2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045237 بازدید | 684440 پست
اصلا درد آنچنانی نداره ک قابل تحمل نباشه فقط یکم زیر دلت درد میگیره همین اصلاااا انقد ترس نداره من ا ...

آره عزیزم

واسه شما که لوله ها باز بوده درد نداشت

اما واسه من که یکی از لوله هام بسته بود از درد مردم و زنده شدم. خیلی دردش وحشتناک بود☹☹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سلام من امروز رفتم ابن سینا ویزیت شدم جواب آزمایشاتم اومد خوب بود ویتامین د۳ فقط ۳۴ بود یعنی ق ...

آخجووووون

خدلروشکر ثمین جونم

اگه لازم باشه خودشون میگن

ولی حالا تو بهش یادآوری کن ضرر نداره که

شوهرت چی؟دیگه ویزیت نشد

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام سلام من امروز رفتم ابن سینا ویزیت شدم جواب آزمایشاتم اومد خوب بود ویتامین د۳ فقط ۳۴ بود یعنی ق ...

پیش کدوم دکتر ویزیت شدین ؟

دکتر من اصلا به من قبل از پانکچر قرص مکمل نداد 

آخجووووون خدلروشکر ثمین جونم اگه لازم باشه خودشون میگن ولی حالا تو بهش یادآوری کن ضرر نداره که ش ...

فدات عزیزم

والا تنها اومدم تهران .هم آز dfi و هم آز خون میخوان ازش قراره تا فردا خودشو برسونه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
پیش کدوم دکتر ویزیت شدین ؟ دکتر من اصلا به من قبل از پانکچر قرص مکمل نداد 

من دکترم طرازی هستش ولی امروز چون نبود پیش امجد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
فدات عزیزم والا تنها اومدم تهران .هم آز dfi و هم آز خون میخوان ازش قراره تا فردا خودشو برسونه

ثمین جون به سلامتی این سری همه چی خپب پیش میره

ببین برای آزمایش dfi با آزمایشگاهش صحبت کن بعضی موقعها انجام نمیدن کلاس میزارن میگن باید از دو هفته قبل وقت بگیرین

ثمین جون به سلامتی این سری همه چی خپب پیش میره ببین برای آزمایش dfi با آزمایشگاهش صحبت کن بعضی موقع ...

مرسی عزیزم صبح اتفاقا پرسیدم ازشون گفتن فردا صبح اینجا باشه

من دکترم طرازی هستش ولی امروز چون نبود پیش امجد

ایشالله بهترین تخمک و بهترین جنینا رو داشته باشی عزیزم 

من با دکتر فاطمی ام 7 تا تخمک داشتم از اینا فقط 3 تا جنین شد با گرید a 

بهم گفتن دوماهه بعد بیا برای انتقال 

حالا میخوام برای انتقالم دکترم رو عوض کنم 

چون تعدادشون کمه خیلی میترسم 

آره عزیزم.من قبلا یک بار با آی یو آی بار داشتم که قلبش هفته 10 ایستاد.تو اون دفعه من کوچکترین علامتی ...

آخی عزیزم 😔 ان شاالله که دوباره باردار میشی و تا آخر برات میمونه

نگفتن علت ایستادن قلبش چی بود؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن