2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047392 بازدید | 684597 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما من یه دوره قرص ال دی مصرف کردم برای شروع سیکل میکرو،شنبه گفته بیا که فکر کنم امپولارو میخواد بده،حالا شوهرم جا زده میگه ولش کن نمیخواد بری،بخدا اشکمو در اورده،به نظرتون با خوردن ال دی اگه اقدام کنم چقدر طول میکشه که باردار شم؟
صبور جون عزیزم خودت گفتی دکترت تشخیصش این بوده!!!! من وقتی اینو مینویسم دلیلش این نیست که اینو قبول کردم! من اطلاعاتی که میدین رو ثبت می کنم تا بعدا که ایشالله جواب گرفتین دوستاتون بدونن که بعضی وقتا حرف بعضئ دکترا خیلی درست نیست و هیچی نشد نداره!!!! مثلا وقتی یکی لک و خونریزی داره مینویسم تا یکی میبینه لک و خونریزی داره هول نکنه چون ببینه میتونه همچین اتفاقی بیفته ولی همه چی خوب پیش بره!!!! بازم معذرت میخوام چیزیو که گفتی رو ثبت کردم!!!! چشم به محض اینکه با لب تاپ آن بشم پاکش می کنم!!!! آسا جون والا دوستانی که باردار شدنم میان پیشش و ازش راضین اما من چون خودم تجربش نکردم نمیتونم نظر قطعی بدم!!!! رز جون دقیق متوجه سوالت نشدم اما اگه منظورت همون شکست دی ان ای اسپرمه که تو نسخه dfi نوشته میشه!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانوما از روز سوم پری باید اچ دی بخورم حالا روز سوم یعنی روز سوم خونریزی ؟؟؟؟؟ اخه من وقتی میخوام پریود بشم دو روز لکه بینی دارم بعد خونریزیم شروع میشه؟؟؟؟ حالا کی باید شروع کنم به خوردن قرصممم؟؟؟؟؟ منم روزای سختو پر استرسم داره شروع میشه دعام کنید خواهریاااااا شدید محتاج دعاتونم هر جا دلتون لرزید منم یاد کنید
دیبا جون...روز اول پری یعنی روزی که خونریزی شروع میشه...لکه بینی جز روزهای پری محسوب نمیشه... ایشاا...این آخرین دوره مصرف قرص اچ دیت باشه بعدش مامان بشی وبه امیدسبزشدن دامن همه منتظرا
قدم به قدم به به حس قشنگ مادرشدن نزدیک میشم...خدایا تو رو به امام حسین شرمنده ام نکن....!!
دیبا جون روز سوم شروع خونریزی باید شروع کنی!!!! لک بینی حساب نمیشه!!!! ایشالله دیگه داری میری به سمت مامان شدن!!!! عزیزم ما کنارتیم!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای من ازمایش دادم منفی شدم ایشاالله پریود سومم برم انتقال بعدی خدا بزرگه انشااالله همگی حاجت روا بشیم خیلی ناراحتم شاید چندروزی نباشم برام دعاکنید داروهامو قطع میکنم پریود میشم؟ بتامم دو بود 23شدم بعد 12بعدم 2 خیلی دلم شکست امیدوارم همگی مامان بشید و برامنم دعاکنید
چقدر خوبه که هستی...
انا جون این ازمایشا که یه دفترچه کامل میخان از بس زیادن یا مثلا خود دکارها به صورت تفکیک مینویسن ? مثلا گروه ازمایش انعقادی گروه ازمایش ایمنی گروه بیوشیمی خون ... گروه شمارش گلبولها و....... فکر کنم اسم گروه ها رو بگیم خوشون دیگه مینویسن نه ?
سلام بچه ها ممنون از تبریکاتون اسم نمی برم کسی رو جا ندازم ایشالا همتون خیلی زود مامان بشید. ازمایش امروزم دادم بتا شد ۱۱۰۸/۵ . خانمی متاسفم عزیزم ایشالا خدا بهت ارامش بده . اره دیگه به قول انتظار جون دیگه تا دوماه دیگه قراره مامان اناجون بیاد خبر بتای توپش رو بده به امید خدا. صدای بارون رو می شنوم تو همین وقت عزیز برای همه کسایی که نی نی می خوان از خدا می خوام خیلی زود دامنشون رو سبز کنه الهی امین .
سلام دوستان عزیز خوبید خوشید انشاءالله همگی سرحال باشید و این راه رو ادامه بدید اونایی که مامان شدن تبریک میگم سمی جوون مبارکت باشه آنا جون به شما هم تبریک میگم برا اینکه یه قدم به مادرانگی نزدیک شدی حالا ببین پری بدون درد چه حالی میده و هم به خاطر صبرت بهت تبریک میگم انشاءالله به زودی نتیجه شو بگیری راستش من یه سوالی درگیر کرده منو اونایی که مشکل انعقادی دارن وقتی پیاده رویی میکنید دستتون مخصوصا انگشتان تون ورم میکنه ؟؟؟ اگر جواب سوال مو بدید ممنون میشم
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
صبور جون چشم عزیزم به محض آن شدن با لب تاپ درستش میکنم!!!!! خانومی جون عزیزم مطمئن باش خیرت تو این بوده!!!! دیبا جون قربونت بشم.... ایشالله که به زودی مامانی!!!!! ژینا جون طرازی آزای منو تو سه نسخه نوشت!!!! ایمنی و انعقادی و سی دی مارکرا رو تو یه نسخه!!!! آزمایش ژمتیک مولکولی که نشون دهنده ژن غلظت خونه تو یه برگه تحت عنوان mthfr و pai1 که تو یه نسخه بود!!! بعدشم تو نسخه سوم کاریوتایپ!!!! در ضمن لازم نیست همه آزارو بدین که چون خیلیاشو دادین!!!! طرازی واسه من تقریبا آزای مهم رو نوشته بود!!! آزهای من اول لیسته!!!! در ضمن از تک تک دوستان ممنونم که انقدر بهم لطف دارین.... سمی جون بتای تپلت مبارکت باشه!!!! به دوقلوهات بگو هوای دوقلوهای منو داشته باشنا!!!!