2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
شما علائمم دارین؟؟

فقط يكم نفس تنگي دارم كه نميشه اسمشو علائم گذاشت، يكمم امروز دلم يه جوريه

اينا بخاطر زياد خوابيدنه فك ميكنم، امروز پنج دقيقه، پنج دقيقه دارم راه ميرم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
دكترم كلا ميگه آبان، البته فك كنم چون بيمار مطبش بودم

میدونی منطورم اینه چرا مطبش رفتی مطب با کلینیک چیه خیلی برا سواله من که فعلا وارد سیکل نشدم دو دلم میخوام انتخاب درست بکنم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط يكم نفس تنگي دارم كه نميشه اسمشو علائم گذاشت، يكمم امروز دلم يه جوريه اينا بخاطر زياد خوابيدنه ...

زیر دلت تیر میکشه؟؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
آره آب ولرم بايد باشه و سريع بايد بياي بيرون. ولي من ميترسم برم، حتي گفتم ميشينم روي صندلي، بازم گفت ...

نترس .خدا نخواد چیزی نمیشه. من روز دوم رفتم حموم. فقط اب گرم نباشه. زیاد هم طول نده 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
مرسی عزیزم...این خود بخود بود ..من هنوز نتونستم به مرحله انتقال برسم چون ۲ بار پانکچر کردم و هر بار ...

اي جاااانم، با جنين شناس صحبت كردي؟ ببين دوستم زمين و زمان به دعا بنده، فقط از خودش بخواه

اميدوارم جواب درستي بگيري از اين دكترها

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
میدونی منطورم اینه چرا مطبش رفتی مطب با کلینیک چیه خیلی برا سواله من که فعلا وارد سیکل نشدم دو دلم م ...

ببين دكتر طرازي توي مركز ابن سينا هم هست، ولي من چون مطبشون نزديك خونه هست و كارمند بودم توجيح دادم برم مطب.

توي كلينيك اينجوري نيست كه صد در صد بري زير نظر همين دكتر، ممكنه با يكي ديكه ويزيت بشي. خوبي ابن سينا اين هست كه دكترها باهم مشورت دارن. ولي من شنيدم هر دفعه كه ويزيت ميشي يه دكتري مياد. 

اينجوري شد كه من ميرم مطب، با اينكه كارمم گذاشتم كنار

سلام عزیزم. خوبی خودت؟ ممنون از احوالپرسیت. گشتم الان که گفتی اما پیغامی ندیدم راستش. نه نی نی سایت ...

فدات بشم الهی ...مرسی عزیزم الحمدلله منم خوبم....نه تو واتستپ نیود تو همین تاپیک بهت پیغام دادم فک کنم لابه لای پیغاما گم شد...همینکه سالمی و نینی جون هم در حال رشده و حالش خوبه کلی خدارو شکر میکنم فدات بشم....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
زیر دلت تیر میکشه؟؟

نه بيشتر ميگيره

ببين دكتر طرازي توي مركز ابن سينا هم هست، ولي من چون مطبشون نزديك خونه هست و كارمند بودم توجيح دادم ...

نه دیگه الان اونجوری نیست ابن سینا من خودم زنگ زدم و با دکتر طرازی وقت گرفتم هر موقعه هم بخوام میتونم با خودش وقت بگیرم فقط واسه روز انتقال و اینا نمیدونم چه جوریه خودشون توی ابن سینا میاد حتی اگه روز کاریش نباشه یا نه. حالا من اسفند رو وقت دارم که تصمیم بگیرم چیکار کنم خدا بزرگه تحقیق میکنم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نترس .خدا نخواد چیزی نمیشه. من روز دوم رفتم حموم. فقط اب گرم نباشه. زیاد هم طول نده 

آره چهارشنبه كه شوهرم خونست ميرم ايشالا

مرسي عزيز دل🌸

شما ني ني داري؟

سلام مرسی عزیزدلم شماخوبی ...یعنی زبونم لال،ریسک سندروم از ۲۵۰ بچه یکیش مشکل داره ...این ریسک هارو ا ...

فدات بشم تلهی عزیز دلم خیلی ممنون گل قشنگم خیالمو راحت کردی ....ایشاله که نینیت صحیح و سالم بیاد بغلت 

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
نه دیگه الان اونجوری نیست ابن سینا من خودم زنگ زدم و با دکتر طرازی وقت گرفتم هر موقعه هم بخوام میتون ...

خب اينجوري عاليه، براي انتقال و ايناش رو هم بپرس از خودشون.

راجع به بخش آزمايشگاه و جنين شناسش هم تحقيق كن 

چون تشكيل جنين براي ماها خيلي مهم و حياتيه

الهی ک جفتمون مثبت بشیم ب حق امام رضا 

انشاالله، مرسي از دعات مهربووووون😍😍