2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047854 بازدید | 684630 پست
سلام ممنون اناجون که جواب بچه ها رو راجع به سوالایی که ازم داشتن نوشتی لطف کردی . نمی تونستم وارد سایت بشم الان اومدم دیدم اناجون زحمت کشیده ممری جونم نه من بعد پانکچر فقط همون روز یه خورده درد داشتم و سنگین بودم ولی فرداش دیگه انگار نه انگار که عملی بوده. در ضمن الانم روزی دو تا پردونیزلون می خورم تا برم مطب ببینم که دکتر چی می گه دیشب رفتم جواب ازمایشم رو بگیرم ازمایشگاه بسته بود امروز صبح همسری رفت گرفت بتام 430.4 شده و رنج ازمایشگاهش رو نوشته سه هفته . ایشالا قسمت همه بچه های تاپیک بشه . امین فردا ازمایش دوم رو باید بدم التماس دعا ایشالا که مشکلی نباشه. از بیمارستان ابانم تماس گرفتن و نتیجه رو پرسیدن ./ یادم رفته بود زنگ بزنم خبر بدم . صبور جون سوالایی رو که کردی اینجا جواب می دم عزیزم سمی جان پردنیزلون را بعد از جواب مثبت هم باید بخوری یا دیکه تمام شد؟ بیست و یکم انتقال داشتم از بیست و هشتم درست یه هفته بعدش شروع کردم روزی دو عدد هزینه ازمایشات انعقادی و ایمنی و ژنتیک چقدر شد؟ ازمایشگاه نیلو دادم ازاد 1200 با بیمه حدود 950 یا 900 شد عفونتت که تو سونو معلوم شد عفونت واژن بود یا رحم؟ با همون قرص مترونیدازول مصرف کردم و سعی کردم از وقتی رفتم تو سیکل ببخشید نزدیکی نداشتم . که دچار عفونت نشم . فقط سه شب قبل پانکچر نزدیکی داشتم اونم به خاطر تخلیه اسپرم امیدوارم بهت کمک کرده باشم
کیمیا جون آره عزیزم رفتم نگاه کردم و ظاهرا مشکل ایمنی نداری!!!! اما در مورد انعقادیت چیزی نمیدونم!!!! آزهای Mthfr و pai1 رو انجام دادی؟؟؟؟ اگه mthfr الل هتروزیگوت داشته باشه درمانش با فولیک اسید و ب۶ و ب۱۲ هست!!!! اگه pai1 الل هتروزیگوت داشته باشه اون موقع درمان با آسپرین و هپارین و سلکسان و .... هست!!!! ممری جون سی دی ۶۹ هم به ایمنی ربط داره و من آزمایشگاه آرژانتین انجام دادمش!!! منظور از انجام آز ژنتیک نمیدونم همین کاریوتایپ رو میگی یا ژنتیک مولکولی مد نظرته؟؟؟؟ چون ژنتیک مولکولی همون mthfr و pai1 و یکیم اگه اشتباه نکنم وی لیدن. اگه این مد نظرته که اینا مشکلات انعقادی و حضور ژن غلظت رو نشون میده!!!!! کاریوتایپ بحث بررسی شکل کرومزومهاست و اگه انجام ندادی بهتره انجام بدی تا خیالت راحتتر باشه!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنا جون خوبی؟ آنا جون من الان 4 روز از پریودم گذشته به نظرت چرا؟ زنگ زدم از مامای خانم دکتر پرسیدم گفت بخاطر تنها استرادیول نمی تونه اینهمه عقب افتاده باشه به نظرتون چرا اینجوری شده؟ اولین بار تو عمرمه که تاخیر بدون لک بینی دارم ماه قبل که سیکلم ناقص موند اونهمه هم که دارو هورمونی خورده بودم بیشتر از 5 روز عقب نیفتاد من می خوام پریود شم تا درمانمو شروع کنم خداااااااااااا
سلام امروز روز دو پری م بود رفتم سونا واسه انتقال دهانه رحمم باز کردم اشکمو درآوردن گریه کردم همون لحظه خدا صدا میزدم میگفتم نگاه کن چقدر باید درد بکشیم تا حدی ک دستیار دکتر میخواست در بیاره تموم شد دکتر گفت اینا درد شون نیست روحیه شون درد داره واقعا درست گفت مثل عکس رنگی برام درد داره وای از الان مکافات انتقال دارم درد اونا چیکار کنم من بدبختیم آینه ک ته رحممو باید با پنز باز کنن ی سوال برا اینکه اندومترم خوب باشه غیر استرادیول چی بخورم منظورم غذایی مثل نشاسته یعنی تو کدوم صفحه درج شده ممنونم ببخشید زیاد شده
فرزندم،  نور چشمم،  عاشقتم. 
الهه جون عزیزم فکرت رو مشغول نکن.... عزیزم تو بازم یه دارویی داشتی!!!! من بعد چند ماه یه ماه ۴-۵ روز پریودم جلو افتاد یه ماه دو هفته تاخیر!!!! بدون هیچ علتی و حتی یه داروی هورمونی!!!!! پس عزیزم زیاد فکرت رو درگیر نکن.... بعد از این همه هورمون تراپیا این چیزا دیگه عادیه!!!! منم همیشه پریام ۲۶-۲۷ روزه بودن!!!! پس ریلکس باش!!!! خزر جون چه میشه کرد هر کدوممون به نحوی داریم اذیت میشیم.... فقط به این فکر کن ته قصمون ایشالله خیلی شیرینه!!!! عزیزم لوبیا سبز میگن برا آندومتر خوبه اما حواست باشه طبعش سرده!!!! اگه طبعت گرمه که هیچی اما اگه طبعت سرده لوبیا سبز رو یکم با ادویه جات گرمش کن!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خزر و صبور جون فقط حواستون باشه سویا برا کسی که کم کاری تیروئید داره اصلا خوب نیست!!!!! گوجه هم زیادیش برای کسی که مشکل انعقادی داره خوب نیست!!!!! حواستون باشه به قیمت درست کردن ابرو چشم در نیارین!!!!!
سلام دوستای گلم ان شالله همتون زودی جواب بگیرید منم می خوام میکرو کنم ولی نمی دونم کجا بهتر واسه میکرو از ابن سینا و صارم خوشم نمی یاد به جز اینا جایی بهتر هست هم دکتر خوب باشه وهم بیمارستان واسه میکروو استرس هم دارم
خدایا شکرت  مواظب نی نیم باش بعد اینهمه انتظار
سلام دوستای گلم ان شالله همتون زودی جواب بگیرید منم می خوام میکرو کنم ولی نمی دونم کجا بهتر واسه میکرو از ابن سینا و صارم خوشم نمی یاد به جز اینا جایی بهتر هست هم دکتر خوب باشه وهم بیمارستان واسه میکروو  استرس هم دارم
راستی من مشکل انعقاد خون هم دارم 68 ولی رنج نرمالش باید 80 تا 120 باشه دارم آسپرین میخورم مشکل اصلیم پلی کیست هست و دخیره تخمدانم 2.1 که به گفته دکترم باید زود دست به کار بشم 5 سال تو اقدامم و شوهرم مشکلی نداره و دوبار سقط کردم
تانریم جان اگه ابن سینا رو ترجیح نمیدی پس یعنی از مرکز ناباروری صرف نظر میکنی.... من جای شما باشم مطب یکی از دکترارو انتخاب می کنم و به راهم ادامه میدم.... اکثر دکترایی که تو صفحات اولیه اسمشون برده شده دکترای خوبین!!!! یکیشون رو انتخاب کن و برو زیر نظرش باش!!! بیرده بونو بیل اولو تانریمیز هر آن کالبیمیزده و دونوب باخماق گرکمیر!!!! اوماریم ان یاخین زاماندا اولادیوین اورک چارپینتیسی تانریمیزین اوره ییمیزین ایچینده اولدوغون حاطیرلادار!!!!
سلام دوستای من خوبین منم مث خیلیا ناراحتم ودلیلشو نمیدونم چرا بتام کم شد اما بازم شکرخدا که این چندروز حداقل مامان شدم فردا ازمایش اصلیمه که رویان نوشته میرم انجام میدم بااینکه میدونم منفی ام انا جون رویان بهم گفت وقتی بتات کم شده نمیشه زیاد امیدواربود جنین کیفیتش مهمه نمیدونمم کدوم گرید رو انتقال دادن ازمایشگاه جواب نمیده فقط میگه خوبه
چقدر خوبه که هستی...
زنگ زدم مطب به کشانی گفتم که از اول مثبت شده کی باید بیام مطب گفت فردا رو هم بده شنبه خبر بده تا بهت تاریخ بدم بیای مطب ولی تا اون روز همه داروهاتو باید ادامه بدی . گفتم یه سری از داروهام داره تموم میشه گفت دفترچه بیمه رو بیار مطب بدم دکتر برات بنویسه . خانمی جون ایشالا خیلی زود نی نی دار بشی عزیزم .