو داشتم منتها یکی قطع میشد یکی اضافه

خواهری نمیتونه صبر کنه نامتناسب از هم رشد کردن بخواد بصبره اون ۱۸ ها از دست میرن

اوکی🤭🤭

نمیشه‌بادارویی‌جلوی‌رشداوناروبگیره؟

مثل‌ستروتاید

بله گلم امروز گل پسر یخیمو از فریز در اوردم ومهمون دل مامانشه برام دعا کن دکترمم گفت اصلا استراحت مط ...

انشالله که ۹ماه تموم مهمون دل مامانش میشه و صحیح و سالم میاد بغلت

بردم درمونگاه ولی مسول داروخونه گفت خودتم میتونی بزنی 

اوکی

اوکی🤭🤭 نمیشه‌بادارویی‌جلوی‌رشداوناروبگیره؟ مثل‌ستروتاید

نه عزیزم اگر دارویی بده رو همشون تاثیر مساوی داره

نه عزیزم اگر دارویی بده رو همشون تاثی مساوی داره

به‌قول‌دکترم‌اوکی‌..افتاد🤭🤭🤭