2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044512 بازدید | 684391 پست
هچينگ رو الان در موردش خوندم، نه عزيزم نكردم. ولي ايندفعه هيسترو و خراش انجام دادم توكل به خدا

انشالله این انتقال مثبت میشی👶👶❤❤ دکتر با سونو تشخیص داد ک خراش نیاز داری یا خودت خواستی انجام بدی؟ یعنی اگه نیاز داشتم خود دکترم بهم میگفت؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چه عالی 😍😍 خداروشکر چقدر برات خوشحالم عزیزم راستی بلاست کرده بودنشون جنین ها رو؟

مرسی عزیزم انشالله بزودی کلی جنین برای شما تشکیل شه و با اولیش مامان بشی عزیزم. نه دکترم گفت اصولا سه روزه یا چهار روزه فریز میکنن و موقع انتقال یکی دو روز قبلش بلاست میکنن .

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام شما بهتر شدين؟

بله گلم خداروشکر خیلی بهترم دیگه دردی توشکمم ندارم. فک کنم فقط دو سه روز اول درد داشتم بعد کاملا اوکی شدم. شما اگه دردی داری حتما با دکترت درمیون بزار گلم انشالله هرچه زودتر اوکی بشی

عزیزم هزینه پانکچر چقدر شد؟  برای فریز جنین چقدر شد؟

والا من روزی که رفتم برای پانکچر.

یه پنج و نیم اول بعد یه چهارصدو پنجاه و هفت و بعد سه میلیون که این سه میلیون برای فریز و انتقال روش نوشته و نوشته اللحساب. جمعا اونروز که پانکچر شدم هشت میلیون نهصدو پنجاهو هفت کارت کشیده

والا من روزی که رفتم برای پانکچر. یه پنج و نیم اول بعد یه چهارصدو پنجاه و هفت و بعد سه میلیون که ای ...

چه جالب پس سه تومن فریز اول گرفتن 

اخه از کجا معلوم چه تعداد جنین تشکیل بشه که این همه میگیرن باید پس نه میلیون جور کنیم 

من نشسته بقیه شکمیارو میزدم! خیلی وحشتناکه سوزنش درد داره شما هم اینجورید؟؟ من همسرم برام میزنه نمی ...

عزیزم منم انوکسارو نیمه نشسته میزدم سوزنش درد داره آخه انگار سخت میره تو پوست اما به توصیه دوستان قبلش یخ میزاشتم بعد میزدم جاش تقرییا بی حس میشد خیلی بهتر میشد 

ایشالا اینبار مامان میشی و لذتش رو میبری

سلام خانمااااااا من این آنوکسا جدیدرو زدم وای عالی بودددد عالی دللم میخواد فقط انوکسا دیگه بزنم😂😂😂چقد خوشحالم که اینجا هستم و دوستانی مثل شما دارم من و نجات دادید واقعا خیلیییی تشکررررر میکنم اگه اینجا نبود و شماها نبودید من باید همچنان هروز عذاب الهی میل بافتنی و تحمل میکردم که نشدنی بود!!! مرسییییییییییی عشقا😍😍😍😍

@samin11‍  @گندم10‍  @دلارام_99 @mahlaghaa‍ @دارچین98 @ترلا‍  @shadennn‍  و بقیه بچه ها و دوستان و اشنایان😂😂من و از قعر دوزخ نجات دادید یک دنیا سپاسگزارم❤️❤️

عزیزم منم انوکسارو نیمه نشسته میزدم سوزنش درد داره آخه انگار سخت میره تو پوست اما به توصیه دوستان قب ...

الی جون برند انوکسامو به توصیه بچه ها عوض کردم سوزنش شد مثل سینال اینقد راحت و بدون درد عالی شد امروز زدم 😍شما هم خواستید بزنید برندشو عوض کنید من اون  osve بود که افتضاح افتضاح بود الان البرزدارو هست عالی بود

عزیزدلم شما ازمایش دادید؟ 

آره‌عزیزم‌منفی‌شدم😔😔

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
انشالله 🙏🏻 من خودم هیچوقت تو ivf ندیدم تو بارداری طبیعی دیدم چون تخمک گزاری جابجا میشه متوجه نمی ...

والا‌اسم‌کاربریشون‌یادم‌نیس.امابودن.

پناه‌برخدا..انشالله‌خدادست‌هاتوخالی‌نمیزاره

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
چه جالب پس سه تومن فریز اول گرفتن  اخه از کجا معلوم چه تعداد جنین تشکیل بشه که این همه میگیرن ...

والا نمیدونم اصلا چی به چیه من که اونموقع تو اتاق عمل بودم همسرمم اصولا عادت نداره بپرسه چی به چیه فقط فوری کارت میکشه بخاطر همین نمیدونم چطوریه تازه روی قبضش زده اللحساب برای فریز و انتقال گفتم شاید یه مقدارشم برای انتقال باشه بعد موقع انتقال کمتر بگیرن شایدم نه نمیدونم.

منم مشکل ایمنی داشتم ۴بار میکرو نا موفق داشتم بار پنجم دکتر پردنیزلون تجویز کرد دو قلو باردار شدم

عزیزم‌پردینازول‌روازکی‌شروع‌کردی‌تاکی‌ادامه‌دادی؟