2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047604 بازدید | 684617 پست
صبور جون پی جی دی یکی از مراحل تکمیلی میکرو و آی وی افه!!!! آزمایش نیست که انجام بدی!!!!! میکرو میکنی و جنینات که تشکیل بشه اگه تعدادش معقول باشه برات پی جی دی می کنن!!!! یعنی یه سلولی از جنین بر میدارن و بررسیش می کنن تا ببینن جنین سالمه یا نه! حتی جنسیتش رو هم تشخیص میدن!!!! بعد جنین سالم رو انتقال میدن!!!! اما معمولا پی جی دی کردن دلیل خاصی میخواد!!!! مثلا معمولا کسایی که تو آز کاریوتایپشون مشخص شده مشکلی دارن و کرومزوم مشکل داری دارن پی جی دی براشون انجام میشه!!!! هزینشم بالاست یعنی علاوه بر هزینه میکرو اگه اشتباه نکنم یه سه میلیونی هزینه پی جی دی هست!!!! و اما در مورد کاریوتایپ که هزینشم خیلی بالا نیست!!!! ما فروردین انجام دادیم با تامین اجتماعی هزینه هر کدوممون ۱۷۷ تومن شد!!!! حالا شاید الان یکم گرونتر شده باشه!!!! یادمه دلچه این آز رو بعد از سقطش داده بود و مشخص شده بود که یکی از کرومزوماش وارونه هستن و این دلیل جنین مشکل دار میتونه باشه!!!! و بعد مشخص شدن این مشکل دیگه مجبور بوده پی جی دی انجام بده قبل انتقال جنین!!!!! صبور جون من مطمئن نیستم این آزمایشها مشهد نباشه اما یه چیزی مبهم تو ذهنمه که انگار یه سری از دوستان گفته بودن این آزهارو باید بیان تهران انجام بدن!!!! آزمایشهای تیروئید: T3 وT4 و TSH این فاکتورا شرایط تیروئیدت رو مشخص میکنه!!!! عزیزم من در مورد سویا نگفتم عوارض داره!!!! گفتم اگه کم کاری تیروئید داشته باشی این مواد غذایی نمیذارن تیروئیدت کنترل بشه!!! اینو دقیقا خودم تجربه کردم برا همین با اطمینان گفتم!!!! من کم کاری تیروئیدم که مشخص شد دکترم برام لووتیروکسین تجویز کرد و من هر روز مرتب میخورم.... بعد یه سال دکترم دعوام کرد که تو قرصاتو مرتب نمیخوری در حالی که من هر روز ساعت ۶ صبح ناشتا میخوردم.... یه بار به خاطر یبوستای شدیدی که داشتم تو اینترنت سرچ میکردم.... یه دفعه دیدم یکی از دلایل یبوست کم کاری تیروئیدم میتونه باشه.... همینطوری که سرچ میکردم یه جا دیدم نوشته کسایی که کم ماری تیروئید دارن باید ۴ قلم رو از رژیم غذاییشون حذف کنن!!! نگاه که کردم دیدم من دقیقا ۳ قلم از این چهار قلم رو مدام استفاده می کنم!!!! ۱. سویا ۲. خانواده کلم ۳. شیرینی جات و قند و شکر ۴. بادوم زمینی که من مرتب سه قلم اول رو استفاده میکردم!!! سویا آجیلی و کلم و شیرینیجات!!!! دقیقا دو هفته بعد از حذف این سه قلم بالاخره بعد از یه سال قرص لووتیروکسین خوردن تیروئیدم نرمال شد و ۶-۷ کیلو وزنم در این دو هفته پایین اومد و یبوستمم بهتر شد!!!!! وگرنه من معتقدم تاثیر مثبت مواد غذایی انقدر زیاد نیست که بتونه با داروها رقابت کنه!!!! دز دارو خیلی بالاتر از مواد غذایی و داروهای گیاهیه!!!!! اما بعضی مواد غذایی در بعضی شرایط خیلی میتونه مخرب باشه!!! نمونش همین قضیه تیروئید بود که من خودم تجربش کردم!!!!! لیدا جون عزیزم به جمعمون خوش اومدی!!!! آره عزیزم میتونه این قضیه آنتی تی پی او موثر باشه!!! عزیزم معمولا دفعات اول این آزهای تکمیلی رو نمینویسن اما شکر خدا که لااقل تو سی دی مارکرا مشکلی نبوده!!!! احتمالا عامل منفی کننده همین آنتی تی پی او بوده!!! ایشالله این سری با بررسی بیشتر دیگه همه موانع از سر راه برداشته میشه!!!!! لیدا جون آزمایشهای انعقادی چی؟؟؟؟ اونارو هم انجام دادین؟؟؟ قبل از شروع دوباره سعی کن همهچی بررسی بشه و هیچ علامت سوالی نمونه!!!! کاریوتایپ چی اونم انجام دادین؟؟؟ منم وقتی با طرازی منفی شدم دیگه مصمم شدم همه چیو بررسی کنم!!!! حتی قضیه آندومتریوزم رو هم پیگیری کردم و لاپراهیستروسکوپی شدم!!!! ایشالله این سری همه چی خوب پیش میره و مامان میشی!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون آنا جون بله آز کاریوتایپ رو چند سال پیش دادم گفتن سالمه . البته یادم رفت آز رو ببرم به عارفی نشون بدم این بار حتما نشون میدم راستش یه سری آز دیگه برام نوشتن که من اصلا ازشون سر در نمیارم میشه بگید علائم اختصاری آز انعقادی چیه ؟ جوابش رو گرفتم میشه براتون بفرستم یه نگاهی بکنید ؟ آنا جون شما باردار هستید ؟ میشه بگید پیش کدوم دکتر رفتید؟
خبر خوشی در راه است ...خدایامتشکرم
راستی انا جون برای من آز پرولاکتین رو هم نوشته فقط من الان دارم قرص پروژسترون هم مصرف میکنم اگه آز بدم روی نتیجه ممکنه موثر باشه ؟ الته فعلا 4تا قرص خوردم من آزمایشها رو آزمایشگاه بهار دادم
خبر خوشی در راه است ...خدایامتشکرم
سلام خوبین همگی. من دیروز ابن سینا برای اولین بار ویزیت شدم و قراره ماه دیگه باجواب ازمایشها برم واسه عکس رنگی و انشاله قرارگرفتن در سیکل میکرو. راستی من که اولین بارمه میشه بگین حدودا هزینمون چقدر میشه.صفحات اول خوندم ولی سردر نیوردم چیزی ممنونم. به امید مادرشدن هممون
خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی . 
لیدا جون عزیزم من هنوز باردار نیستم اما ایشالله یکی دو ماه دیگه مامان میشم.... من زیر نظر خانوم دکتر طرازیم.... یه میکرو منفی ابن سینا و دومیشم با طرازی داشتم.... بعد میکرو دوم خانوم دکتر همه آزمایشهای تکمیلیو واسم نوشت و معلوم شد مشکل ایمنی و انعقادی دارم!!!! عزیزم چشم آزمایشهایی که دکتر برام نوشته رو براتون کوپی می کنم اما تو صفحه ۴ تاپیک گذاشتمش!!!! جواب آزارم بذاری در حد توانم اگه اطلاعاتی داشته باشم در خدمتتم!!!! اما زیر لیست آزمایشهای من سهیلا جون یه مطلبی گذاشته بود گذاشتم آزمایشها رو به تفکیک جدا کرده!!!! اونم خیلی میتونه کمک بکنه!!!!! و اما برا پرولاکتینت نمیدونم پروژسترون تاثیر میذاره یا نه اما سرچ می کنم ببینم چیزی دستم میاد یا نه اما بهترین کار اینه زنگ بزنی از آزمایشگاه شرایط آز پرولاکتین رو بپرسی!!!! مهرانا جون اگه اشتباه نکنم آخرین هزینه پانکچر و انتقال تو ابن سینا ۲۷۰۰ بود!!! حالا هزینه سونوها و ویزیتاتم حدودا ۳۰۰ تومنی بشه! داروهاتم اگه دفترچه تامین اجتماعی داری حدودا ۱-۱/۵ بشه پس حداقل هزینت ۴-۴/۵ خواهد بود!!!! حالا یکم بیشتر یا یکم کمتر!!!! البته اگه داروهاتو با بیمه بگیری!!!! داروهات آزات بشه حداقل دو برابر هزینه داروهات خواهد شد!!!! کیمیا جون متاسفم من ندارم اما شاید دوستان داشته باشن!!!! عزیزم ایشالله همه چی خوب پیش میره!!! سهیلا جون عشقم آره خوبم!!! دلمون برات تنگ میشه چرا دیر به دیر بهمون سر میزنی؟؟؟؟
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آزمایشهای تکمیلی لازم برای بررسی علت منفی شدن یا سقط مکرر: دوستای گلم اینم از آزمایشهای تکمیلی تورک آنا: این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی: Protein c Protein s Anti thrombin III APCR Homocysterin AMH Beta 2 Glycoprotein (IgG) Beta 2 Glycoprotein (IgM) Igm CD4 CD8 CD4/CD8 CD16 CD56 CD19 CD69 IgA VJ بعدش آز جهشهای ژنی: MTHFR PAI-1 بعدشم که آز کاریوتایپ رو تو آزمایشگاه ژنوم طبقه چهار همون ساختمانی که نیلو هست انجام دادم! فقط یه چیزی این سی دی مارکر ۶۹ رو هم آزمایشگاه آرژانتین دادم! آزهای ایمنولوژی که دکتر مریم توکلی برام مجددا نوشتن: Anti thyro CD16 CD56 CD16+CD56+ CD5 CD19 CD5+CD19+ ******** این مجموعه آزمایشها رو یکی از دوستان جمع آوری کرده بود: 1- گروه Auto immunology (سیستم ایمنی) F.A.N.A Anti Cardiolipin IgG Anti Cardiolipin IgM Anti Phospholipid IgG Anti Phospholipid IgM ********************** 2- گروه Electrochemiluminecens این ٥ تا درباره تیروئیده، حتماً بده: T4 T3 TSH Anti TPO Anti TG این سه تا رو روز ٣ پریود باید بدی: LH FSH Estratiol Prolactin لزومی نداره روز سوم باشه) ***************************** 3- گروه Coagulation (انعقادی) حتماً همه اینها رو بگو برات بنویسه: Protein C Protein S P-Anti Thrombin III INR PT P.T.T Lupus Anti-Coagulant Activated Protein C Resistance *************************** 4- گروه Blood Biochemystry (بیوشیمی خون) Anti Mullerian Hormon (تعیین ذخیره تخمدان) Inhibin B (مثل بالایی برای ذخیره تخمدانه) Hb A1c Homocysterin FBS Urea Creatinine 25OH Vit.D3 (ویتامین دی رو حتماً بده، کمبودش باعث سقط میشه) ****************************** 5- گروه Hematology (همون شمارش گلبول هاست، حتماً دادی قبلاً) WBC RBC Hemoglobin Hematocrit M.C.V M.C.H M.C.H.C Platelets ********************** 6- گروه Molecular (این سه تا گرونن، جهش های ژنی رو نشون میدن) Prothrombin G20210 PAI-1 MTHFR ********************* 7- گروه serology (اینها رو فکر کنم دادی) (Toxoplasma (IgG (Toxoplasma (IgM (Rubella (IgG (Rubella (IgM (C.M.V (IgG (C.M.V (IgM HBS.Ag HCV Ab HIV Ab (Listeria (IgG) (Listeria (IgM) ******** سهیلاجون اینو از تاپیک سقط مکرر برامون پیدا کرده: من الان یه چند ماهی میشه که مشغول جمع آوری آزمایشاتی هستم که پزشکهای مختلف برای چکاپهای روتین حاملگی و مسئله نازایی (عدم لانه گزینی جنین و یا سقط مکرر) می نویسن: این آزمایشات شامل آزمایشهایی هستن که دکتر واسه خودم نوشت، آزمایش های چند تا از دوستای گلم، آزمایشهای بچه های تاپیک سقط مکرر و همین طور از تاپیک بیمارهای دکتر پاکروش، لیست بلند بالایی هم شده، که فکر کنم انجام همه اش حدود یک میلیون هزینه برداره!!! بعد هم کلی سرچ کردم توی اینترنت و دسته بندی شون کردم که هر کدوم واسه چیه!!! البته مسلما لزومی نداره که هر کسی همه اش رو انجام بده و قطعا آزمایشات تخصصی زیاد دیگه ای هم هست که شاید اینجا ذکر نشده! ولی در کل چون این لیست رو تهیه کرده بودم، گفتم بذارم شاید به درد کسی بخوره! از بالای لیست اول آزمایشات مربوط به چکاپ های روتینه و تا آخر لیست به تدریج آزمایشات تخصصیتر می شن! - انجام پاپ اسمیر - انجام معاینه سینه نزد پزشک زنان - تزریق واکسن کزاز - بررسی از نظر ایمنی به سرخجه و در صورت عدم ایمنی ، تزریق واکسن سرخجه آزمایشات و چکاپ روتین: CBC , BG , Rh (غلظت خون، گروه خون) FBS (قند) Chol, LDL , HDL , TG (چربی) BUN, Cr (وضعیت کلیه) ALK, ALT , AST (وضعیت کبد) TSH , T3 , T4 (تست تیروئید) ESR , CRP (آزمایشات التهابی) U/A (آزمایش ادرار) آزمایشات ویروسی و عفونت ها: HBS Ag , HBS Ab (ابتلا و یا ایمنی به هپاتیت بی) HCV Ab (هپاتیت سی) HIV Ab (ایدز) Toxo Ab ( IgM , IgG) (عفونت توکسو عامل سقط) CMV Ab ( IgM , IgG) (عفونت سایتومگال عامل سقط) HSV Ab ( IgM , IgG) (عفونت هرپس عامل سقط) Rubella Ab (Ig G) (عفونت سرخجه عامل سقط و ناهنجاری جنین) Listeria Ab (IgM, IgG) (عفونت لیستریا عامل سقط و ناهنجاری جنین) RPR (عفونت تناسلی سفلیس) آزمایشات هورمونی و ذخیره تخمدان: FSH , LH , Estradiol (هورمون استروژن و بررسی وضعیت تخمک گذاری) PRL(LTH) (پرولاکتین) AMH , Inhibin B (ذخیره تخمدان) آزمایشات انعقادی (مربوط به سقط مکرر یا عدم موفقیت در آی وی اف به صورت مکرر): PT , PTT , INR Pro C , Pro S Anti thrombin III , ACL (IgG , IgM) , APL ( IgG,IgM), Lopus Anti Cuagulant ( LAC) Anti TPO , Anti thyroglobulin PAI -1 (PCR ) Factor V leiden ( PCR) MTHFR (PCR ) APCA ( patial cell antibody): این آزمایش اگه مختل باشه معمولا یه سرمی می دن به اسم IVIG که توی بیمارستان و در طی چند ساعت تزریق می شه و بهتره تزریقش هم چند هفته قبل از تخمک گیری باشه Factor II mutation: PG20210A (PCR) DNA Vit D 25 OH Insulin آزمایشات مربوط به سیستم ایمنی (برای سقط مکرر و عدم موفقیت مکرر در آی وی اف): B-Lymphoid Myeloid cd 10 cd 45 cd 19 cd 13 cd 20 cd 14 cd 22 cd 33 cd 23 cd 117 cd 25 cMPO cd 79acyk cd 64 s.Kappa Tdt s.Lambda cd11 b HLA-DR cd15 TdT cd 16 cd 34 cd 34 cd 103 cd41 FMC7 cd 42b cd11c cd 44 cd 235a T-Cell cd 1a cd 2 cd 3 cCd3 cd 56 cd4 cd5 cd7 cd8 Plasma Cell dyscrasia cd138 cd38 K/L LGL Leukemia cd56 cd57 خصوصا این چند تا تست: ANA - APCA و این یکیها: CD16 CD56 که مارکرهای اختصاصی سلولهایی به نام NKcell هستن (NKa( K562 target cell CD 57 ,CD19 هم مهم هستن. بچه ها این لینکها رو نگاه کنید، خیلی به نظرم جالبن!! یکی از کاربرهای قدیمی نی نی سایت به اسم آفتاب زیبا به علت مشکل اسپرم همسرش طبق گفته خودش هشت بار میکرو کرده! نهایتا نتیجه گرفته بوده و بعد از یک زایمان زودرس خدا بهش یک دختر داده. از اونجایی که توی این هشت بار میکرو با مطالعه آزادی که داشته، میشه گفت خودش یه پا متخصص نازایی شده!! یه مدت طولانی هر روز میومده توی سایت و جواب سوالهای بچه ها رو می داده! نکته جالبش اینه که ایشون علیرغم نرمال بودن همه چیز و جنینهای خوب میکروهاش منفی میشده. دکتر براش یک سری آزمایش نوشته بوده که توی لینک زیر می تونید ببینید و اگه دقت کنید، می بینید که تقریبا بیشترش رو توی اون لینک آزمایشاتی که اول تاپیک گذاشتم، نوشتم. همون آزمایشهای دکتر طرازی و دکتر پاکروش هستن بیشترشون http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=40803&postID=4680192#4680192 http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=38418&PageNumber=3 همونطورکه خود ایشون هم نوشته، با وجود نرمال بودن همه چیز، توی همین آزمایشاتش متوجه شدن که مشکل انعقادی داره و به همین خاطر هم آسپرین و هپارین مصرف می کرده و یه آزمایش دیگه اش هم مشکل داشته که به خاطرش فولیک اسید استفاده کرده، ضمنا متیل پردنیزولون (کورتون) هم استفاده کرده و نی نی دار شده! گفتم این مطالب رو اینجا بنویسم و لینکش رو بذارم تا شاید نور امیدی باشه برای خود من و دوستای دیگه ای که علیرغم نرمال بودن ظاهری همه چیز و نرمال بودن آزمایشات معمولی، همچنان انتقالهای ناموفق داشتن و حالا رفتن آزمایشهای ایمنی و انعقادی انجام دادن و متوجه شدن که مشکلات ایمنی یا انعقادی دارن. بچه ها، آفتاب زیبا هم همین طوری بوده و با درمان جواب گرفته، امیدوار باشین و امیدوار باشیم. تاپیکهای بسیار جالب و آموزنده ای هستن، ایشون به قول خودش سیزده تا برگه آزمایش بتای منفی داشته!! هفت یا هشت بار هم میکرو کرده!! خدا رو شکر نتیجه پشتکارش رو هم گرفته!! نکته جالبش واسه من اینه که پشتکار داشته، اما هدفمند کار میکرده، یعنی وقتی نتیجه نگرفته رفته کلی دنبال علت گشته، آزمایش داده، بعد فهمیده مشکل از کجاست (همین مشکل انعقادی) مشکل رو بعد از کلی زحمت پیدا کرده و حلش کرده و نی نی دار شده! من خیلی توی اینترنت سرچ کردم و دیدم بیشتر جاها نوشته که علت اصلی عدم موفقیت آی وی اف یا آی یو آی و یا سقط مکرر یا مشکلات ایمنی هست یا مشکلات انعقادی (غلظت خون و اینها) و البته درمانهای مختلفی دارن که بعضی درمانهاش هم بسیار ساده است! برای غلظت خون (همون مشکل افزایش انعقادپذیری خون) قرص آسپرین و آمپول هپارین یا آمپول سلکسان می دن! برای ایمنی (همون cd ها) قرص پردنیزولون و یا سرم اینترالیپید یا سرم IVIG می دن! لیست خلاصه ای از آزمایشهای ایمنی و انعقادی و چکاپ کلی که معمولا دکتر بیتک طرازی و دکتر سهیلا عارفی برای مریضهاشون انجام میدن: آزمایش مربوط به کم خونی: CBC آزمایشهای قند: FBS و HBA1C و Insulin سطح ویتامین دی: Vit D3 آزمایشهای تیروئید: T3 وT4 و TSH آزمایش پرولاکتین: PRL AMH , Inhibin B (ذخیره تخمدان) FSH , LH , Estradiol (هورمون استروژن و بررسی وضعیت تخمکگذاری) *** این دو گروه آخر رو باید روز اول تا سوم عادت ماهانه انجام بدین*** آزمایشهای ایمنی و التهابی (مربوط به ناباروری) شامل لیست زیر: ESR homocystein Anti TPO Anti thyroglobulin یا همان Anti Tg Anti ds-DNA Beta 2 Glycoprotein-IgG ANA آزمایش های مربوط به سیستم انعقادی و لخته شدن خون: protein C protein S Anti thrombin III Lupus Anti Coagulant یا همان LAC Factor V leiden PAI-1 MTHFR *** از یک هفته قبل از انجام آزمایشهای انعقادی نباید آسپرین یا هر داروی ضد انعقادی مثل هپارین مصرف کرده باشین*** ضمنا یکسری هم آزمایشات پیشرفته ی ایمونولوژی هست که وقتی همه چی نرمال باشه اونها رو هم میدن شامل این ها: CD20 CD5 CD16 CD19 CD56 ********
پرولاکتین ( Prolactin ) که از بخشی از مغز (هیپوفیز) ترشح می شود، هورمونی است که در طی دوران حاملگی و شیردهی افزایش می یابد.انجام این آزمایش در اختلالات هورمونی از جمله به هم خوردن نظم عادت ماهیانه در خانم ها و نیز بیماران مشکوک به تومور هیپوفیز کمک کننده است. به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز، تست پرولاکتین یا PRL  برای تعیین اینکه آیا سطح پرولاکتین فرد بالاتر (یا بعضی اوقات، پایین تر) از حد طبیعی است؛ هنگامی که فرد علائم پرولاکتین بالا، مانند گالاکتوره و یا اختلالات بینایی و سردرد دارد؛ تشخیص ناباروری و ناتوانی جنسی در مردان؛ تشخیص ناباروری در زنان؛ تشخیص تومور تولید کننده پرولاکتین (پرولاکتینوما) و پایش عود آن؛ برای پیگیری کاهش تستوسترون در مردان؛ برای پایش عود پرولاکتینوما؛ ارزیابی عملکرد هیپوفیز قدامی (همراه با سایر هورمون ها) درخواست می شود. هنگامی که فرد به یک بیماری مبتلا است یا داروهایی مصرف می کند که ممکن است بر تولید دوپامین اثر بگذارند، گاهی اوقات ممکن است غلظت پرولاکتین پایش شود. توضیح راجع به تست پرولاکتین، هورمون تولید شده توسط بخش قدامی غده هیپوفیز است. ترشح پرولاکتین توسط دوپامین شیمیایی مغز تنظیم و مهار می شود. به طور طبیعی در مقادیر کم در مردان و در زنان غیر باردار وجود دارد. نقش اصلی پرولاکتین، پیش بردن شیردهی (تولید شیر پستان) است. میزان پرولاکتین معمولا در طول بارداری و درست پس از زایمان بالا است. در طی حاملگی، هورمونهای پرولاکتین، استروژن و پروژسترون، توسعه شیر پستان را تحریک می کنند. پس از زایمان، پرولاکتین به شروع و حفظ شیر پستان کمک می کند. ● در چه شرایطی تست افزایش می یابد سطوح بالای پرولاکتین در دوران بارداری و پس از زایمان، پرولاکتینوما، بیماری های هیپوتالاموسی، کم کاری تیروئید، بیماری کلیوی، سایر تومورها و بیماری های هیپوفیز و سندرم تخمدان پلی کیستیک دیده می شود. استرس بیماری، تروما و حتی ترس از آزمایش خون و تحریک نوک پستان باعث افزایش خفیف پرولاکتین می شوند. ● تست های تکمیلی FSH, LH, Testosterone, DHEAS, Estrogen, Progesterone ● طریقه جمع آوری نمونه نمونه خون از طریق فروبردن سوزن داخل ورید بازو به دست می آید ● آمادگی خاصی لازم نیست ● زمان نمونه گیری نمونه باید 3 تا 4 ساعت پس از بیدار شدن جمع آوری شود. ● نوع نمونه نمونه خون از ورید بازو ● بهترین زمان نمونه گیری در حالت ایده آل، نمونه خون معمولا باید در مدت کوتاهی پس از بیدار شدن، ترجیحا بعد از این که فرد برای 30 دقیقه آرام و بیحرکت بود، گرفته شود. ● دستورالعمل و شرایط قبل از آزمایش پرولاکتین 1)زمان مناسب جهت نمونه گیری برای آزمایش , صبح هنگام و حداقل 2 ساعت بعد از بیدار شدن میباشد. 2)توصیه می شود قبل از نمونه گیری از پیاده روی , ورزش  و هر نوع فعالیت بدنی اجتناب شود. 3)حداقل طی 12 ساعت اخیر تماس جنسی یا نزدیکی و تحریک سینه انجام نشده باشد. 4)در هنگام پذیرش , توضیحات فوق به بیمار داده میشود. چنانچه شرایط لازم رعایت نشده باشد, لطفا آزمایش را در زمان مناسب دیگری تکرار نمایید. ● تداخلات دارویی داروهایی مانند استروژن، داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای، خواب آورها، آمفتامین ها، داروهای فشار خون بالا (رزرپین، وراپامیل، متیل دوپا) و برخی از داروهایی که برای درمان ریفلاکس معده (سایمتیدین) استفاده می شوند، باعث افزایش و داروهایی مانند دوپامین، لوودوپا و مشتقات آلکالوئیدهای ارگو باعث کاهش پرولاکتین می شوند.
آنا چون من میخام ازامیش دی ان ای اسپرم بگم برا شوهرم بنویسه کجاانجام بدم؟؟؟؟واینکه بابیمه تکمیلی قبول میکنن؟؟؟واینکه دکتر خودم بنویسه میشه؟؟؟؟
بلاخره اونی ک باید میاد و... 
رز جون برای مارو طرازی نوشته بود!!! آره میتونی دفترچه همسرت رو ببری دکترت بنویسه!!!! ما ابن سینا انجام دادیم!!! با بیمه ۷۰ شد!!! تو صفحه ۴ هزینه مراکز دیگه رو هم نوشتم!!!!
هزینه آزمایش dfi: کلینیک نابارور عرفان: 100 هزار تومن، جواب 1 روزه آماده، نمونه دهی 7 صبح بهار: 125 هزار تومن. ابن سینا: 70 هزار تومنبا بیمه تامین اجتماعی. یک هفته زمان برای آماده شدن جواب. بیمارستان صارم: 400 هزار تومن به صورت آزاد، 20 روز برای جوابش زمان میبره.