2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه چرا انقدر دیر؟ ۲۵ روز بعد از انتقال باید ساک بزرگتر و بتا بالاتر باشه

به نظرم صبر کن .خدا رو چه دیدی .شاید فسقلی داره قایم باشم بازی میکنه و چند روز دیگه خودشو نشون بده 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
18 دی  میگم زوده حالا نرم.صبر کنم هفته دیگه برم

زود ک فک نکنم باشه اگ میتونی صبر کنی صبر کن

من ۲۷ دی بودم گفت این هفته ای برم برای ساک،منم گفتم ی دفه برم برا قلب،بعد الان میبینم نمیتونم

آخه چرا انقدر دیر؟ ۲۵ روز بعد از انتقال باید ساک بزرگتر و بتا بالاتر باشه

امکانش نیست این ساک اصلا مربوط به انتقالت نباشه؟ نمی دونم از نظر علمی اصلا صحت داره یا نه ولی ممکن نیست فولیکول آزاد نشده داشتی و بعد آزاد شده؟ مثلا من شب قبل از انتقال نزدیکی داشتم، با خودم می گفتم امکانش نیست فولیکولی باقی مونده باشه و آزاد بشه. البته من سیکلم شرت و انتقالم فرش بود.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
بله من یسری پیش دکتر رزاقی آزمایشهای ایمنی دادم که دکتر علیرضایی دیدن گفتن نیازی به سرم نداری و فاکت ...

سمر جون دورت بگردم امکان داره ازمایش هایی رو که دادی برامون بگی؟ یاعکس بفرستی؟ نمیدونم شاید ایندفعه که اومدم تهران یه ویزیت با دکتر زرنانی بشم .راستی نظر دکترزرنانی چی بود براتون؟

دوستان من هنوز نمیدونم واقعا باردار نیستم یا هستم... من روز ۱۶ انتقالم بتام ۷۹ بود، بعد روز ۱۸ همون ...

وای مامان سوفی جان این همه سختی کشیدی انشالا که معجزه شده ❤️❤️ خب شاید نی‌نی دیر لانه گزینی کرده 

تو این دنیا کلی اتفاق میوفته که دکترا هیچ جوابی براش ندارن  

در چه حالی عزیزم؟  روز چندمی؟  علایمی نداری

روز ۱۶ انتقالممم ازمایش دادم مثبت بودم ، دعام کنید اینسری دلمم شاد بشه ، برام بمونه🙏🙏🙏🧡😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
روز ۱۶ انتقالممم ازمایش دادم مثبت بودم ، دعام کنید اینسری دلمم شاد بشه ، برام بمونه🙏🙏🙏🧡😍

عزیززززززم انشالله 

خدا رو هزار مرتبه شکر

ان شاالله سال دیگه روز مادر ما هم نی نی بغلمونه❤❤❤

زود ک فک نکنم باشه اگ میتونی صبر کنی صبر کن من ۲۷ دی بودم گفت این هفته ای برم برای ساک،منم گفتم ی د ...

واقعا روز ای پر استرسیه. ان شاالله همه اش با خیر و خوشی تمام میشه و این آرزومون یه روز خاطره میشه 

عزیززززززم انشالله  خدا رو هزار مرتبه شکر ان شاالله سال دیگه روز مادر ما هم نی نی بغلمونه❤❤❤

مرسی عزیزم انشالله😍😍🙏🙏

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه ها یه سوال دارم لطفا هر کی تجربش کرده بگه ، من امروز سمت چپ بدنم تا پام حس قلقلک دارم ، مور مور شدن ، مخصوصا پهلوی چپم 

این چیه؟