2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم من این ختم رو انجام دادم ولی نتیجه نگرفتم....فقط روز اخر چیزی پخش نکردم.....چون خانومی که بهم ...

حتما باید یه چیزی روز آخر خیرات کنی هرچیزی میتونه باشه خرما،نون پنیر سبزی یا مثلا شکلات و....

من گفتم تو این کرونا فقط شکلات پخش کردن خطرناک نیست و طرف میتونه بخوره با خیال راحت

اوابوست برا همه چی خوبه هم کیفیت هم تعداد بخصوص کیفیت...حتما اگه میتونی بخر بخور وقتی تو کیفیت اثر ...

عزیزم تخمدانی که کوجیک شده هم براش اووبوست خوبه؟...من به خاطر کوچک شدن تخمدان و بالا بودن هورمون fsh دو ساله پری نمیشم...

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما باید یه چیزی روز آخر خیرات کنی هرچیزی میتونه باشه خرما،نون پنیر سبزی یا مثلا شکلات و.... من گف ...

چقد سختی کشیدم ...☺یعنی دوباره از اول بگیرم؟......شما فط بسم الله میگفتی ؟من بسم الله الرحمن ارحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم تخمدتنی که کوجیک شده هم براش اووبوست خوبه...من به خطر کوچک شدن تخمدان و بالا بودن هورمون fsh د ...

بنظرم برای بالا بردن کیفیت تخمک اوابوست خیلی موثره حتی من کامنتایی که خوندم خانمایی که ذخیرشون پایین بود علاوه بر deaha اوابوست هم خوردن و خیلی راضی بودن

من والا نمیدونم برای تخمدانی که کوچیک شده هم تاثیر داره یا نه عزیزم فقط در همین حد میدونستم من

چقد سختی کشیدم ...☺یعنی دوباره از اول بگیرم؟......شما فط بسم الله میگفتی ؟من بسم الله الرحمن ارحیم ب ...

آره واقعا سخته ولی می ارزه...منم بسم الله رحمان الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم میگفتم

مطمئنی از من پرسیدی😳اخه من همش میرم پیامامو چک میکنم اصلا پیامی ازت نیست عزیزم من روز آخر شکلات پخ ...

اره خودمم تعجب کردم بخدا حتما اشکال از سایت بوده گفتم بعیده زی زی جوابم نداده باشه..عزیز باید همون روزی ک میخوای ختم انجام بدی پاک باشی یعنی پریود نباشی؟؟اون سوره قدر ک چندروز قبل انتقال انجام دادی بعد انتقالم انجام دادی؟؟من امروز زنگ میزنم مطب دکتر میگم به منشی ک ب دکتز بگه نیازی هست واسه انتقال دومم خراش و پی ار پی انجام بده واسم..واسه هیچنگ همون موقع  ک رفتم برا انتقال میگم انجام بدع واسم...براممم دعاکن دلت خیلی صاف سرنماز هات اسمم مهرنوش خبلی سختی کشیدم از ی طرف طعنه هاا ولی امیدم به خدا و دعاهای خیرشما عزیزان

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
سلام بچه ها لیزا جون مبارک باشه خیلی خوشحال شدم ان شاالله امسال تمام انتقال ها جوابشون مثبت باشه ...

عزیزم چه ازمایشی دادی؟ازمایش هورمونی؟

اوابوست برا همه چی خوبه هم کیفیت هم تعداد بخصوص کیفیت...حتما اگه میتونی بخر بخور وقتی تو کیفیت اثر ...

اووبوست چه مارکی!؟ 

من یه مارکی قیمت گرفتم 700هزاتومن بود!! 

ارزون ترش نیس!؟ 

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
بچه ها كسايي كه انتقال تازه داده بوديد يادتون مياد وقتي قرصهاي استروژن مي خورديد سينه هاتون حساس و د ...

اره عزیزم مال من وحشتناک بود؟

فاصله با ناف 4 انگشت، حالا یا سمت چپ یا سمت راست زاویه هم عمود یا همون 90 درجه

سلام زینبی جان

من تو روز ده سیکلم تخمکای سمت راستم بالغ شده بود ولی چپی ها نه

دیگه ازمایش استرادیول ازم گرفتن عددش ۲۵۰۰ بود که دکتر گفت نشونه هایپر شدنه

ولی من علامت هایپری ندارم

خلاصه که دیروز صبح ستروتاید زدم بعدازظهر گفتن دیگه نه سینال بزن نه ستروتاید

فقط دوتا دیفرلین داد که دیشب ساعت ۲/۱۵زدم

فردا ساعت ده هم وقت پانکچر دارم

اینم بگم دکتر گفت احتمال داره سه چهارروز بعد مجدد پانکچرت کنیم که تخمکای چپت رو هم بکشیم که من قبول نکردم راستش برام مقدور نبود دوبار هزینه پانکچر بدم

خلاصه که زینبی جان گفتم باهات مشورت کنم ببین تصمیم درستی برام گرفتن یا نه

فردا هم دکتر نهرانی نژاد تورویان عمل میکنه منم ازش شناختی ندارم

راستی زینب جان من دیروز ساعت ۱۰ ستروتاید زدم به نظرت تا ده صبح فردا که میشه ۴۸ ساعت تخمکام ازاد نمیشن؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
نازنین جون ممنون که به یادم بودی مهربون...از نظر روحی بهم ریختم...دارم با خودم کنار میام...نی نیم رو ...

عزیزدلم همش به فکرت بودم درکت میکنم منم پارسال همچبن تجربه ای داشتم تازه بزرگتر بود برای من ....ایشالا به زودی جاش برات پرمیشه وناراحتیاتو فراموش میکنی ...مواظب خودت باش، من خیلی تودارم پارسال بعد اون اتفاق حتی نمیتونستم گریه کنم با هیشکی حرف نمیزدم ولی گذشت والان خدا یه فرشته دیگه بهم داده الهی که شماهم مثل من سورپرایز میشی