2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045061 بازدید | 684424 پست
اينجوري فكر نكن اصلا فقط اميدت به خدا باشه و هرچي پيش آيد خوش آيد . مثبت فكر كن مطمئن باش به زودي جو ...

سپردم به خدا

خدا خودش گره از کار هممون وا کنه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم منم اول دي منفي شدم قرار شد ٣ماه دارو مصرف كنم بعد برم پانکچر. آز ایمنی انعقادی هم دادم و ی ...

متاسفم که منفی شدی عزیزم ، حالا چه آزمایشایی دادی؟آیا دکتر دلیلی واسه منفی شدن نگفت بهتون؟ مگه همون به بسته جنین رو داشتی که بازم پانکچر؟ من سه بسته جنین دوتایی دارم .. 

سلام دوستای خوبم

خدارو هزار مرتبه شکر امروز با کلی ناامیدی رفتم مطب دکترم بخاطر خونریزیم ولی با کمال ناباوری دیدم قلب فندقم داره میزنه دکتر گفت هماتوم هم نداری خونریزیت بخاطر آسپرین بوده که قطعش کرد😭😭

این لحظه رو برای تک تک دوستای خوبم از خدا خواستم❤

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام دوستای خوبم خدارو هزار مرتبه شکر امروز با کلی ناامیدی رفتم مطب دکترم بخاطر خونریزیم ولی با کما ...

مبببببارک باشه عزیزم چشم ودلت روشن ایشالا قلب جوجه نازت تا ۱۲۰سال بتپه براتون 

آره گلم، شرایط بالینی شما داره واضح فریاد میزنه، ضد انعقاد نمیخوام 😅😅😅😅

عزیزم رفتم امروز سونو شدم خداروشکر قلب نینیم داشت میزد😍 دکتر آسپرینو برام قطع کرد گفت هماتوم هم نداری خونریزیت بخاطر آسپرین بوده ولی گفت هر وقت کامل پاک شدی استرادیولو بکن روزی دو تا چون دیگه آسپرین نداری. میگم به نظرت دوز استرادیولو زود کم میکنه خطری نباشه؟ راستی یه hcg رو شنبه زده بودم یکیم داد فردا بزنم اونو نمیدونم برای چی داده

نه عزیزم گفتن ۳تا تخمک بع درد خورده که اونم ببینیم رشد می کنن ...باورت میشه نمی خوام برم انتقال  ...

نگو اینجوری عزیزم چرا نری انتقال مثبت فکر کن از الان ناامید نباش محکم برو جلو هنوز که چیزی معلوم نیست. روزی که من انتقال میدادم یه خانومی باهام بود میگفت از ۷ تا تخمک دوتا جنین تشکیل شده دوتاشم انتقال داده بودن امروز تو مطب دیدمش اونم مثبت شده بود پس ناامیدی نداریم.

آسپرین واقعا رقیق کننده ی بدیه توی این موارد من متعجبم دکترتون با خودش چندچنده

عزیزم امروز رفتم پیش دکترم آسپرین لعنتی رو حذف کرد دیگه.. کلا من مشکل دارم تا دیروز می گفتم چرا آسپرینو قطع نمیکنه امروز میگم قطع کرد نکنه مشکلی پیش بیاد😒 راستی خواهری قلب نینیم هم داشت میزد همتونو دعا کردم اون لحظه رو تجربه کنین

مبببببارک باشه عزیزم چشم ودلت روشن ایشالا قلب جوجه نازت تا ۱۲۰سال بتپه براتون 

قربونت برم نازنین جون ان شاءالله پسمل شمام صحیح و سالم بیاد بغلتون..🥰 انشاالله قسمت همه ی خانومای منتظر

عزیزم دعا کن همه چی تا آخر به خوبی بگذره

راستی نازنین جان من همراه غذام ترشی دوست دارم بخورم اصلا بدون اون یه قاشقم نمیتونم بخورم البته اصلا سرکه شو نمیخورما ضرری که نداره؟

قربونت برم نازنین جون ان شاءالله پسمل شمام صحیح و سالم بیاد بغلتون..🥰 انشاالله قسمت همه ی خانومای م ...

مرسی عزیزدلم الهی امین ...اگه فشارت نمیوفته ومعده دردنمیگیری بخور من خودم یه ظرف ۱۵کیلویی ترشی درست کرده بودم خوردیم جاتون خااالی 😁😁😁

مرسی عزیزدلم الهی امین ...اگه فشارت نمیوفته ومعده دردنمیگیری بخور من خودم یه ظرف ۱۵کیلویی ترشی درست ...

نوش جونتون عزیزم😉😉😀😀 نه زیاده روی نمیکنم آخه در حد دو سه قاشق برای اینکه غذا از گلوم بره پایین. باشه ممنون گلم نگران بودم نکنه ضرر داشته باشه