2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
سلام دوستای مهربونم من امروز رفتم میش دکترم سونو شدم خبری از بارداری نبود گفتم چرا پری نشدم تا الان گفت اون لک بینی پری کاذب حساب میشه نمیدونم والا خیلی حرفش قانعم نکرد اما کاری هم نمیشه کرد باید صبر کنم تا پریود شم
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ. خدا رو قسم میدم ب باب الحواحج شمس و شموس اقا علی بن مویی الرضا دامن همه انایی که چشم انتظار اولاد سالم و صالح سبز شه و ب منم ی نظر بندارن
انقدر اون موقع که بیبی چکم مثبت شد خوشحال شدم که بلند بلند گریه میکردم عیبی نداره ی چند روزی حس مامانا رو داشتم ههههههه بازم باید گفت یدلله فوق ایدهم
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ. خدا رو قسم میدم ب باب الحواحج شمس و شموس اقا علی بن مویی الرضا دامن همه انایی که چشم انتظار اولاد سالم و صالح سبز شه و ب منم ی نظر بندارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگار جون عزیزم آزمایش دادی؟؟؟؟ شاید برا سونو‌ زوده!!!! صبور جون والا به دکترا باشه این علایمی که با توجه به آماری که کم و بیش دستمون اومده رو قبول ندارن اما یه چیزایی بین خودمون هست.... مثلا معمولا کسایی که مدت زیادیه سرمانخوردن مشکل ایمنی دارن!!!! مثلا من خودم دو سه سالی میشه سرما نخوردم!!! مشکل ایمنیم مشخص شده!!!! یه سری دوستان از کش اومدن بدنشون میگن که احتمال میدن به مشکل انعقادی ربط داشته باشه!!!! یا ورم کردن پا وقتی مدت طولانی تو ماشین باشی و از این علایم غیر مستند!!!! این علایم مستدل نیستن اما ترجیحا کسی که این علایمرو داشته قضیه آزمایشهای تکمیلیو جدیتر پیگیری کرده!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
صبور جان من خودم پیش متخصص رفتم که از دکترای قدیمی ناباروری ایرانه گفتن ایمنی ربط داره به سرما خوردگی ها و حساسیت ها اگه وجود داره خوشحال باش ایمنیت کمه دنیا ببنید ملت میرن ایمنیشون رو زیاد میکنن اون وقت ماههااا
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
تورک جوننن ما رو نمیبینی هاااا دیر به دیر میایم ولی بی معرفت و فراموشکار نیستیم
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
سلام آنا جون خوبی من هم دوسالی بود سرما نخورده بودم با آزهام هم متوجه شدم که مشکل ایمنی دارم انتقال قبلی پردنیزلون خوردمولی فایده نداشت الان جدیدا یه کوچولو خیلی خفیف احساس سرماخوردگی دارم.ولی دکتر گفت قبل انتقال آی وی آی جی داری و داخل پروندم نوشت
این نیز بگذرد...
دوستای گلم سلام مامانای جدید هدیه الهی گوارای وجودتون آنا جونم بهتری انشالله؟امیدوارم با یه خنده نی نیهات تمام دردات فراموشت بشه مامان آیدین مبارکت باشه سرمایه های زندگیت دوتا شدند برو حالشو ببر و دعا واسه ما یادت نره مامان سمی نازنین الهی شکر که لطف خدا شامل حالت شد،تو امتحان مادری نمره کامل گرفتی مطمئنم که دعاهای کوچولویی که بهش عشق دادی همیشه باهاته و خدا خواست دیگه واسه کوچولو های خودت مادری کنی الحمدالله...دعا واسه منتظرا فراموش نشه خانوووووم مچکرم..... سارا جونم انشالله قلب کوچولوش همیشه سالم و شاد بتپه مبارکت باشه
الی جون عشقم مگه ممکنه نبینمت؟؟؟؟ عزیزم از دیشب درگیر گوشیمم!!!! اینترنتش ادا در آورده بود.... همسرم انقدر باهاش ور رفت درست شد!!!! تنظیماتش بهم خورده بود.... دیگه نمیتونستم صفحات رو باز کنم یا چیزی ارسال کنم.... عزیزم دلم ایشالله همیشه کیفت کوک باشه نازنین.... فوزی جون ایشالله دیگه این سری مامانی!!!! سارا جونم قربون قلب کوچیکش بشه خاله آناش!!!! ایشالله ۱۲۰ سال در سلامت کامل و شادیا بتپه!!!! ایشالله سایه مامان باباش بالا سرش باشه!!!! الی جون عزیزم واسه اون سوالت جوابی نداشتم!!!! که ورم کردن انگشتای دستم میتونه به پیاده روی و مشکل انعقادی ربط داشته باشه یا نه!!!! اما به نظرم بهونه ای هست برای کنترل و چک کردن این قضیه!!!! مامی مرسان عزیزم قربونت بشم.... دوستای گلم اینکه تک تک ازتون تشکر نمیکنم واسه اینه که کسی از قلم نیفته اما معمولا با لایک کردن احساسمو منتقل می کنم!!!! تک تکتون رو دوست دارم خیلی زیاد!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای خوبم مامان های جدید آغاز مادرانگیتون مبارک ما رو از دعای خیرتون بی نصیب نذارید آنا جون نشد برگردم صفحه های قبل رو بخونم مثل اینکه خداروشکر عمل خوبی داشتی امیدوارم بزودی زود مامان بشی که این سختی ها واست شیرین بشه خانومی جون حق داری ناراحت باشه امیدوارم خدا خودش دلت رو شاد کنه بچه ها منو فراموش نکنید دعا کنید واسم منم بتونم دوباره برم دنبال درمان و آرزوی مامان شدن رو دلم نمونه
من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد *♥️رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین***** التماس دعا
آنا جون من فقط همین یک انتقال رو داشتم، سقط نداشتم عزیزم سمی جون بتای توپی رو تبریک میگم ایشالله مامان دوقلو میشی عزیزم دیبا جونم ایشالله سیکل خوبی داشته باشی گلم، راستی دکتر شما کی بود؟ خانمی عزیزم متاسفم ایشالله دفعه دیگه مامانی، راستی شما آزمایشات رو انجام دادی؟ قبل انتقالت همه چیز رو چک.کن ایشالله که مثبت میشی!!!
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
سارا جان تبریک میگم. انشالله که 120 سال قلبش بزنه عزیزم. راستی شما هفته چندم رفتی برا قلب؟. هفته 6 دکتر به من گفته بیا. یعنی تو هفته 6 صدای قلب و میتونه بشنوه یا فقط ساک دیده میشه؟ مامی مرسان جونم ممنون از لطفت عزیزم. خیلی وقت بود که نبودی دلمون برات تنگ شده بود. انشالله به زودی خبر مادر شدن تکتکتون رو میشنویم.
سلام دوستان،من مرداد سومین پانکچر و پنجمین انتقالم بود،که منفی شد...حالا چند روز دیگه میخوام جنینای فریزم رو انتقال بدم...یه سوال دارم؟ من تمام ازنایشای ایمنی و انعقادی رو سال 91 دادم،آیا همون کافیه؟ یا میتونه تغییر کنه و نیازه که دوباره انجام بشه....آخه من الان مریض خانم دکتر عارفی هستم،سیکل های قبلی ابن سینا و بعد هم با دکتر طرازی بودم و ازمایشام هم همون موقع دادم...دوسه بار آخر هم پردنیزولون داشتم و هم سرم،اما ایندفعه دکتر عارفی گفت هیچکدوم رو نمیدم ببینیم چی میشه...من خودم یکم نگرانم که سرم ندارم
ژینا جون ممنون عزیزم ایشالا کارای شمام به خوبی پیش بره خبر مامان شدنت رو بدی . الی جونم ممنون پلم اره دیر به دیر بهمون سر می زنی ایشالا خبر بتا بهمون بدی خیلی زود . اناجونم چشم حتما ایشالا ایندفعه قرار مامان دوقلوهای خوشگل بشی به امید خدا . مامی مرسان جونم چشم مگه میشه روزهایی که خودم دنبال درمان بودم رو فراموش کنم دعای مخصوص واسه دوست جونیای مخصوص . ایشالا خدا به واسطه نی نی پاک و مصوم تو دلم دعاهامو براورده کنه ایشالا. راضی جونم ایشالا کار و بارت درست بشه وارد سیکل بشی و به امید خدا مامان بشی . منتظر معجزه خدا رو شکر سقط نداشتی ایشالا خیلی زود خدا دلت رو شاد کنه