2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044395 بازدید | 684384 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه من ميرم مطب خودم مشكلي نداشتم ولي همسرم مورفو يك هست بخاطر همين فك كنم منفي شد امسال ولي خ ...

سلام

شما قبل از انتقال آزمایش ایمنی انعقادی داده بودین؟ کیفیت جنینات خوب بود؟ برات هچینگ کرده بودن؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

[QUOTE=174427759]دوستان کسی اطلاع داره هزینه جنین فریز را باید حضوری بری پرداخت کنی .اگه پیگری نکنی به 

به کسی که نمیتونن بدون اجازه شمابدن،میگن میریزن دوربه حرف خودشون

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام شما قبل از انتقال آزمایش ایمنی انعقادی داده بودین؟ کیفیت جنینات خوب بود؟ برات هچینگ کرده بودن؟

نه عزيزم دفعه اول فقط آزمايش ذخيره تخمدان و ميزان ويتامين دي وتيروئيد و اين چيزا بررسي شد برام، ولي موقع پانكچر از همه پرسيدن كه كسي ميخواد آزمايش ايمني انعقادي بده؟ من چون تجربه نداشتم نخواستم

ولي اين دفعه دكترم سي دي ماركرها رو بررسي كرد برام گفت مشكلي نيست تا روز پانكچر و كيفيت تخمك ها

كيفيت جنين هام گريد C بود

هچينگ نميدونم چيه عزيزم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
نه عزيزم دفعه اول فقط آزمايش ذخيره تخمدان و ميزان ويتامين دي وتيروئيد و اين چيزا بررسي شد برام، ...

هچينگ رو الان در موردش خوندم، نه عزيزم نكردم. ولي ايندفعه هيسترو و خراش انجام دادم

توكل به خدا

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
البته میدونم که منفیه ولی ظاهرش نشون میده مشکوکه 😔

چطور؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خواهراچطوری عکس ازمایش میتونم اپلودکنم بذارم اینجا؟کسی بلده راهنماییم کنه،ممنون میشم

عزیزم تو گوگل سرچ کنید آپلود عکس رایگان و بعد میزنید انتخاب فایل از توگالری تون انتخاب میکنید وبعد لینک را کپی میکننید اینجا

توضیحات کامل را با کلیپ هم میتونید ببینید

عزیزم تو گوگل سرچ کنید آپلود عکس رایگان و بعد میزنید انتخاب فایل از توگالری تون انتخاب میکنید وبعد ل ...

دست گلت دردنکنه عزیزم محبت کردی🙏🏻

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

@زینبی_بابا          

سلام عزیزم خوبی من سرماخوردگی شدید گرفتم  قرص سرماخوردگی و .......... میخورم بعد قرار پانکچر بشم عزیزم بنظرت با وجود سرماخوردگی پانکچر کنم یا بزارم برای بعدا و کنسل کنم ؟ میخام بدونم سرماخوردگی تو تعداد و کیفیت تخمک حاصل از پانکچر تاثیرگذار  است ؟ 

نه عزيزم دفعه اول فقط آزمايش ذخيره تخمدان و ميزان ويتامين دي وتيروئيد و اين چيزا بررسي شد برام، ...

حالا من سی دی مارکر نمیدونم چیه😊 البته اینجا اسمشو خیلی شنیدم. همن ازمایشات ایمنی میشه؟

عزیزم هچینگ یه روشه که با لیزر یک لایه از سطح روی جنین رو برمیدارن که راحت تر از پوسته دربیاد و لانه گزینی کنه. کلا هچینگ یعنی باز شدن پوسته ی دور نطفه جهت لانه گزینی. نطفه های عادی، خودشون بصورت طبیعی باز میشن. اما جنینی که ضعيفه یا نمی تونه اون حصار رو بشکافه و از بین میره یا اگه بتونه چون بهش فشار میاد نمی تونه لانه گزینی کنه اگه بتونه هم باز به علت ضعف و فشاری که بهش میاد بعد از لانه گزینی ممکنه نتونه زنده بمونه. تو لیزر هچینگ یکی دو لایه از دور نطفه رو حذف می کنن تا راحت تر و با تلاش کمتری بقیه ی لایه ها رو بشکافه و لانه گزینی کنه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻