2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
من وقتی میخاستم نوبت بگیرم فقط اسم دکترمو پرسیدن و خودشون یکشنبه ک دکتر مشایخی اتاق عمل هست بهم وقت ...

من اطلاع ندارم عزیزم ،تا حالا انتقال فریز نداشتم ،ولی فکر کنم فقط قرص استرادیول باشه و اگر لازم بود آسپرین  

راستی آزمایشات رو رویان انجام دادی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
انشالله که مامان میشی. دعا کن دوشنبه منم ساک حاملگی رو دکتر ببینه و خیالم راحت بشه 

عزیزم. ان شاالله هم ساک رو ببینند هم به وقتش صدای قلبش رو بشنوی و خیالت راحت بشه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت انشالله‌شماهم‌به‌زودی‌زود‌برابار‌دوم‌مادرمیشید🙏🏻🙏🏻 عزیزم‌به‌نظرمن‌ذخیره‌‌کلا‌یه‌عدد‌هس ...

ببخشیدعزیزم تو انتقالتون شماهم سه روز یک بار امپول پروژسترون میزدید اون روزی که امپولو میزنیم باید شیافشم استفاده کنیم لطفا اگه کسی اطلاعی داره بگه

دوستای عزیزم، آنوکسا برند زهراوی عالیه، اصلا متوجه نمیشین که تزریق کردین. اصلا اصلا درد نداره. از ال ...

من تازه دارم با البرز دارو حال میکنم. دفعه بعد میگم این مارکی که گفتین رو بگیره

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم. ان شاالله هم ساک رو ببینند هم به وقتش صدای قلبش رو بشنوی و خیالت راحت بشه

انشالله ❤️. برای همه دعا میکنم که خوش خبر باشند توی گروه💖

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
دفعه قبل چند تا تخمک داشتی؟ کیفیتشون چه طور بود؟  الان چی؟ و با چه دارویی؟

در مورد کیفیتشون نمیدونم زینب جون 

دفعه قبل پیورگان و پرگووریس داشتم که با روزی ۴۵۰ واحد پیورگان شروع شد ،قبلش هم دو بسته اووابوست و قبل از اون یه بسته dhea خوردم که نتیجه ش شد ۷ تا تخمک که ۶ تا رو لقاح دادن ولی خوب به دلیل مورفولوژی خیلی بد اسپرم جنین تشکیل نشد (سیکلم کوتاه بود )

اینبار روزی دو تا سینال و یه هاش ام جی داشتم که نتیجه ش شد ۹ تا تخمک که همه رو لقاح دادن و ۶ تا جنین تشکیل شد (سیکلم لانگ استاپ بود )

اینبار از ۳ ماه قبل از پانکچر شروع کردم به مصرف کیوتن و رویال ژلی و امگا ۳ و از ۵۰ روز قبل dhea خوردم 

زینب جون نمیدونم به خاطر نوع سیکل بود یا مکمل ها که خوردم ولی اینبار خیلی راضی تر بودم چون تعداد آمپولها نسبت به دوبار قبل خییییلی کمتر بود 

به خاطر همین میگم شاید اگر آمپول خارجی میزدم تعداد هم بیشتر میشد 

ببخشید زیادی توضیح دادم عزیزم 🙈

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
الهی که همه چی عالی برات پیش میره،من روز ۱۰ ترشح صورتی کمرنگ داشتم و روز ۱۴ لکه بینی کم داشتم و فقط ...

انشاالله عزيزم ، ممنون ازت😍😍 خدا حفظش كنه براتون🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
تا ساک حاملگی رو نبینیم و جنین رو نبینیم دلمون آروم نمیگیره

حق داري گلم، انشاالله همه چي خوبه نگران نباش، بسپار به خدا🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
من اطلاع ندارم عزیزم ،تا حالا انتقال فریز نداشتم ،ولی فکر کنم فقط قرص استرادیول باشه و اگر لازم بود ...

آره عزیزم رویان انجام دادم یکی از آزمایشایی ک دکتر نوشته بود رو نداشتن. نسخم رو ک دیدی هزینه اش 590 شد.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

@زینبی_بابا    

عزیزم سلام، حالت خوبه؟

من بخاطر سپتوم، هیستروسکوپی شدم. ب مدت 25 روز قرص استروژن دارم و از روز شونزدهم هم پروژسترون اضافه میشه. قرصا رو از داروخونه رویان خریدم ایرانی ان. بنظرت بهتر نیست خارجیش رو استفاده کنم؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ببخشیدعزیزم تو انتقالتون شماهم سه روز یک بار امپول پروژسترون میزدید اون روزی که امپولو میزنیم باید ش ...

نه‌عزیزم‌برامن‌هرروز‌صبح‌ها‌۲تاباهم‌تویه‌سرنگ

برای‌مامان‌ماهک‌مثل‌شمابود.ازاون‌بپرس

امامیگن‌بهترین‌استفادش‌همین‌۳روزیک‌بار‌هس

امافکرکنم‌بایدشیاف‌روهم‌استفاده‌کنی..

میتونی‌روزانتقال‌ازدکترت‌بپرسی‌وخیالت‌راحت‌بشه

انشالله‌‌وبه‌امیدخدا‌گل‌پسری‌به‌دل‌مامانیش‌میچسبه‌‌و

دل‌مامانشو‌‌شادمیکنه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام دوستان خوبین؟ من ۴بهمن انتقال دادم و روز ۱۵ انتقال بتام ۴۰۵ شد و روز ۱۷ انتقال ۹۳۰ شدم،خوبه عد ...

مبارک باشه عزیزم 

ایشالا هم ساک بارداری رو میبینی هم خیلی زود قلب خوشگلش رو