2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ببین گلم میشه یه شرح حال کامل کامل از مشکلتون، مشکل همسرتون  درمان هایی که انجام دادبن آزمایش ...

سلام عزیزم. خودم تنبلی تخمدان و تیروئید کم کار و شوهرم واریکوسل. عمل کرد ولی تغییر نکرد. خیلی ضعیفه هم تعداد هم حرکت هم مورفو.. دکتر برام میکرو نوشتن ک بعد پانکچرم 4 تا جنین تشکیل شد مهر ماه.. هایپر شدم نشد انتقال بدم این ماه ک رفته بودم برا انتقال دکتر گفت ک آندومترم بعضی جاها زیاد رشد کرده بعضی جاهاش کم. گفت هیستروسکوپی کنم ک بالاخره انجام دادم و منتظرم جواب آزمایشام بعد ده روز بیاد.. چ آزمایشیه از نمونه بافت رحمم میگیرن؟؟ و اینکه برای انتقال چکارا باید بکنم.. خیلی ناراحتم یکساله درگیر این میکرو شدم هنوز به انتقال نرسیدم خیلی کند پیش میره 😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم نه ناراحت که نمیشم مرسی که راهنمایی میکنی من که دکترم رو نمیشناسم ولی خب خیلیا گفتن خوب ...

سلام عزبزم اولن که برای داداشن صلوات فرستادم و فاتحه خوندم و ازخدا میخوام که ق رحمتش بکنه و طلب امرزش براش میکنم ....ایشالله که خدا بهت صبر جمیل بده که جایگاه هممون پیش خودشه .....ایشالله که خودت هم به انید خدا نتیج بگیری و خدا پاداش صبرت رو بده بهت....گلم درخواست دوستیموقبول کن

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام عزبزم اولن که برای داداشن صلوات فرستادم و فاتحه خوندم و ازخدا میخوام که ق رحمتش بکنه و طلب امرز ...

ممنونم عزیزم خدا عزیزاتون رو براتون حفظ کنه خیلی لطف کردی انشالله گلم همچنین. باشه قبول میکنم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه گلم برای اندومتریوز و لکه بینی ناشی از اون دارو گیاهی خوردم  لوله عمل کردن برداشتن ، ولی دک ...

ممنونم عزیز دلم....منم لاپرو کردم ...یه لوله ام رو بستن یکیش رو هم باز کردن البته این جریان مال دوسال پیش بود الان که نمیدونم دیگه چه خبره اون تو ☺میشه درخواست دوستیمو قبول کنی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ممنونم عزیزم خدا عزیزاتون رو براتون حفظ کنه خیلی لطف کردی انشالله گلم همچنین. باشه قبول میکنم

ممنونم گلم🌹🌹🌹🌹

عزیزم در مورد پی آر پی و اون آمپول که گفتی و چسب جنین, توضیح میدی؟

ببین گلم prp از پلاسمای خون خودت به رحم تزریق میکنن مثل iui

چسب جنین آمپول gcsf هست که به بازو تزریق میشه و احتمال لانه گزینی رو بیشتر میکنهه

گلم من هم بهش گفتم آزمایشای سقط مکرر رو بنویس هم گفتم بدنم خود به خود کبود میشه. که البته تو پاهام م ...

ببین میتونی همه رو تو دولتی انجام بدی و فقط اون یک آیتم رو خصوصی بری ها

من لیست آنا جون رو میذارم ولی بعید میدونم مشکل ایمنی و انعقادی داشته باشی

کبودی پا بیشتر نشونه رقیق بودن خون هست به اصلاح 

گلم من هم بهش گفتم آزمایشای سقط مکرر رو بنویس هم گفتم بدنم خود به خود کبود میشه. که البته تو پاهام م ...

عزیزم این یه متن هست که قبلا آماده نوشتم ممکنه تمام موارد شامل حال شما نشه 

عزیزم این کلا لیست آزمایش های تکمیلی هست آنا جون زحمتش رو کشیده، هر کدوم رو دکتر صلاح بدونه برات بررسی میکنه، اگر دفعه اول و دوم انتقال هستی و مشکل خودایمنی نداری نیاز به بررسی نیست

اگر جنین فریز هم داری که فقط ایمنی و انعقادی انجام بده بقیه رو لازم نیست

در کنار اینها شاید دکتر بهت بگه هیسترو از رحم انجام بدی یا prp یا هچینگ جنین، یا انتقال جنین بلاست باشه و... کارهای تکمیلی دیگه برای + شدن در دفعات بعدی ivf

نسخ آزهای تکمیلی:

نسخه اول: برای همسرتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون!!!!

MTHFR

PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:

Protein c

Protein s