2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044823 بازدید | 684413 پست
چرا گفت اگر التهاب به رحم وارد بشه بايد لوله رو ببنديم كه راهي نداشته باشه وارد رحم بشه. كه واسه منو ...

اره واقعا نمیدونم چرا تشخیص نمیدن منم الان ۵ ساله اسیرم هیچ کس تشخیص نمیده دلیل افت بتا برا چیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ثمین جون چه خبر؟ رفتی پیش طرازی؟ دیگه مام نرفتی؟ 

آره عزیزم رفتم پیش طرازی وآزمایشات عفونی برام نوشت رفتم دادم هفته آینده ۳شنبه مجدد نوبت دارم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آره عزیزم فقط پیش دکتر طرازی رفتم مرکز ابن سینا چون همسرمم پیش دکترش نوبت داشت نرسیدم برم مام دکتر ...

خسته نباشی عزیزم

دکتر شوهرت چی گفت

چند وقت باید دارو استفاده کنه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اره واقعا نمیدونم چرا تشخیص نمیدن منم الان ۵ ساله اسیرم هیچ کس تشخیص نمیده دلیل افت بتا برا چیه

واقعا منم نميدونم چرا نميتونن علمي و دقيق تشخيص بدن حداقل آدم خيالش راحت ميشه و ميدونه مسيرش به چه سمتي.😔

رزانا چرا نمیری دکتر نصر

برا دونه برفی رو دکتر نصر قشنگ توضیح داده

شاید نیاز به اقدام خاصی باشه قبل انتقال

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خسته نباشی عزیزم دکتر شوهرت چی گفت چند وقت باید دارو استفاده کنه

گفت چون یکماهه عمل شده تا فروردین جا داره برا بهبودی.فدات سلامت باشی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
کسی درمورد pdfسلامت جنین ها خبری داره ک ب چ صورتیه ازدکترم پرسیدم چرا من باوجود جنینای بلاست منفی شد ...

عزیزم متاسفم خدا کمکت کنه خیلی سخته 

کاش مرکزت رو عوض کنی نظر چند تا دکتر دیگه رو بگیر

تبریزی؟ اینجا خانما دکتر حمدی رو خیلی تعریف میکنن 

اون آزمایش سلامت جنین pgd هست 

گفت چون یکماهه عمل شده تا فروردین جا داره برا بهبودی.فدات سلامت باشی

یعنی میخواید تا فروردین صبر کنید ؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین