2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
اخه زوده تازه فردا صبح ساعت۱۰میشه روز دهم انتقالم میترسم

نترس عزیزم انشالله هرچه زودتر با جواب مثبتت خوشحالمون کنی ولی جنین بلاست روز ۱۰فکر کنم نشون بده حالا صبح بزار ولی استرس نگیری 

پس ربطی به سن نداره من رفتم ۳۲ هفته دکتر گفت از فردا تا اخر بارداری دو هفته یهبار هم بیوفیزیکال هم n ...

سن خودمون ؟ نه فکر نکنم دوست منم فشارش خیلی بالابود زودبه زود میرفت بیوفیزیکال ...میدونی برای اینه که ببین کلیه وریه های جنین رسیده که اگه خدایی نکرده نرسیده بود امپول بتا بدن واگه  نیازبه سزارین اورژانسی شد بدونن جنبن درچه وضعیه ...برای پسرمن هردوبار ۸نمره کامل بود اگه ریه هاش کامل نشده باشه ۲نمره کم میکنن ودوهفته بعد دوباره سونو بیوفیزیکال میگیرن ..برای شماهم صد درصد بخاطر قندته ایشالا که هفته های اخرهم به خوشی تموم میشه وپرنسس نازت به سلامتی میاد بغلت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی خوبین؟ من هیسترو کردم و خراش آندومتر هم دادم،فردا روز دوم پریودی هستم باید برم پیش دکت ...

فکر کنم استرادیولو برات شروع کنه سیکل منم مثله شماست از ۲۱ پریود سینال فکتو به بازو میزنم ودوم پریود بعدیم استرادیولو شروع میکنم شمام از دوم یا سوم پریودت برات استرادیولو شروع میکنه ۹ یا ۱۰ سیکلت باید بازم بری سنو ببینه زخامتت چه جوریه برات رز انتقالو مشخص میکنه 

دوستای خوبم از همه ممنونم با حوصله وقت گذاشتین.

پس ابن سینا و مام خوبه و هزینه همون حدود ده تومن میشه.

سوال دیگه اینکه من از بیمه تکمیلی میتونم استفاده کنم و کدوم پزشکها رو ابن سینا و مام پیشنهاد میدین برم که خوش اخلاق و باسواد باشن؟

سن خودمون ؟ نه فکر نکنم دوست منم فشارش خیلی بالابود زودبه زود میرفت بیوفیزیکال ...میدونی برای اینه ک ...

مرسی گلم خیلی خوب توضیح دادی نمیدونم چرا  پول ویزیت میدی ولی درست نمی‌گند برای چی. ممنونم امیدوارم تو هم به سلامتی زایمان کنی

مرسی عزیزم  گریه نمی کنم ولی هیچ جوره نمی تونم از فکرش بیرون بیام  همش بهش می گم تورو خد ...

تو مثبت فک کن عزیزم 

همین حالت تهوعات رو به نشونه مثبت بگیر 

کی قراره دوباره بری سونو ؟

خداجونم شکرت       

روزهای بعد از انتقال جنین سه روزه :

1.جنین به رشد ادامه می دهد و از مرحله 6-8 سلولی به مرحله 16 سلولی به نام مورولا می رسد

2.تقسیم سلولی ادامه دارد و جنین از مرحله مورولا به مرحله ی بلاستوسیست (حدودا100) سلولی می رسد.

3.بلاستوسیست شروع به خروج از پوسته ی خود می کند که به این کار هچینگ می گویند.

4.مرحله ی هچینگ ادامه دارد و جنین شروع به چسبیدن به دیواره رحم می کند.

5.چسبندگی بلاستوسیست به دیواره رحم عمیق تر می شود و لانه گزینی شروع می شود.

6.لانه گزینی در دیواره رحم ادامه می یابد.

7.لانه گزینی کامل می شود، تمایز جفت و جنین شروع می شود.

8.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون می کند.

9.تداوم رشد جنین و تداوم ترشح BHCG به خون.

10.تداوم ر شد جنین و تداوم ترشح BHCG به خون.

11. مقدار BHCG در خون به حدی میرسد که با آزمایش خون قابل شناسایی است

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

روزهای بعد از انتقال جنین پنج روزه :

1. بلاستوسیست شروع به خروج از پوسته ی خود می کند که به این کار هچینگ می گویند.

2. مرحله ی هچینگ ادامه دارد و جنین شروع به چسبیدن به دیواره رحم می کند.

3.چسبندگی بلاستوسیست به دیواره رحم عمیق تر می شود و لانه گزینی شروع می شود.

4.لانه گزینی در دیواره رحم ادامه می یابد.

5.لانه گزینی کامل می شود، تمایز جفت و جنین شروع می شود.

6.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون می کند.

7.تداوم رشد جنین و تداوم ترشح BHCG به خون.

8.تداوم ر شد جنین و تداوم ترشح BHCG به خون.

9. مقدار BHCG در خون به حدی میرسد که با آزمایش خون قابل شناسایی باشد.

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
به سلامتی عزیزم ایشالا بعداز دو هفته با یه بتای تپل بیای و خوشحالمون کنی میتونم سوال کنم چقدر بین د ...

انشالله‌عزیز‌دلم

والا من‌تیرماه‌انتقال‌دادم‌‌منفی‌شدم‌تاامروز‌که‌انتقال‌دادم

هیستروکردم‌.عفونت‌داشتم‌یه‌ماه‌داروخوردم‌‌

سیکل‌لانگ‌بودم.خود‌سیکل‌لانگ‌۴۵‌روزه‌هس

نه‌عزیزم‌آمپول‌نداره‌که

همون‌آمپول‌پروژسترون‌دیگ

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
مرسی گلم خیلی خوب توضیح دادی نمیدونم چرا  پول ویزیت میدی ولی درست نمی‌گند برای چی. ممنونم امیدو ...

اره واقعا انگار دکترا زورشون میاد حرف بزنن فکر میکنن ماهم دکتریم علمشو داریم  همه چیو میدونیم تازه بعضی وقتام میگن من دکترم یاشما 😒😒😒😒😒دکترمن خیلی خوبه ولی یکم جدیه ادم میترسه 😂مرسی عزیزم الهی امین ، سلامت باشی 

سلام‌‌به‌خواهرای‌گلم

من‌امروزرفتم‌دوتافسقلیای‌۵روزه‌انتقال‌دادم

ممنونم‌از‌‌‌لایک‌ها‌ودعاهاتون..‌انشالله‌همگی‌حاجت‌روابشید

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
انشالله‌عزیز‌دلم والا من‌تیرماه‌انتقال‌دادم‌‌منفی‌شدم‌تاامروز‌که‌انتقال‌دادم هیستروکردم‌.عفونت‌داش ...

صاحل جون مطمئن باش این سری کنجدا میچسبن به دلت ایشالا دوهفته دیگه به یه بتای تپلی سورپرایزمون میکنی 😍

سلام‌‌به‌خواهرای‌گلم من‌امروزرفتم‌دوتافسقلیای‌۵روزه‌انتقال‌دادم ممنونم‌از‌‌‌لایک‌ها‌ودعاهاتون..‌ان ...

سلام عزیزم خوبی؟ 

ان شاالله که ۹ ماه بچسبن به دل مامانشون و بعد ۹ ماه بیان بغلت عزیزم برات آیه الکرسی میخونم❤

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن