2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
سلام دوستان ما دنبال قرص پنتوکسیفیلین میگردیم کسی میدونه کدوم داروخانه تو تهران داره؟

سلام ...به داروخانه نثار حسینی روبروی بیمارستان ارش زنگ بزن حتما داره.....77882823

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
مرسی عزیزم ان شاءالله خدا دلتو شاد کنه فداتشم

قربونت برم گلی جونم...منتظر خبرای خوبتم..😍

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشم عزیزم.امیدم بخداس.خداروشکر که جنین برات تکیل شد.انتقال ندادن برات؟

چرا گلم ،ولی متاسفانه منفی شدم ،حالا انشالله سری بعد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من سری دوم دکتر محیطی برام نوشت همراه با یسری فاکتور های زنتیک که همون قسمت زنتیک رویان ازمایش دادم. ...

ممنون عزیزم ،منم باید برم متخصص خون تمام آزمایشات رو برام بنویسه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ایشالله که انتقال عالی پیش بره.  عزیزم بعد انتقال خیلی راحت هم میتونی بخونی هم امتحان بدی. اصل ...

ممنونم از دلگرمیت گلم.نی نی چطوره؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
استاره جان شما امروز آزمایش داری فک کنم  ایشااالا خوش خبری

دیروز آزمایش دادم عزیزم ،متاسفانه منفی شدم

بسلامتی ان شاالله خیلی زود با خبر مامان شدنتون میای تاپیک. ولی فکر نکنم سیکلتون طبیعی باشه. تو سیکل ...

ممنون گلم نمیدونم عزیزم گفت ۱۵ روزس

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنون گلم نمیدونم عزیزم گفت ۱۵ روزس

سیکلتون کوتاهه. مثل من اما طبیعی نیست‌ طبیعی یعنی بدون داروی استرادیول . تو سیکل طبیعی صخاما به طور طبیعی بالا میره خودش نیازی به استرادیول نیست. 

منم با سیکل کوتاه یا ۱۵ روزه انتقال دادم و مثبت شدم . ان شاالله شما هم خیلی زود با خبر مثبت شدنتون بیاین اینجا و کلی براتون ذوق کنیم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
بچه ها من رفتم کارت جنین گرفتم ۷ تا جنین شده  ۳ تا گرید ا و ۴ تا بی تو سه بسته برام فریز شد ان ...

مبارک باشه عزیز دلم....عالیه  . 

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام‌عزیزم‌خوبی انتقالت‌انشالله‌کی‌شد؟ عزیزم‌من‌شنبه‌رفتم‌دکتر‌.سونوکرد گف‌آندومترخوبه‌.اماگف‌یه‌ ...

عزیزم این مایع که تو رحمته مال جیه؟چون به منم همینو گفتن

سلام دوستان خوبم.من دیروز وارد سیکل انتقال شدم سیکل رو طبیعی برام در نظر گرفتن از طرفی من ۱۵ و ۲۰ و۲ ...

سلام عزیزم خوبی ...انشاله که همه چی خوب پیش میره ...درساتو از الان بخون و استرس امتحان رو از خودت دور کن عزیزم

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
گندم جونم بیبی نزدی تاحالا عزیزم دیگه تواین روزا صددرصد نشون میده اگ ازمایش دادیی ب منم بگو نتیجشو

آزمايش مي دم ان شاءالله ميام خبر ميدم 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

سلام عزیزم خوبی شما؟ والا فعلا تا ان شاالله این فسقلی بسلامتی بدنیا بیاد. بعدش هم هنوز تصمیم نگرفتیم ...

ممنونم عزیزم ای وای ببخشید شما رو با سارادلارام اشتباه گرفتم ....خدا نی نی رو حفظ کنه و سالم به دنیا بیاد💓