2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر عزیزم رفتی تو سیکل انتقال؟انشالله که به زودی خبر مادر شدن دوباره ت عزیزم این دفعه صحیح و ...

بله عزيزم اگر خدا بخاد 

ان شالله ديگه همه چيو سپردم به خدا 

من همه تلاشمو كردم 

اميدوارم خدا تلاش همه مارو بي جواب نداره و شادمون كنه 

برم‌بگم‌‌نامه‌چی‌بده؟ نامه‌دکترنمیخاد؟ ورودی‌شهر‌جلوی‌ماشین‌هارومیگیرن؟

بگو برگه عبور موقت میخوام , ویزیت دکتر دارم , 

واسه ما که پرسیدن برای چی میرین دفترچه رو نشون دادن گفتن واسه دکتر وقت گرفتیم برای اون میریم تو برگه هم فقط تا اخر همون روز اعتبار زدن یعنی اگه از 12 شب به بعد برسیم جریمه میکنن

سلام عزیزم شش هفته و سه روز که از وو روز قبلش لک بینی داشتم که یهو دیروز درد شدید پریودی گرفتم که نف ...

منم 5 هفته و 6 روز درد شدید داشتم و خونریزی با لخته خیلی زیاد اما ذفتم سونو اورژانسی واژینال گفت ساک سرجاشه شایدهماتوم بوده شاید یه جنین دیگه....

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
عزیزم من دقیقا مشکلم همینه ک بتام میره بالا و افت میکنه ک تو عکس رنگی ک پریروز گرفتم سپتوم رحمی نشون ...

هيدرو عفونت لوله رحمي كه عفونت داخل لوله رحمي هست و وارد رحم ميشه و نميزاره جنين رشد كنه. شايد سپتوم باعثش ميشه. 

دكتر نصر گفت اگر حتي عكس رنگي هم نشون من نديد و اصلا نگيريد و بيايد بگيد بتا افت ميكنه ميگم يه مشكلي داخل رحم يا لوله ها هست كه بايد بررسي بشه كه باعث افت بتا ميشه. 

بله دیروز خونریزیم زیاد بود با لخته و بافت خودم متوجه شدم که سقط شده

خیلی ناراحت شدم ...😞خیلی حس بدیه خیلی دردناکه...

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
سلام عزیزم خداروشکر هستم دیروز خونریزی کردم شدید که گویا جنین هم دفع شده امروز سونو رفتم چیزی دیگه ...

خیلی ناراحت شدم 😔😔😔😔 ایشالا به زودی مثبت میشی دوباره ولی قبلش برررسی کن ببین علت چیه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

مهربونا یعنی جنینام کنده شدن؟

از دیروز دل و کمر درد خفیف داشتم

عصری یکم راه رفتم یهو درد خیلی خیلی شدید دلم گرفتحدود۳یل۴ دقیقه،ازون موقع اصلا دردی ندارم دیگه

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
جدا؟ نه هزینش مهم نیست. خسته شدم از غم و غصه. من اول شوهرم صدهزارتا اسپرم داشت با مورفو و تحرک صفر. ...

ناامید نباشید، این روزا میگذره و زودتر سیکل رو شروع میکنی. الان ک شرایطتون نسبت ب پارسال بهتر شده ب اهدایی اصلا فکر نکن. انشالله سریعتر مامان بشی.

مرکز مشتاق اصفهان فقط جنین اهدایی انجام میده. برای اسپرم اهدایی مراکز تهران میرن. فقط هم با میکرو انجام میدن. یعنی لقاح با اسپرم اهدایی باید خارج از رحم صورت بگیره و با آی یو آی انجام نمیشه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
۸۰۰ هزار تومن زیاده؟دختر برین انجامش بدید بهرحال باید مراحل طی شه دارن ازتون مفت میگیرن ۲سال پیش همس ...

آزمایش ریز حذف های کروموزوم y با کاریوتایپ فرق داره؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
یه چیزی تو مایه های ترکیدن😂زیادم اذیت نشدم چون احتمال میدادم هایپر شم دو هفته قبل پانکچر رژیم پروتئ ...

بسلامتی خداروشکر ک خوبی الان

تخمدانت pco هست؟ میتونم بپرسم داروهای هایپرت چی بود؟ کیفیت تخمک ها خوب بود تعداد خوبی جنین برات تشکیل شد؟

خیلی ناراحت شدم 😔😔😔😔 ایشالا به زودی مثبت میشی دوباره ولی قبلش برررسی کن ببین علت چیه 

دیگه نه همسرم راضی میشه برا میکرو نه خودم حوصلشو دارم اگه خدا صلاح بدونه طبیعی میده اگرم نه که بازم راضیم یکسال تمام تک و تنها دنبال دوا درمون بودم با تمام بدقلقی های همسرم ولی دوتا انتقال هام به سرانجام نرسید.

خدایا شکرت