2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045103 بازدید | 684429 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهان فک کردم مشهد بوده به نظرت اینبار نوین ادامه بدم یا برم ارمغان خیلی سر در گم شدم😐

نه تهرانه 

بخدا نمیدونم عروس عموی شوهرم نوین دوبار انتقال داد منفی شد الان میره ارمغان  تحت نظر دکتر موسوی فر هس خیلی ازش تعریف میکرد ولی من رفتم رضوی تحت نظر دکتر زارعم

منم خیلی اذیت شدم بهم گفت یه ذره گرفتگی داره تحمل کن داره باز میشه. اما من خیلی درد کشیدم. تو نتایج ...

یعنی اگه بگیم نمیخوایم لوله هابازشه،کارمون تموم میشه؟چون من ک طبیعی نمیتونم بچه دارشم بازبودن لوله بدردم نمیخوره

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
نه تهرانه  بخدا نمیدونم عروس عموی شوهرم نوین دوبار انتقال داد منفی شد الان میره ارمغان  ت ...

دکتر عطاران تو رضوی برام ای وی اف کرد. یه بار که دکترم نبود، دکتر زارع برام سونو انجام داد. دکتر خوبیه به نظرم. امیدوارم شما نتیجه بگیری.

نه تهرانه  بخدا نمیدونم عروس عموی شوهرم نوین دوبار انتقال داد منفی شد الان میره ارمغان  ت ...

منظورت دکتر زهرا زارعی هستش

حس پیدا نشدنی فقط؛ حس مادریه +سختی‌های زندگی، با بچه‌هام قابل تحمله🫶
الهی آمین بله گلم

توکل کن به خدا. امیدوارم شما و بقیه بچه ها بزودی مامان بشید. 

واسه منم دعا کنید. دوبار پانکچر و دو بار انتقال منفی. جنین هم ندارم دوباره باید برم تو سیکل پانکچر.

احتمالش کمه ثمین جان سونو شدی واسه آندومتریوز؟  کف لگن رو معاینه کردن؟  عکس رنگی گرفتی؟ ...

سونو برا آندومتریوز نه نشدم .کف لگن معاینه نشدم.عکس رنگیم برا یکماه و نیم پیشه لوله هام باز بود مشکلی نبود عفونت هم ندارم .به نظرت به دکتر طرازی بگم بررسیم کنه یعنی خودش نباید بررسی میکرد هیسترو هم شدم پارسال هیچ مشکلی نبود

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه عزیزم. من ابن سینا باهاش انتقال دادم بدون سونو. البته قبلا شنیده بودم تو بیمارستان خصوصی با سونو ...

من تو بیمارستان ابان انتقال داشتم ولی نه اونجام بدون سونو

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
احتمالش کمه ثمین جان سونو شدی واسه آندومتریوز؟  کف لگن رو معاینه کردن؟  عکس رنگی گرفتی؟ ...

کف لگن رو چطوری معاینه میکنن؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....