2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

سلام به همگی خوبین؟

من هیسترو کردم و خراش آندومتر هم دادم،فردا روز دوم پریودی هستم باید برم پیش دکتر،و الان ۹ روزه که روزی ۵۰ واحد سینافکت میزنم،دیگه چه دارویی بهم میدن و حدودا کی اتقال رو انجام میدن تو سیکل،من الان سیکل قبل انتقالم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی از راهنماییت ممنونم اره حتما صبح زنگ میزنم شکایت میکنم این فک کرد الان بمن بگه بی احترامی کردی ...

سمر جون من تازه پیامت رو خوندم خیلی ناراحت شدم عجب داروخانه ای😐😐 راجع به داروخانه حتما حتما شکایت کن ازشون و از حقت دفاع کن مطمئن باش پیروز میشی

طبق سونو ان تی و آنومالی باید ۲۶ هفته و ۳ روز میبودم و طبق تاریخ پریودی ۲۵ هفته و ۶ روز . ولی امروز ...

عزیزم منم اطلاعی ندارم راستش. من مونده تا برم سونوگرافی. علامت خاصی نداشتی؟ دل دردی، گرفتگی یا همچین چیزی؟ حتما با استراحت درست میشه نگران نباش. تا سه شنبه هم که بری پیش دکترت بیشتر مراقب باش

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من ویزیت اولمو با ایشون بودم راستش خوشم نیومد ازش من پرولاکتینم بالا بود به من گفت یه چیزی تو سرته ک ...

ممنون که جواب دادین شما هم مرکز ابن سینا میرید از دکترتون راضی هستین اخه من سری قبل با این دکتر میکرو انجام دادم ولی با اینکه ذخیره تخمدانم ووضعیتم خوب بود فقط پنج تا تخمک داشتم شما به نظرتون کدوم دکتر خوبه تو ابن سینا 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
منم پنج شنبه پانکچر شدم اما هایپر نشدم ولی بهم گفتن دوماهه بعد بیا برای انتقال  نمیدونم دلیلشو ...

من ٢٧ تا داشتم عزيزم. نه روز چهارشنبه اينده گفتن بيا كارت جنيناتو بگير ولي نگفتن چندتا دارم😞

خداياشكرت....❤️ 
طبق سونو ان تی و آنومالی باید ۲۶ هفته و ۳ روز میبودم و طبق تاریخ پریودی ۲۵ هفته و ۶ روز . ولی امروز ...

فقط من قبلا که جفتم پایین بود بهم سفارش کرده بود نزدیکی و کار سنگین ممنوع. نمیدونستم مگه وقتی جفت بره بالا بازم پایین میاد؟ فکرم درگیر شد خیلی. آخه من تازه سه هفته دیگه وقت سونو دارم. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بله سالم بود فقط بقایای سقطم مونده بود داست چسبندگی میداد جدا کردند همون بود ...3 روز لکه بینی داشتم ...

اره پس برا همون درد داشتین...من نمدونم چرا انقد لک میبینم خسته شدم دلم میخاد نمازمو بخونم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
سلام عزیزم خوبی‌؟  ببین نوشته حالت خوش خیم هست این بزرگ شدن که علت های زیادی داره  مثلا ...

مرسی عزیزم فدات

چ عفونتی ممکنه باشه؟ این عفونت روی انتقال جنین ممکنه اثر بزاره؟ حالا چندوقت پیش تست ادرار هم دادم باید برم جوابشو بگیرم. عفونت رو فقط از ادرار میشه تشخیص داد؟

این دکتری ک رفتم متخصص سونوگرافی بود. دیگه جواب ازمایشمو نشون دکتری ندادم. باشه عزیزم حتما دکتر  دیگه هم میرم. خودم نظرم این بود جواب آزمایشم رو پیش همون دکتر غددی ک برام آزمایش نوشت ببرم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻