2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم بله استرادیوله منتهی خوراکی نیست مثل چسب نواری و بیضی شکله می‌چسبونی به شکمت از راه پوست ...

سلام ممنون گلم خیلی خوب شدگفتی مرسی اینبار پریودشم برم دکترحتمابهشون میگم

ممنون   اچ ام جی و اولگاترون رو کی زدین؟

سینال و اچ ام جی از اول پریود تا هشتم اولگالترون از هفت تا ده پریود یازدهم واریوپپتیل و یدونه سینافکت دوازدهم هیچ امپولی نداشتم سیزدهم هم عمل شدم 

در اندک من تویی فراوان یارب..
سمرجان دکتر علیرضایی مثل اینکه اعتقادی به ازمایشات ایمنی نداره .یادمه شما با دکتر رزاقی ویزیت شدین ا ...

بله من یسری پیش دکتر رزاقی آزمایشهای ایمنی دادم که دکتر علیرضایی دیدن گفتن نیازی به سرم نداری و فاکتورهای مهمت اوکی هستن ولی باز من برای مطمئن شدن دوباره بتازگی رفتم پیش متخصص ایمونولوژی دکتر زرنانی و اونم یسری دیگه برام نوشت که تکمیل کننده باشه. دکتر علیرضایی به سرم آی وی آی جی اعتقادی ندارن چون میگن اثبات شده نی و خیلی ضررهای دیگه به بدن میزنه وگرنه منکر بیماری خود ایمنی نیستن گلم که البته میگن ما احتیاط رو رعایت میکنیم و روتینمون برای همه اینه که آمپول انعقادی و آسپرین و پردینزون میدیم کلا.

در اندک من تویی فراوان یارب..
شوهر من زیر بار نمیرفت. الان که جنینامون مرده رفته نوبت گرفته. بعنی اگر بالا باشه ها میزنم میکشمش

امان ازاین مردا،والابخداحالاخوبه نه ازمایش خونه نه بیهوشی،ازمایش ب این راحتیوزورشون میادبرن انجام بدن

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
https://uupload.ir/files/frtg_۲۰۲۱۰۲۰۵_۱۴۱۵۰۷.jpg @آستاره۷۲     @طوطططیا   &nb ...

مرسی عزیزم 😘

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خداروشکر عزیزم خدا حفظ کنه نی نی تو برات گلم . بله درسته جنین شناس منظورش این بود جنین گرید آ حتما ب ...

عزیزم شما مرکز مام میرین؟دکترتون کیه؟من اصلا از این بلاست سر درنمیارم.یعنی چی بلاست؟

وای عجب دکتربی مسئولیتی.  اخه نمیفهمم چرا همچین کرده. چندتاجنین داری؟

☹☹☹

آره 

دوتا

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪